עבור לתוכן

סמארטפון לקמצנים

Featured Replies

פורסם

אכן, הגיוני להמליץ על מכשיר עם מערכת הפעלה שכבר שנים הנתח שלה בשוק מזערי וללא שינוי אמיתי, ובהתאם גם חלקה בשוק האפליקציות.

עדיין כיום משתמשי וינדוז פון סובלים מחוסר באפלקציות מסוימות ואפליקציות שאיכותן ירודה במקרים אחרים.

• תגובות 46
  • צפיות 12.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה כניראה לא בעל מקצוע ולא בעל ניסיון עם הפלאפון/ מערכת הפעלה. לא אכנס איתך לויכוח מיותר הרי אתה כבר מקובע על דעה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי. השתכנעתי. נראה לי שאגרד עוד כמה מטבעות זהב ואלך לקנות MOTO G. נקווה שיחזיק לי לפחות 5 שנים.

תודה על התגובות.

פורסם

תתחדש :)

אני בספק אם יחזיק 5 שנים

פורסם

האמת שאני כרגע משתמש במוטורולה עתיק שבימים אלה ממש חוגג יום הולדת 8 :s0817:

פורסם

האמת אני באותו מצב גם, ושקלתי את ה MOTO G אבל עכשיו אני יותר בכיוון של ה Xtreamer G-Ban

פורסם

אם כבר אקסטרימר אז תקח את הQ, ובקשר למוטו, אחלה טלפון, אבל עדיין לא מתקרב לא לאיכות ולא למפרט של השיאומי. תקראו קצת, תחכימו, ואולי תקבלו טלפון הרבה יותר טוב באותו המחיר.

ולא צריך ללכת רחוק, הנה ביקורת של אחד מחברי הפורום.

פורסם

האם יש אפשרות לקנות את ה MOTO G בגרסאת הגוגל מהארץ?

השאלה שלי האם המכשיר שנמכר בחנויות דרך זאפ הוא בגרסאת המוטורולה או הגרסא הטובה יותר של גוגל?

ואיך אפשר להבדיל פין הגרסאות? ( בתפריט של המכשיר עצמו?)

תודה.

פורסם
אכן, הגיוני להמליץ על מכשיר עם מערכת הפעלה שכבר שנים הנתח שלה בשוק מזערי וללא שינוי אמיתי, ובהתאם גם חלקה בשוק האפליקציות.

עדיין כיום משתמשי וינדוז פון סובלים מחוסר באפלקציות מסוימות ואפליקציות שאיכותן ירודה במקרים אחרים.

זה אומנם לא נושא הדיון, אבל אמרת אז צריך להגיב.

1. נתח השוק של WP בעליה משמעותית. במדינות רבות גם עבר את הנתח של אפל/iOS.

2. אכן יש מבחר מצומצם יותר מלאנדרואיד או iOS, אבל במידה קטנה ולא משמעותית. יש לי WP, אין שום דבר שחסר לי. לרוב כשאני מחפש אפליקציה מסויימת יש כמה שמבצעות את התפקיד.

- - - תגובה אוחדה: - - -

האם יש אפשרות לקנות את ה MOTO G בגרסאת הגוגל מהארץ?

השאלה שלי האם המכשיר שנמכר בחנויות דרך זאפ הוא בגרסאת המוטורולה או הגרסא הטובה יותר של גוגל?

ואיך אפשר להבדיל פין הגרסאות? ( בתפריט של המכשיר עצמו?)

תודה.

להגיד על הגירסה של גוגל שהיא "טובה יותר" זה סתם אי דיוק. היא טובה בדיוק באותה מידה. העדפת מערכת ההפעלה הנקיה על פני המקוסטמת של יצרנית המכשיר היא עניין של טעם.

מה שנמכר זו הגירסה ה"רגילה". גירסת "Google Play Edition" ("של גוגל"), כשמה כן היא - נמכרת רק דרך החנות של גוגל (Play Store).

פורסם

ומה לגבי העידכונים של האנדרואיד? גם בגרסא המקורית של מוטורולה העידכונים יוצאים באופן שותף?

פורסם

עדיין לא הבנתי איך נקסוס 4 נכנס פה להמלצות ל"מכשיר עמיד" ו"עם סוללה שמחזיקה"

פורסם

אני בעל נקסוס 4, יש יותר טובים. במיוחד למי שלא דורש מהמכשיר שלו להיות קונסולת גיימינג ניידת

פורסם
ומה לגבי העידכונים של האנדרואיד? גם בגרסא המקורית של מוטורולה העידכונים יוצאים באופן שותף?

נראה שכן, מוטורולה דואגת לעדכן את סדרת המכשירים האחרונה שלה ונראה שיותר מהר שיצרניות אחרות (בתקווה שתמשיך כך).

פורסם
בתחילת הדיון בהודעה הראשונה שלי אפשר לראות בסרטון שהמכשיר עם הKitkat .
פורסם

אוקיי תודה על התגובות, שאלה נוספת מה לגבי מטען? הרי הטלפון מגיע ללא מטען, אלא רק עם כבל מידע.

איזה מטען כדי לרכוש לו? ( מכיוון שיש מטענים בעלי זרם שונה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים