עבור לתוכן

בהתלבטות G3 Vs Z2 VS Z3

Featured Replies

פורסם

המכשירים הראשונים עם מעבד 64 ביט - s810 ו 4ג'יגה יוכרזו ב MWC שנה הבאה ז"א שהם יתחילו להמכר רק בעוד שנה מהיום פחות או יותר. כשה 805 יצא אתה תחכה ל 810. חחח. דווקא לא הייתי מחכה - ה 805 נראה כמו תחנת ביניים שחלק מהיצרניות (כמו סוני) יתעלמו ממנו. המכשיר הבא של סוני הולך להיות עם 801 כמו הזי2 דרך אגב, והוא יתחיל להמכר רק מסוף השנה. כרגע לדעתי זה או זי2 או ג'י3 בהתאם להעדפות שלך. אני הייתי הולך על הזי2 אבל השאלה מה חשוב לך יותר. לכל מכשיר יש את התכונות היחודיות שלו.

• תגובות 34
  • צפיות 9.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לאחרונה אני רואה אנשים שמתלוננים על הZ2 שהמסך נסדק כתוצאה מהחום והלחץ ואני די חושש מזה כי היבואן פה בארץ לא מכיר שזה פאק ביצור בניגוד למקומות אחרים בעולם.

פורסם

כן, קראתי על זה אבל משיטוט בפורומים שונים של המכשיר זו לא נראת בעיה נפוצה בכלל. בעיקרון, בכל טלפון יש יחידות עם דפקטים בייצור. לא הייתי מתרגש. אין לי ציפיה גדולה מאחריות יבואן בכל אופן. דרך אגב, הנה מבחן נפילה של android authority לזי2:

אחלה עמידות לנפילות אבל ברור שללכת על בטוח זה עדיין לקנות קייס. אולי שהיצרניות יתחילו להשתמש בזכוכית ספיר אז המצב ישתנה.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

זי 2 תומך דור 4? קראתי בכמב פורומים שהמכשיר נסדק מעצמו.. מישהו יודע כמה זה נפוץ?

פורסם
  • מחבר

עכשיו לאחר שהG3 הגיע לחנויות ואפשר להתנסות בו, האם יש כעת הכרעה מוחצת בין הZ2 לG3?

אני חייב להגיד שיצא לי לגעת בZ2 והוא פשוט יפה והממשק רץ חלק ומהר.

תודה מראש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים