עבור לתוכן

גלקסי 5, לא מצליח למצוא את כפתור SETTINGS

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

1. אני לא מצליח למצוא את כפתור גישה ישירה ל-SETTINGS הכפתור טאץ' השמאלי - בלחיצה ארוכה - אמור להגיע ל- SETTINGS, אבל במסך בית - לחיצה ארוכה מביא להגדרות

WALLPAPER/HOME SCREEN SETTINGS/WIDGETS

מנסה להיכנס ממסך הבית ישירות לתפריט SETTINGS

2. הפעלתי את האופציה שבהעברת יד מעל המסך, כאשר המכשיר נעול - הוא ידלק (כאילו לחצתי על כפתור הדלקה), ואני רוצה לכבות את האופציה בחזרה (המכשיר נדלק בכיס...), אבל אני לא מוצא את האופציה עכשיו...

תודה לעוזרים :)

פורסם

מה קורה בלחיצה קצרה על הכפתור השמאלי?

פורסם
  • מחבר

נפתח מסך אפליקציות אחרונות (כמו לחיצה ארוכה על מסך הבית בגקלסי 1/2/3 ואולי 4)

פורסם

אתה רואה למטה איקון שרשום עליו יישומים?

פורסם
  • מחבר

כנראה לא הייתי ברור מספיק, אני רוצה להגיע ל- SETTINGS דרך המקש טאץ' השמאלי

פורסם

ומה הבעיה?

זה צריך לעבוד כמו שצריך.

פורסם

זה כמו ב-S4, ב-S3 ואלו שהיו לפניו.

פורסם
  • מחבר

הלוואי, אחרת לא הייתי מבקש עזרה...

פורסם

אתה יכול לצלם את המסכים של הטלפון?

קראתי פה:

http://www.haaretz.co.il/captain/gadget/1.2300642

סמסונג שינתה לחלוטין את עיצוב מסכי האפשרויות ואת וילון ההתראות. ויזואלית זה נראה טוב יותר. היא בחרה באייקונים עם מסגרות עגולות חביבות ומזמינות, מצד שני, מסך ההגדרות הראשי נראה שונה מכל מסך הגדרות שאי פעם ראיתי במכשיר אנדרואיד, ולי אישית היה קשה להתרגל לסידור החדש, גם כשניסיתי לבחור באפשרויות סידור שונות של תפריט ההגדרות. עניין מרגיז נוסף שסמסונג בחרה לעשות בעניין ממשק המשתמש: גוגל, החל מגרסה 4.0 של אנדרואיד, החליטה כי בכל אפליקציה צריך להופיע כפתור תפריט וירטואלי ומפתחי האפליקציות אכן נענו לדרישה זו. בניגוד ליצרניות אחרות, סמסונג בחרה להשאיר בגלקסי S3 ו-S4 את כפתור התפריט הפיזי מצד ימין ללחצן הבית, למרות שלא היתה חייבת לעשות זאת. כמשתמש אני חייב להודות שהיה לי נוח מאוד להשתמש בכפתור התפריט גם במצבים בהם מפתח האפליקציה שכח למקם אותו, או מיקם אותו במקום שלא הצלחתי להבחין בו. בגלקסי אס 5 בחרה סמסונג ליישר קו עם יצרניות אחרות והחליפה את כפתור התפריט בכפתור אפליקציות אחרונות בשימוש (תפריט האפליקציות האחרונות שהיו בשימוש היה בעבר בכלל בלחיצה ממושכת על כפתור חזרה למסך הבית). סמסונג לא ויתרה על הרעיון של כפתור ייעודי לתפריט, והגדירה כי לחיצה ממושכת על כפתור האפליקציות בשימוש לאחרונה תתפקד כלחיצה על תפריט. בכל מקרה, לי אישית, אחרי שהתרגלתי במשך שנים לעבוד ככה, השינוי הזה גרם להמון לחיצות שלא הביאו לתוצאה הרצויה מבחינתי.

2715011082.jpg

פורסם
  • מחבר

למיטב הבנתי:

לאחר השינוי של הגלקסי 5, לחיצה ארוכה על מקש טאץ' שמאל אמורה להביא להגדרות.

אצלי, כאשר אני כבר נמצא באפליקציה כלשהי - אכן אני מגיע להגדרות האפליקציה.

הבעיה שלי - בעת שאני במסך הבית - לחיצה ארוכה מביאה אותה למסך אחר (1) ולא למסך הגדרות (2)

*** איך מעלים תמונה ? (שירות אחסון כלשהו ?)

פורסם
  • מחבר

לחיצה ארוכה (במסך הראשי, דסקטופ) על מקש טאץ' שמאלי אמורה להביא אותי לכאן:

NRPAbDR.png

אך היא מביאה אותי לכאן:8n1QH11.png

לכן, כדי להגיע למסך ה- SETTINGS אני צריך להיכנס "לאפליקציה" SETTINGS... לא נוח בעליל... בניגוד לגלקסים הקודמים

פורסם
  • מחבר

ולגבי השאלה השניה - איך אני מבטל את ההדלקה של המכשיר בהעברת יד מעליו ? אופציה מעצבנת - כשאני מכניס לכיס הוא נדלק, והעליתי רגישות של הטאץ' אז הוא כל הזמן גם נפתח ועושה שטויות...

HELP?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים