עבור לתוכן

עזרה בבחירה בין s5 ל g3 לz2 ל m8

Featured Replies

פורסם

תקציב : אני קונה בחול אני אסתדר בעניין זה

חריגה :לא רלוונטי

מקור רכישה : בסעיף זה יש לציין האם המכשיר יקנה מחו"ל או מהארץ. שימו לב! לרוב קנייה מחו"ל יכולה לחסוך מאות שקלי-אלפי שקלים, בסוף האשכול יפורסם עזר לאלה שרוצים לרכוש מכשיר סלולרי אך לא יודעים איך.ירכש בחול

תאריך הרכישה המשוער : חשוב מאוד ! שוק הסלולר יכול להתהפך תוך כמה חודשים בימים הקרובים

מפעילה סלולרית : חשוב מאוד גם כן, עקב כניסת המפעילות החדשות התדרים שונים, ומכשיר שמתאים לאורנג' לא בהכרח מתאים לגולן טלקוםגולן טלקום

דברים הכרחיים במכשיר : מה הכי חשוב לך, מצלמה, משחקים , מהירות גלישהו כו'

דברים פחות חשובים במכשיר : זה מאוד עוזר, אם יש מכשיר שחלש ב-X וטוב ב-Y אז נוכל להמליץ לכם

הערות נוספות :דברים חשובים אחרים

אני מתלבט בין 4 המכשירים האלה.

היתי שמח לקבל חוות דעת שיקלו עליי את הבחירה

פורסם

מדובר במכשירים בעלי גודל שונה. ה G3 אפילו עדיין לא נמכר, אך מאוד בקרוב ימכר.

אם אתה רוצה מכשיר בעל מסך גדול כמה שיותר, אך עדיין שיהיה בגודל מינמאלי ככל שמאפשרת המסגרת, אז זה ה G3.

מאותה סיבה לדעתי ה Z2 כלל לא בתחרות, כי למרות שמסכו 5.2, המכשיר באותו גודל פיזי כמו ה G3. מה גם שמסכו נחות יותר מבחינת איכות.

האם מעניינים אותך הקישקושים שיש ב S5 כגון הקורא טביעת אצבע ומד לחץ הדם? לטעמי לא.

ה M8 ארוך יותר מ S5 וכמו ה G3, אבל צר יותר גם מ S5.

יחסית למתחרים אלו הייתי לוקח את ה G3. יש לי את ה G2 ואני מאוד מרוצה.פרט לגודל המסך, ב G3 "תיקנו" הרבה דברים. כמובן שיפורים קטנים לחומרה. אותו נפח מדהים של סוללה, אך הפעם נשלף. מקום לכרטיס SD. ממשק מעודכן ולדעתי מוצלח מאוד. וכמובן שאר הדברים הנחמדים שהגיעו מ G2 כגון ה knock code המעולה.

המינוס (והפלוס) היחידי זה גודל המכשיר והמסך. אבל כפי שאמרתי, יחסית למתחרים אלו זה בכל מקרה לא כל כך משמעותי. מול ה G2 שגם לו יש פריים מאוד קטן זה כבר היה יותר משמעותי.

אם לא איכפת לך מסוללה נשלפת ומכרטיס זכרון, אז ה G2 עדיין הבחירה המשתלמת ביותר למחירו. הוא לא נופל מכל שאר המתחרים כאן, ובתחומים מסויימים אף עולה עליהם כמו סוללתו המדהימה וגודלו הקטן יחסית לגודל המסך הגדול. והביצועים הטיפה יותר נמוכים? לא תרגיש שום הבדל. אני הייתי מעדיף אותו על פני חלק מהמתחרים כאן גם אם הם היו עולים כמוהו.

פורסם

אני באותו מצב..

על הנייר , Z2 וG3 הכי טובים. אבל לG3 לא יצאו ביקורות אז קשה להגיד כמה טובה המצלמה שלו או הסוללה.

אני אישית סמסונג פסלתי בגלל הממשק ובגלל.. סמסונג.

סוללה:

בZ2 היא הכי טובה. למרות שמצאתי לגבי ה G3:

http://androidcommunity.com/our-lg-g3-battery-life-test-gives-impressive-early-results-20140531/

אבל עם זאת די בטוח לומר שמבחינה זו הZ2 הכי טוב.

הS5 ו M8 השיגו אגב תוצאות כמעט זהות בביקורת שעשו ב GSMARENA.

מצלמה

בM8 פשוט גרועה. הממשק שלו ,מבחינת אפשרויות ומהירות מצויין . אבל איכות התמונה על הפנים. ל"התרשמות" : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2694621

בG3 יש מייצב תמונה והפוקוס וצילום תמונות מאוד מהירים. לגבי איכות צריך לחכות לביקורות שיצאו.

S5 מצלמה טובה.

ב Z2 מבחינת איכות התמונה המצלמה מדהימה :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2673226

אבל בצילום וידאו 4K וגם 1080P המצלמה קורסת אחרי כמה דקות בגלל בעיות חימום.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2744400&page=2

בכללי יש הרבה תלונות מצד משתמשים שהמכשיר סובל מבעיות חימום. אבל עניין המצלמה מאוד מטריד ולא מתאים למכשיר דגל בעלות של 3500 ש"ח (בארץ)

גודל : S5 הכי "קומפקטי" אבל הוא יותר רחב מM8. בגדול הם די דומים בגדלים שלהם אבל המסך עצמו בG3 ענק, יותר קשה להגיע עם האצבע לקצוות של המסך ,זוהי נקודה חשובה שכן 'חזור','בית' ו'מנהל יישומים' נמצאים בחלק התחתון של המסך ובקצה העליון יש את חלון ההתראות.. לא נראה לי נוח העסק הזה של לטייל עם האצבע על מסך כזה ..

הרמקולים בM8 הכי טובים (BoomSound), הם גם חזקים וגם איכותיים.

אגב, בשיחות נכנסות והתראות ,בZ2 עובדים רק הרמקולים התחתונים , והרבה משתמשים מתלוננים על עוצמה מאוד נמוכה עד כדי כך שהם לא שומעים את הטלפון מצלצל כשהם בחוץ.

תגובת סוני לעניין :

All notifications on the Xperia Z2 are played in mono sound, it is not possible to play notifications in Stereo.

This is not a fault of the device, as it does not have capability to play stereo sound.

*ב XDA מצאו לפי מה הבנתי פתרון לעניין הזה אבל תצטרך לעשות ROOT למכשיר ,מה שיבטל לך את האחריות.

כמו כן, Z2 וS5 הם היחידים שיש להם חסינות מסויימת למים (השקעים צריכים להיות מכוסים) .

נערך על-ידי Ovid

פורסם

ה Z2 הוא באותו גודל של ה G3. כן, המסך גדול יותר ב G3, אבל אני לא רואה את זה כחיסרון כפי שאתה מציג, אלא כיתרון. אתה מקבל מסך גדול יותר עם כל היתרונות של מסך גדול יותר, אך באותו גודל פיזי.

ולגבי להגיע עם יד אחת לכל נקודה. גם במכשירי 5 אינטש מדובר בבעיה לבעלי יד קטנה. הנוחות בעניין זה נמצאת במכשירי 4.5.

החסינות למים - גימיק. נפילה מזדמנת לתוך השירותים לא תציל אותך, כי כנראה השקעים יהיו פתוחים. אני בכל מקרה לא הייתי מכניסם למים בכוונה גם עם פתחים סגורים. נגד הרטבה קטנה מזדמנת, גם המכשירים ללא הגנה לא יפגעו ב 99% מהמקרים.

פורסם

שמע לדעתי גודל מסך זה גם עניין של הרגל.. אצלי כרגע יש S3, אני זוכר כשרק קניתי אותו הוא היה נראה לי ענק. עכשיו הוא נראה לי ממש קטן. אני מניח שאפשר להתרגל לG3 .. אבל עדיין, יש גבול מסויים. בS3 אני מסוגל להגיע עם האצבע לחלק העליון וגם לתחתון בלי להתאמץ מדי, ולמרות שאני לא אדם עם יד קטנה נראה לי לעשות את זה בG3 יהיה יותר בעייתי.

אני מוכרח להודות ,אני מחכה כרגע לביקורות רציניות ואם אני אראה שהסוללה והמצלמה בG3 טובות אני כנראה אקנה אותו. אבל עניין המסך די מדאיג אותי האמת..

ואמנם Z2 באותו הגודל, המסך עצמו יותר קטן ויותר קל בכללי יהיה להגיע מקצה לקצה עם האצבע..

מה גם שחוץ מהגודל העניין של רזולוציית ה2K בG3 הוא כזה גימיק מיותר.. אין שום תוכן ,גם אם ממש להתאמץ ,שאפשר למצוא ברזולוציה כזאת.

מעניין איך תוכני 720P ומטה ייראו עליו לעומת שאר המתחרים בעלי מסך 1080P...

זה ממש מעצבן אותי שדוחפים גימיקים כאלה , אני מעדיף מסך 1080P עם חיי סוללה יותר גדולים

נערך על-ידי Ovid

פורסם

מנסיון אישי הסוללה של ה G2 מספיקה ליום וחצי-שתיים של שימוש בינוני וזה ללא הגדרות חיסכון של הקטנת בהירות או greenify. אך חיי הסוללה האדירים של ה G2 הם לא רק בגלל הסוללה עצמה, אלא גם מספר תכונות כמו ה adaptive frame rate ש LG שמו המביאים 15-20% חיסכון בשימוש.

כנראה שהסוללה ב G3 תחזיק מעט פחות בהתחשב במסך הגדול והחד יותר. אך אלא אם הם דפקו משהו, היא עדיין צריכה להספיק בקלות ליום שלם. ולפי הביקורת הקטנה שצירפת קודם, נראה שכך המצב.

- - - תגובה אוחדה: - - -

ולגבי גודל המסך. אלא אם יש לך ידיים מאוד גדולות, אני חושש שתגלה שהאצבע לא מגיע לך עד כל הנקודות גם במכשירים עם מסך 5-5.2, ותצטרך להשתמש יותר ב 2 ידיים.

אבל כן, מתרגלים בקלות למסך גדול. אני התרגלתי מהר מאוד למסך של ה G2, וכאשר יצא לי לא מזמן להשתמש כמה שעות בנקסוס 4, הוא הרגיש לי מאוד קטן ופחות נוח.

נערך על-ידי Roger That

פורסם

מצטער, אבל מה שלא תגיד ,מסך 5" - 5.2" עדיין נוח יותר מה5.5 בLG. חח אבל אני בכל מקרה כנראה אלך עליו .

יצאה עכשיו ביקורת מאתר רציני יחסית סוף סוף לפני כשעה

http://www.theverge.com/2014/6/4/5778556/lg-g3-review

עושה רושם החששות שלי בנוגע לחיי הסוללה כנראה לא היו מוצדקים ע"פי הביקורת

המצלמה גם כן לא רעה (לא משהו מיוחד אבל.. ציפיתי ליותר)

Better than most, but not an unequivocal champion. Approaching the performance of the standard-setting iPhone 5S and Nokia’s PureView cameras, the G3 is let down by LG’s excessive tampering with the photos.

כמו שגם מצויין בביקורת הזאת, אין באמת הבדל שאפשר להבחין בו מבחינת הרזולוציה של המכשיר וצפיפות הפיקסלים , אבל הבשורה המשמחת שהמסך שמיש גם באור יום

Additionally, unlike Sony’s Xperia Z2, which struggles outdoors, the G3’s IPS display is bright enough to remain useful on a sunny day.

נערך על-ידי Ovid

פורסם

כצפוי אין הפתעות, סה"כ שיפור למכשיר שגם כך מאוד מצוין.

אהבתי מאוד את הממשק החדש. צורת האייקונים, בחירת הצבעים וכו'.

בכל מקרה אני הולך להנות מכך ב G2. כבר עובדים על פורט של הרום של ה G3 אל ה G2. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים