עבור לתוכן

התלבטות בין הsony z2 לבין הhtc m8

Featured Replies

פורסם

אני ממש מתלבטת בין 2 הטלפון אשמח לדעתכם!

פורסם

במה את מתלבטת?

יש משהו שבמכשיר אחד את אוהבת יותר מהשני? מה חשוב לך שיהיה במכשיר?

פורסם
  • מחבר

חשוב לי מצלמה נוחות וסוללה חזקה..

אני יותר אוהבת את העיצוב ואת התוכנה ל הM8 אבל המצלמה וסוללה של הZ2 הרבה יותר טובה!

הם פחות או יותר באותו מחיר השאלה ועל נייר הZ2 הרבה יותר טוב מהM8.. השאלה זה האם זה באמת ככה במציאות..

פורסם
חשוב לי מצלמה נוחות וסוללה חזקה..

אני יותר אוהבת את העיצוב ואת התוכנה ל הM8 אבל המצלמה וסוללה של הZ2 הרבה יותר טובה!

הם פחות או יותר באותו מחיר השאלה ועל נייר הZ2 הרבה יותר טוב מהM8.. השאלה זה האם זה באמת ככה במציאות..

האמ8 אחלה מכשיר אבל הוא לא רלוונטי למי שמחפש את המילה האחרונה בצילום בסלולרי. זי2 בהחלט עונה - מצלמה, סוללה, עיצוב איכותי באותה מידה. יש הבדל, תכנסי להשוואות בין המכשירים השונים ותראי בעצמך. דרך אגב, יש מכירה מוקדמת למכשיר ביחד עם הנרתיק של סוני ואוזניות עם ביטול רעשים, 3400 ש"ח. בהתחשב במחירים בארץ ובאביזרים המחיר לא רע: https://snunitliss.com/clients/sony/xperiaz2/

פורסם

מבחינתי ההבדל הכי משמעותי בין השניים הוא שה-Z2 מוגן נגד מים וה-M8 לא.

פורסם
מבחינתי ההבדל הכי משמעותי בין השניים הוא שה-Z2 מוגן נגד מים וה-M8 לא.

סבבה לך, אבל מה הקשר אליך? חשוב לה מצלמה, סוללה. אם כבר אפשרות שניה אז היית אומר find 7 אבל הוא פחות עדיף. במקום השלישי אס5, ובמקום האחרון אמ8. חבל ש htc דפקו את המצלמה. אולי לך זה לא משנה, סבבה לך.

נערך על-ידי progame

פורסם

יש לך את זה ביותר פוץ פלצן?

הרבה אנשים לא מודעים בכלל לעניין ההגנה נגד מים ולכן היה לי חשוב לציין את ההבדל הגדול הזה בין שני המכשירים.

עריכה: מה גם שאתה קצת טמבל, כי היא כתבה שהכי חשוב לה: "מצלמה נוחות וסוללה חזקה.."

נראה שאתה בחרת להתעלם מה"נוחות".

הגנה נגד מים זה פרמטר מאוד משמעותי בתחום ה"נוחות".

הוא מאפשר להיות הרבה יותר חופשיים עם הטלפון. בימינו אנשים כבר לא ממש מסתובבים עם שעונים, אבל תחשוב על ההבדל שהיה בעבר בין שעון נגד מים ובין שעון שלא. ההבדל בנוחות בחיי היום יום הוא משמעותי.

אגב נוחות, גם מבחינת נוחות שימוש פיזית במכשיר ה-Z2 עדיף על ה-M8, כי הכפתור ההפעלה ב-Z2 ממוקם במקום טוב - בצד. לעומת ה-M8 שבו כפתור ההפעלה ממוקם למעלה במקום שהוא בקושי נגיש.

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם
יש לך את זה ביותר פוץ פלצן?

הרבה אנשים לא מודעים בכלל לעניין ההגנה נגד מים ולכן היה לי חשוב לציין את ההבדל הגדול הזה בין שני המכשירים.

עריכה: מה גם שאתה קצת טמבל, כי היא כתבה שהכי חשוב לה: "מצלמה נוחות וסוללה חזקה.."

נראה שאתה בחרת להתעלם מה"נוחות".

הגנה נגד מים זה פרמטר מאוד משמעותי בתחום ה"נוחות".

הוא מאפשר להיות הרבה יותר חופשיים עם הטלפון. בימינו אנשים כבר לא ממש מסתובבים עם שעונים, אבל תחשוב על ההבדל שהיה בעבר בין שעון נגד מים ובין שעון שלא. ההבדל בנוחות בחיי היום יום הוא משמעותי.

אגב נוחות, גם מבחינת נוחות שימוש פיזית במכשיר ה-Z2 עדיף על ה-M8, כי הכפתור ההפעלה ב-Z2 ממוקם במקום טוב - בצד. לעומת ה-M8 שבו כפתור ההפעלה ממוקם למעלה במקום שהוא בקושי נגיש.

סבבה, אני מסכים עם מה שרשמת, לא שמתי לב שהיא רשמה נוחות אבל קודם כל לפחות אל תתבטא בצורה ילדותית כתגובה לתגובה שלי על מה שרשמת, אתה מצחיק במקרה הטוב. תשים לב למה שרשמת - "מ

בחינתי ההבדל הכי משמעותי בין השניים הוא שה-Z2 מוגן נגד מים וה-M8 לא". זה פשוט לא נכון, ממש לא ההבדל היחיד. בכל אופן, אם התכוונת למשהו אחר ואתה רוצה שיבינו למה אתה מתכוון אז תכתוב בצורה אחרת שיבינו אותך, ובטח אל תגיב אחרי זה בצורה טפשית.

פורסם
תשים לב למה שרשמת - "מבחינתי ההבדל הכי משמעותי בין השניים הוא שה-Z2 מוגן נגד מים וה-M8 לא". זה פשוט לא נכון, ממש לא ההבדל היחיד.

יש לך בעיה רצינית בהבנת הנקרא.

פורסם
יש לך בעיה רצינית בהבנת הנקרא.

מצחיק. עצם העובדה שלא הגבת לתוכן של דברי אומר הכל. אף אחד לא שאל מה ההבדל הכי משמעותי בין המכשירים מבחינתך. המשפט הזה כפי שהוא רשום לא קשור למה שהיא שאלה. מבחינתך זה לא מבחינתה. יש הרבה הבדלים לא פחות משמעותיים ויותר משמעותיים בשביל אנשים אחרים. חסינות למים ואבק לא בהכרח קשור לנוחות. היא שאלה לאיזה מבין המכשירים יש מצלמה, סוללה, וכו' עדיפים לכן כתבתי "מה הקשר?" הבנת עכשיו? בכל אופן, כך התגובה שלך התפרשה. בקיצור, למען הבנת הנקרא תתנסח בצורה אחרת מהתחלה.

נערך על-ידי progame

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים