עבור לתוכן

מחפש המלצה לסמארטפון WP8 בתקציב של 1K ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

הרבה זמן שאני עם אנדרויד והחלטתי לגוון קצת.

מעוניין בסמארטפון WP8 או WP8.1 בנחשב סמארטפון לשוק הבינוני.

לא מחפש את הכי חזק בשוק אך מאידך לא הכי חלש. משהו ביניים שלא ירגיש לי זול מידיי.

דגשים:

*מסך טוב בין 4-5 אינצ'

*חומרה בינונית+

התקציב כמו שכתוב 1000 ש"ח עם אפשרות לחריגה באם יש הצעה לסמארטפון ששווה את התמורה למחיר.

פורסם

החלטה גרועה רד מזה...

פורסם

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=E-Cellphone&keyword=lumia+630

מבחינת המפרט היבש ה MOTO G עדיף

אבל אם אתה מחפש טלפון מבוסס וינדוס אז שווה לבדוק אותו מגיעה עם 8.1 ומהביקורות הביצועים מתקבלים על הדעת למרות ה 512MB של RAM

פורסם

למיטב ידיעתי לא יצא עדיין 8.1 רשמי. יצא רק PREVIEW למפתחים.

לי יש SAMSUNG ATIV. לפי מה שראיתי עכשיו הוא עולה באיזור 1100 ש"ח. יש לי מספר בעיות איתו אבל משהו שאתה צריך להבין מבחינת חומרה, כמעט לכל הטלפונים יש רק שתי ליבות. למרות זת אין לאגים. מערכת ההפעלה מפתיעה ביעילותה.

יש לו בעיה עם WAZE, למרות שקודם פשוט לא היה, עכשיו יש אבל זה הופך את הטלפון לתנור קטן. לא יודע למה הבעיה קיימת. תוכנות מיקום אחרות עובדות מעולה בלי התחממות, הבעיה שלא נוח לנווט איתן כמו עם WAZE. מצלמה טובה לדעתי אבל אין לי דרישות גבוהות. נוקיה מפורסמים בזה שהכניסו מצלמות מצוינות לטלפונים שלהם.

פורסם

אני ממש חם להביא WP8 הבנתי שהשדרוג 8.1 מביא המון תוספות יפות למערכת.

לצערי הרב בישראל מוכרים במחירים פשוט מבאסים :/ אני רוצה להביא את הלומיה 1520 אבל לא ב-2500 שקל

לפי מיטב הבנתי מייקרוסופט שופכים המון כסף רק שיפתחו אפליקציות למערכת ככה שהולך להיות טוב.

פורסם

בתור אחד מהמפתחים שמיקרוסופט מנסים לשכנע אני חייב לומר לך שלפי מה שאני רואה בכנסים (מוגבל לארץ כמובן, לא יודע מה המצב הבינלאומי) הם עושים הרבה אבל זה עדיין לא מספיק. אם אתה אוהב להתנסות באפליקציות חדשות אולי לא תסבול ב WP8 אבל תהנה יותר במקומות אחרים.

פורסם

ממליץ בתקציב הזה על LUMIA 920 משומש.

או תוסיף עוד 300 ותקח מחנות. אמנם גם בטח משופץ אבל עם אחריות בכל זאת.

כבד אבל חומרה ממש טובה. אני ממש מרוצה. מצלמה מעל ומעבר וגם ממש נוח שיש כפתור למצלמה. משתמש במכשיר בעיקר לקרוא ספרים ואינטרנט ומצלמה. לא בקטע של משחקים אז לא חסרות לי אפליקציות..

ממש ממליץ על 920 בתור הכי זול מבין מכשירים עם מצלמה ממש ממש שווה.

גם מכשיר חזק להפליא :) עכשיו כשהוא נופל כבר הלב לא מחסיר פעימה :) אפס דאגות מהבחינה הזאת

פורסם

איך ה 920 מבחינת GPS\GLONASS?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים