פורסם 2014 ביוני 611 שנים היי,ראיתי את המכשיר ב BUG לפני כמה ימים, והוא נראה ממש טוב, בעיקר ביחס למחיר!מה אתם אומרים עליו?מצאתי עליו רק איזה 2 ביקורות ושתיהן אומרות אותו דבר - מסך סביר, ווליום סביר ברמקול, שמיעה מצויינת באוזניות, GPS חרא, סוללה סבירה.מבחינתי זה מצוין, שכן אני לא משתמש לא ב GPS ולא במצלמה.מה שכן, חבר אמר לי שהם נוטים להתקלקל ודברים כאלה, זה נכון?מי שהיה לו ניסיון יד ראשונה עם המכשיר הזה או אחד המכשירים האחרים של החברה - אשמח לקצת INPUT.תודה, אבי.** התכוונתי לכתוב בכותרת Ban-G, טעות שלי נערך 2014 ביוני 611 שנים על-ידי avrahams1
פורסם 2014 ביוני 611 שנים מחבר דבר ראשון שים לב שהוא כבר בגודל של פאבלט, 158מ"מאני יודע - 5.7', רזולוציה של 720P, מה שמביא PPI של 250 בערך, לא רע בכלל.זה אחד הדברים שמושכים אותי בפלאפון למען האמת - אני מחפש פלאפון שיהיה טוב לצפייה ממושכת ביוטיוב/סתם סירטונים (בנסיעות ארוכות ברכבת למשל).עריכה: זה פאבלט, אז התלבטתי איפה לשאול עליו.החלטתי לשאול פה כי ל XTREAMER יש יותר סמארטפונים מטאבלטים, ואני רוצה לשמוע אם למישהו היו בעיות באחד המוצרים האחרים שלהם בנוסף למוצר הספציפי הזה. נערך 2014 ביוני 611 שנים על-ידי avrahams1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.