עבור לתוכן

מחפש סמארטפון משתלם בתקציב של ש"ח600+-. אולי ניתן למתוח אותו ב 350+- ש"ח נוספים אבל ב

Featured Replies

פורסם

בשביל סיבה טובה.

השימושים לא דרשניים מדי, מספיק גם טלפון כמו האייפון 4. מספר תוכנות מסרים במקביל, אולי איזה משחק קל יחסית, גלישה, יוטוב, מיילים... לא יודע, מה עוד יש?...

אשמח להצעות, תודה.

נ.ב ראיתי את הL7 II במחיר טוב ( 815 שקלים) אבל אני לא יודע מה לחשוב עליו.

פורסם

אפנה אותך לדיון הזה, אמנם לא לגמרי אותו תקציב, אבל עדיין פחות או יותר באותו כיוון.

פורסם

אם יש לך כח לזה אז אפשר להשיג S2 חדש במכירות פומביות ב-EBAY בסביבות ה-600 ש"ח, פשוט צריך להיות סבלנים ולבדוק את זה באופן תקוף במשך יומיים או 3.

או שאתה יכול לקנות את ה-MOTO E מפה:

http://www.handtec.co.uk/motorola-moto-e-black-xt1021.html

יצא לך בערך 535 ש"ח (במידה והנאצים לך יתפסו לך את החבילה).

פורסם
  • מחבר
אפנה אותך לדיון הזה, אמנם לא לגמרי אותו תקציב, אבל עדיין פחות או יותר באותו כיוון.

תודה, האמת שראיתי את הת'רד המדובר אבל שם מחיר המטרה היה 1000 שקלים וממנו נבעו כל ההצעות. אני יותר קיוויתי לדעת אם יש פיתרון לצרכים שלי יותר באזור ה500-600 ואת התשלום המורחב ציינתי בדיוק בגלל שראיתי את הנושא הנ"ל וכיוונתי לכך שאוסיף רק אם לחלוטין אין ברירה.

אם יש לך כח לזה אז אפשר להשיג S2 חדש במכירות פומביות ב-EBAY בסביבות ה-600 ש"ח, פשוט צריך להיות סבלנים ולבדוק את זה באופן תקוף במשך יומיים או 3.

אויש כמה שהייתי רוצה להשתמש באפשרות של הHANDTEC ,למרות שעם משלוח לישראל זה יוצא יותר בכיוון של ה650 ש"ח (לא כולל מכס) זה עדיין נראה מפתה.

לרוע המזל, בקניה הנוכחית נושא האחריות הוא די חשוב (בעצם נראה לי שעם משלוח בדואר זה אפילו מסוכן בלי אחריות) אז לצערי היא לא אופציה.

נ.ב ואו, באיביי MOTO G עולה 300 ש"ח כולל משלוח?!?! פיספסתי משהו?

http://www.ebay.com/itm/Motorola-MOTO-G-8GB-Black-Boost-Mobile-Smartphone-/321440887315?pt=Cell_Phones&hash=item4ad75eb213

פורסם

Item condition: Seller refurbished

פורסם

^ +SIM נעול. אי אפשר להשתמש בו בארץ.

פורסם
  • מחבר
Item condition: Seller refurbished

LOL,

אה. totally missed that one.

^ +SIM נעול. אי אפשר להשתמש בו בארץ.

וזה מסביר את הNEW ב400 ש"ח כולל משלוח.

אבל זו באמת כזו בעיה לעשות unlock?

פורסם

המכשיר עולה 536.74 לא כולל משלוח + 35.7%(191.61ש"ח) סה"כ קצת יותר מ725.35ש"ח כי לא חישבתי את המשלוח.

פותח הדיון אם אתה מעוניין במכשיר סיני תבדוק בקישור הבא על ההמלצות

המלצות החודש (מתעדכן): עודכן - יוני - 2014 - נערך לאחרונה בתאריך א', 22 יוני 2014 - iAndroid

ובערך בסביבות התקציב שלך יש את הHuawei Honor 2 והXIAOMI HONGMI/REDMI/RED RICE 1/1S .

פורסם
  • מחבר

מכס זה משהו שיש להתחשב בו? לפי ההודעה הקודמת הבנתי שיש סיכוי טוב שיעבירו.

כנראה שהתלהבתי מוקדם מדי...

לגבי הסינים, יש איזו אפשרות לאחריות עליהם? המפרט נראה אחלה אבל זה די בעייתי לשלם 600 ש"ח וכעבור חודשיים לאבד אותם אם משהו משתבש...

פורסם

להתחשב בו?

אם אתה החבילה שלך נתפסת ומוצהר שם סכום שקרי צריך לשלם כפול ממה שאני יודע.

חוץ מזה איזה אחריות יש פה בארץ במקרה שמשהו משתבש? כי אני בספק אם ישבר לך המכשיר למשל והחנות תתקן לך בלי שתשלם גם עם אחריות.

אגב מה המפעילה הסלולרית שלך?

פורסם
  • מחבר

לגבי האחריות אני לא בטוח שאתה צודק. כמובן שאין לי יותר מדי נסיון אבל בארוע היחיד שבו הצטרכתי לממש אחריות (מהיבואן) הכל עבר חלק לחלוטין.

מפעילה סלולרית? אה... אני לא כבול למישהי ספציפית. אם הטלפון לא עובד במפעילה אחת אפשר לעבור לאחרת...המחירים דומים, אם כי אני מעדיף את גולן מסיבות אידאלוגיות נטו.

יש למכס אפשרות לדעת מה זה סכום שקרי?

הרי יש המון פעמים מציאות באתרים מחו"ל.

פורסם

שאלתי לגבי המפעילה למקרה שאתה מחליט על מכשיר סיני בכל מקרה התדרים של גולן הם 850 ו2100 שאלו גם התדרים של רוב המפעילות בארץ

בכל מקרה אתה יכול להיכנס לקישור הבא ולראות מה התדרים של כל חברה כרגע

תדרים - משרד התקשורת

למשל הXIAOMI HONGMI/REDMI/RED RICE 1/1S תומך ב900/2100

2100 מרחבים פתוחים

900 מבנים/מקומות סגורים כנ"ל לגבי 850

אז כשאתה בגולן יכול להיות לך במכשיר כזה פחות קליטה כשאתה במקום סגור.

אם החבילה נתפסת המכס פותח את החבילה ומשם רואה מה דגם המכשיר ולמצוא אותו במחירים שונים אז אם למשל יהיה כתוב משהו כמו 28$ ואז תבוא עם קבלה שמראה את האמת מבחינתם עדיין שיקרת גם אם תבקש מאותו אתר לציין את האמת וייצא שלמרות שביקשת הם שלחו ולא הצהירו על הסכום האמיתי אבל יש כמובן אתרים אמינים ומולצים.

לגבי iPhone 4 יש בסביבות ה700ש"ח ביד2 .

פורסם
  • מחבר

רגע גם עם זכיתי בהגרלה (Black Friday) בטלפון ואכן שילמתי רק 28$, מבחינת המכס אני משקר?

כן ראיתי את האייפון, אבל אין אחריות. :(

תודה.

פורסם

כן. אתה צריך לשלם מיסים לפי השווי של המכשיר ולא לפי כמה שילמת.

גם אם קיבלת מכשיר מתנה אתה צריך לשלם את המס לפי שוויו

פורסם
  • מחבר

מתנה?

לפני מספר שנים קיבלתי טלפון מתנה מקרוב משפחה, לא זכור לי ששילמתי עליו משהו. גם מבחינה הגיונית זה נשמע ממש לא הוגן אם זו לא עסקת מכר...

מדובר במדיניות חדשה?

כמו כן, מה דעתכם על Samsung Galaxy Trend Plus S7580 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=13188 ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים