עבור לתוכן

מתלבט נקסוס 5 או HTC ONE M7

Featured Replies

פורסם

בס"ד

שני המכשירים עולים כעת בערך אותו דבר, כאשר הנקסוס עולה מעט פחות.

ההבדלים העיקריים הם - לנקסוס יש מעבד חזק יותר SD 800 מאשר SD 600 של HTC.

מסך יותר גדול לנקסוס "5 לעומת 4.7(אני מעדיף מסכים גדולים, אבל גם 4.7 של HTC זה גודל בסדר).

הבטרייה באותה עוצמה (רק שנראה לי שהיתרון פה הוא לHTC שעם מעבד חלש יותר צריכת החשמל נמוכה יותר).

לHTC יש רמקולים מצוינים.

איכות המצלמה לא כזו קריטית לי, מצלמה בינונית שאפשר לצלם בה תמונות באיכות טובה מספיקה לי.

התוכנה - אני מאוד אוהב את הסטוק אנדרואיד של גוגל. אבל הבנתי שהSENSE של HTC גם לא מסובך.

לא יצא לי להתנסות על HTC, על נקסוס 4 יצא לי.

הבנתי ששניהם תומכים בדור רביעי שיהיה פה בארץ, האם זה נכון?

אני לא יודע מה להחליט, האם יש נקודות מבט נוספות שנראה לכם שפספסתי? האם יש הבדלים נוספים?

אשמח אם בעל ניסיון בHTC ישפוך קצת אור על המכשיר והתוכנה. ובכלל אשמח שתכריעו לי מה לקנות

המכשיר ככל הנראה יקנה מאיביי (אם זה נקסוס 5) או מארה"ב (אם זה HTC).

תודה מראש.

פורסם

לדעתי תכניס להתלבטות שלך גם את הG2 של LG.

מכשיר מעולה, סוללה חזקה, מצלמה טובה, נתונים יותר גבוהים משניהם.

לינק למכשיר מEBAY : http://www.ebay.com/itm/LG-G2-D802-White-32GB-FACTORY-UNLOCKED-5-2-Full-HD-2-26GHz-Quad-Core-13MP-/221328142325?pt=Cell_Phones&hash=item33882f6ff5

נערך על-ידי shapin

פורסם
  • מחבר

^

תודה רבה. באמת חשבתי גם עליו, אבל ממה שראיתי ביוטיוב, הUI שלו עמוס מדי.

יש יותר מדי אפשרויות, גם במקלדת, ועוד כמה דברים. מה שטוב בו זו הסוללה, אין ספק.

מה גם שכרגע יש לי LG ישן יותר ואני די תקוע איתו מבחינת תוכנה על 4.1.

השאלה אם זה באמת רלוונטי? יכול להיות שהנקסוס גם יתקע ביחד איתו מבחינת תוכנה?

פורסם

לגבי ה UI זה לא שיקול, כי אתה יכול להתקין כל UI אחר מהמרקט. כגון ה NOVA או KK launcher שהוא בעצם הלנצ'ר של הנקסוס.

אותו הדבר גם לגבי מקלדת... לא משנה איזה מכשיר תרכוש, בכל מקרה ישנן מקלדות טובות יותר מאשר מה שמגיע עם המכשיר כגון swiftkey.

ה G2 שודרג ל 4.4.2. כמה הוא ישודרג עוד בעתיד, לא ברור. אבל בגלל החומרה הדומה יחסית בין מכשירי הדגל השונים של LG ואפילו מול הנקסוס 5, סביר להניח שתהיה גרסה חדשה יותר ויציבה לחלוטין, אפילו אם לא רשמית.

בתור בעלים של ה G2 אני מאוד מרוצה.אני עובד עם רום ששייך במקור ל G PRO 2 (המתחרה בנוט 3 של סמסונג, ודומה כמעט לחלוטין ל G2 רק עם מסך גדול יותר) ואשר הותאם ל G2. הרום יציב לחלוטין ועובד מושלם מכל הבחינות ותכונות המכשיר, אם כל מיני שיפורים יחסית לרום המקורי. סביר להניח שבאותה קלות יעשו התאמות גם מ G3, שהוא כבר מכשיר שבטוח ישודרג לגרסאות עתידיות.

אם אתה ממש רוצה שידרוגים מובטחים עתידיים "רישמיים" , אז זה רק הנקסוס. אבל באמת שאין צורך. גם לי היתה התלבטות בין הנקסוס 5 ל G2, ולבסוף בחרתי ב G2 עקב יתרונות שונים ובראשם הסוללה שהיא ללא תחרות, ואחריה המסך שמעט יותר גדול.

HTC ONE לדעתי בכלל לא בתחרות. מסך קטן יחסית על גבי שאסי ענק ללא שום הצדקה. כמעט הכל נחות בו יחסית ל G2, פרט לנקודה אחת או 2.

אם אתה קונה בארה"ב ואתה רוצה תמיכה ב LTE כאשר יגיע לישראל, קח את ה D802 אם החלטת על ה G2, או D821 אם נקסוס.

בישראל הנקסוס 5 סתם יקר ללא הצדקה, וה G2 זול ממנו ב 100 (יחסית לנקסוס 5 האמריקאי) עד 300 שח. (יחסית לנקסוס הבנילאומי)

פורסם
  • מחבר

לא חשבתי על זה ככה. תודה רבה, נראה לי שאני באמת אלך על הG2

פורסם

על לא דבר.

מכשיר מצוין, תתחדש :)

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מקפיץ במקום לפתוח דיון חדש.

האם יש אפשרות שG2 שנקנה בחו"ל יהיה בעברית?

הכוונה היא לא במקלדת, כי אני מניח שאפשר להוריד מקלדות מהמרקט כמו שנאמר,

אלא שהתפריט של המכשיר וההגדרות יהיו בעברית?

פורסם

כל עוד אתה קונה את דגם D802 הבינלאומי ולא משנה היכן, זה יהיה כך. כבר כאשר תפעיל את המכשיר לראשונה, תוכל לבחור עברית בהגדרות הראשוניות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים