עבור לתוכן

מבקשת עזרה בקניית LG G2

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכוונת לקנות בפעם הראשונה סמארטפון ואשמח לעזרה.

האם ישנם הבדלים כלשהם בין קניית LG G2 32GB בארה"ב ובארץ מבחינת תאימות לספקי התקשורת בארץ, עברית, שדרוגים, אחריות וכו' ?

ראיתי שבארץ נמכר ה D802, ובארה"ב ישנם דגמים נוספים כמו ה D800, D803 ועוד, האם גם הם יפעלו בארץ ? מה ההבדלים ביניהם ?

מה המשמעות של unlocked ? והאם משנה האם זה Factory unlocked ?

אם לקנות בארץ איפה עדיף ?

eline, LCDEAL ב 1880ש"ח, אחריות לשנה

Go mobile ב 1979 ש"ח, אחריות יבואן מורשה לשנתיים

תודה רבה !

נערך על-ידי adis

פורסם

לדעתי עדיף לקנות מהארץ, הפרש המחירים קטן.

לא משנה מאיזו חנות תקני, מומלץ לקנות ללא אחריות יבואן.

תתחדשי

פורסם

לא הייתי משלם תוספת על אחריות יבואן רשמי, למרות ש-100 ש"ח זה הפרש קטן.

יש יתרונות וחסרונות ליבואן רשמי, בגלל שבארץ הוא מאוד איטי ולא תמיד מתפקד. אם משהו יתקלקל, ברוב המקומות ינסו להתנער מאחריות ויאכילו אותך מרורים, גם יבואן רשמי.

אם תקני מחו"ל, סיכוי גבוה שייתפס במכס ויעלה כמו בארץ, אם לא יותר. מה גם שכדאי לקנות את דגם 802 לצורך תמיכה בארץ בפורומים השונים.

ספציפית לגבי eline, הביקורות על השירות לאחר קנייה אצלם די שליליות.

נערך על-ידי Animor

פורסם

adis שלום, ההבדל בין הגרסאות השונות של LG G2 הם בתמיכה בתדרים דור רביעי LTE ושלישי 3G. גרסת D802 הינה הגרסה הבינלאומית של המכשיר ותומכת במירב התדרים.

Unlocked משמעותו היא שהוא פתוח לכל רשתות הסלולר כלומר לא תהיה מוגבלת לחברה אחת.

אין הבדל בין unlocked ל-factory unlocked. ההבדל הוא שב-factory הוא הגיע פתוח לכל הרשתות ישר מהמפעל לעומת unlocked שנפתח ע"י חברת הסלולר.

לגבי אחריות לא הייתי מייחס לזה חשיבות, אני מעריך שהאחריות מכסה רק מקרים של תקלות תוכנה ולא פגיעה במכשיר. לכן אין לזה שום ערך, ותמיד אפשר לשאול באינטרנט (אהממ HWzone) ויוכלו לעזור לך בשמחה.

אם תקני מחו"ל, סיכוי גבוה שייתפס במכס ויעלה כמו בארץ, אם לא יותר. מה גם שכדאי לקנות את דגם 802 לצורך תמיכה בארץ בפורומים השונים.

ספציפית לגבי eline, הביקורות על השירות לאחר קנייה אצלם די שליליות.

אתה רציני בשיקול של תמיכה בפורומים בארץ לרכישה מכשיר??? (american forums). במידה והרכישה מתבצעת בחו"ל פיזית ניתן לפתוח את האריזה ולהשימו בכיס. (אין עלות נוספת למכשיר).

פורסם

בטח שאני רציני. אני רואה מה קורה בפורומים אחרים למי שרכש בארה"ב ומנסה לפתוח root, להתקין רום מקוסטם, או אפילו סתם לתפעל בעיות.

תמיד עדיף לקנות את הדגם הבינ"ל הנפוץ, שיש לו הרבה פיתוח ותמיכה. חוץ מזה, אם תקנה בארה"ב לא תהיה לה תמיכה של דור רביעי בארץ, שאוטוטו נכנס.

אם הרכישה מתבצעת פיזית באירופה, זה משהו אחר ואולי זה כבר משתלם. תלוי במחיר.

נערך על-ידי Animor

פורסם

לדעתי כל עוד הדגם פופלרי בקרב אוכלוסיה (מבינה) שאתה דובר את השפה אין שום בעיה לבחור דגם אחר ששווה חומרתית או מעפיל עליו.

אני מסכים איתך בזה רק במקרה של מכשירים סינים לא מוכרים שהתמיכה, כמו קהל היעד המרכזי הוא אסיה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם !

נערך על-ידי adis

פורסם
לדעתי כל עוד הדגם פופלרי בקרב אוכלוסיה (מבינה) שאתה דובר את השפה אין שום בעיה לבחור דגם אחר ששווה חומרתית או מעפיל עליו.

ה-D802 הוא הדגם הפופולרי ביותר גם בקרב האוכלוסיה ה"עולמית" (כלומר, xda) ורוב הפיתוחים מתאימים בעיקר לו.

מי שעוקב רואה שאפילו רומים שמתאימים לכל הדגמים - פועלים הכי טוב על ה-D802 ורוב הבאגים שמתגלים בהם קורים בעיקר בדגמים אמריקאים - בגלל שהם הרבה פחות פופולריים כנראה ולא נעשות עליהם מספיק בדיקות.

פורסם

אני מסכים שהדגם הפופולרי ביותר הוא הגרסה הבינלאומית, אך אם ניתן להשיג מארה"ב בזול יותר בצורה משמעותית דגם אחר אני הייתי לוקח אותו. (במקרה הזה)

פורסם

אבל אין שום הבדל במחיר בין הדגמים השונים...

הדגמים האמריקאים לא יעברו בדור-4 בישראל, והיא עלולה לגלות שאפילו האביזרים השונים (כיסויים וכו' למי שזה מעניין אותו) פתאום לא יתאימו לה אם היא תקנה את הדגם של Verizon למשל.

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם

בדיוק כך. להמליץ לה לקנות בארה"ב דגם אחר זו פשוט טעות.

פורסם

וואו פספסתי בגדול, מצטער, עכשיו שמתי לב שרק בגרסת spirnt יש תדר משותף לגרסה 802

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם!

אחפש רק את ה D802.

האם האחריות של היבואן הרשמי של LG גרועה יותר מאשר האחריות של יבואנים מקבילים כמו LCDEAL?

אם ההבדל במחיר הוא זניח אז עדיף שנתיים אחריות של היבואן הרישמי, או שנה אחריות של יבואן מקביל ?

האם כיסוי שנמכר ב t-mobile (שכנראה מוכרים את ה D801 ) יתאים ל D802 ?

http://www.t-mobile.com/accessories/lg-g2-d3o-impact-shell-purple.html

אני רוצה לקנות כיסוי D3O, tech21, האם יש מקום אחר שכדאי לחפש בו ?

האם עכשיו כשיצא ה G3 אז המחיר של ה G2 צפוי לרדת ? או שההפרש ביניהם גם ככה די גדול וסביר שהמחיר לא ירד משמעותית בתקופה הקרובה ?

אם אקנה בארה"ב, האם אצטרך להתקין עברית ? האם זה מורכב ?

אין לי נסיון עם סמארטפון, בד"כ במחשב מעדיפה שמערכת ההפעלה והתפריטים יהיו באנגלית, אבל שאפשר יהיה לכתוב ולקרוא מסמכים בעברית.

תודה רבה !

נערך על-ידי adis

פורסם

מערכת ההפעלה מגיעה עם עברית מובנית.

פורסם

אני לא מבין בשביל מה את שוברת את הראש עם דגמים מוזרים מחו"ל, המחירים בארץ מצויינים!

ולמה שתרצי לקנות דווקא כיסוי ג'נרי של t-mobile?

בכל מקרה כל הדגמים הם כלפי חוץ אותו דבר חוץ מזה שנמכר אצל Verizon ששונה פיזית.

אחריות על טלפון זה בלוף, היא במילא לא מכסה שום נזק פיזי.. לא הייתי מייחס לזה יותר מדיי חשיבות, וגם לא מתלהב מדיי מהאחריות של היבואן של LG שמהניסיון שלי איתו הוא ביזיוני ברמות שאין לתאר.

נערך על-ידי Milford Cubicle

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים