עבור לתוכן

בהתלבטות G3 Vs Z2 VS Z3

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

איך הZ2 בעניין קלות התיקון ועלות התיקון?

• תגובות 34
  • צפיות 9.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ראיתי את הסירטונים שהעלת, כמו שרשמתי צפיתי במלא ביקורות והשוואות, בשיקלול הכי משבחים את הזי 2. והנה גם ביקורות שסתרות את מה שהסירטונים שהעלת טוענים: http://www.phonearena.com/reviews/Sony-Xperia-Z2-vs-Samsung-Galaxy-S5_id3699/page/3 מקרופון בצילום וידאו: " the Z2's microphone does a great job of capturing lower frequencies – a field in which the S5's underperforms"

מסך: "In comparison, the 5.1-inch, 1080p AMOLED display on the S5 is, strictly speaking, a tad inferior. It's got a cold color temperature of 8183 K, and this leads to some notably bluish whites and messed up shades of gray. Peak brightness is also a notch lower, at 442 nits (but still enough for use outside), and gamma, at 2.25 is pretty spot on. As for color reproduction, Samsung's panel offers heavily-saturated and notably incorrect colors."

בסה"כ אם אתה תצפה שמלא ביקורות והשוואות כמו שאני צפיתי אתה תראה שהזי2 מקבל הכי הרבה שבחים במצלמה, סוללה, מסך וכו'.

הדלפות נוספות אומרות שהוא יהיה מאלומיניום (ה-G3).

אתה לא יכול לשפוט מכשיר לפני שיצא, ללא כל ידע מוקדם החלטת שהוא לא מכשיר טוב... על סמך מה?

ב-G2 קיבלנו הוכחה לכך שעם ההתאמות המתאימות המכשיר יכול להחזיק זמן ממושך ללא טעינה, לעבוד בצורה חלקה לאורך זמן ולכלול פיצרים רבים.

ב-G3 אני מצפה שהם לא ירדו ברמה.

אני גם סומך על העיניים שלי, אם זה נראה כמו פלסטיק זה כנראה פלסטיק. גם לא קראתי שום הדלפה אמינה שהג'י3 יהיה בנוי מאלומיניום, אני מקווה שכן, אני לא אוהב פלסטיק. אני לא שופט. אמרתי על פי ההדלפות. אני אוהב את העיצוב של ג'י3, רק חבל שיקלקלו אותו עם פלסטיק, אני מקווה שאני טועה.

האמ8 לא רלוונטי מבחינתי. איזה טפשים htc מה שעשו עם המצלמה החלשה (באופן יחסי למכשירי הדגל האחרים). הגימיק של החיישן הנוסף הוא מגוכח. חבל.

פורסם

מה שבטוח זה שאין מכשיר מושלם... וקשה לי להאמין שהG3 או Z3 וכו' יהיו "מושלמים"...

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם שוב!

היום, לאחר שהוכרז הG3, שהרזולוציה דווקא מאוד מושכת אותי אך עם זאת אני חושש מאוד מביצועי הבטרייה.

האם כעת יש המלצה נחרצת לאיזה כיוון כל שיהיה?אשמח לקבל פירוט לגבי חסרונות ויתרונות..

תודה.

פורסם

עוד לא ניתן לדעת הרבה על המכשיר, חכה לביקורות. בכל מקרה הוא יהיה זמין לקניה בתחילת יולי.

פורסם
  • מחבר

אני מאמין שאקנה בסוף את הZ2..רק מספר שאלות קודם לכן:

1.מתי המחיר יתחיל לרדת משמעותית?

2.איזה דגם אני צריך לחפש?הכי טוב שניתן להשיג..

3.עלות וקלות התיקון של מכשיר זה, אשמח לשמוע כמה מילים בנושא הזה..

4.עד כמה זה קשה לפרוץ ולהחליף רומים למכשירי סוני ביחס לסמסונג שזה היה פשוט נורא..

זהו לבינתיים, תודה!

פורסם

אגב, עכשיו יודעים שהוא פלסטיק.

פורסם
אני מאמין שאקנה בסוף את הZ2..רק מספר שאלות קודם לכן:

1.מתי המחיר יתחיל לרדת משמעותית?

2.איזה דגם אני צריך לחפש?הכי טוב שניתן להשיג..

3.עלות וקלות התיקון של מכשיר זה, אשמח לשמוע כמה מילים בנושא הזה..

4.עד כמה זה קשה לפרוץ ולהחליף רומים למכשירי סוני ביחס לסמסונג שזה היה פשוט נורא..

זהו לבינתיים, תודה!

1. כנראה כש- Z3 יצא.

2. הדגם הבינלאומי D6503.

3. אף אחד לא יכול לתקן אותו ולשמור על האטימה נגד אבק ומים מלבד היבואן (או חנות שמחזיקה את המכונה שאוטמת אותו, וכזו כנראה לא תהיה בארץ). יש את האופציה השניה שהיא לקנות ממקום אמין בחו"ל ולשלוח אליו לתיקונים (שם כבר יעבירו למעבדת סוני המקומית).

4. כרגע אפשרי לעשות רוט, הדרך לא כלכך פשוטה ותמיכה ברומים כמעט ואין, ולא יהיה בקרוב היות והמכשיר עוד לא משווק באופן סדיר בארה"ב (ויש שמועה שרוב הספקיות הסלולריות הגדולות יוותרו עליו). מה שכן תמיד אפשר להתקין Xposed Framework.

פורסם
  • מחבר

זה לא יהיה אותו הדבר..אצלי התקנת רומים ולהתעסק עם הפלאפון זה יותר מתחביב..חבל לשמוע

נחכה כמה ימים וניליט

פורסם

ההתלבטות שלי אישית בין G3 ל Z2 הייתה בגלל חיי הסוללה. עשה רושם שZ2 עדיף מבחינה זו אבל :

http://androidcommunity.com/our-lg-g3-battery-life-test-gives-impressive-early-results-20140531/

נראה שגם הG3 נותן בראש..

לא מצליח רק להבין למי המצלמה טובה יותר. כנראה בתנאי תאורה חלשים G3 עדיף, ובאור יום הZ2 .

מעניין יהיה לראות ביקורות של E8 ..

פורסם
  • מחבר

אני כנראה אנסה לשרוד עד שיצאו פלאפונים עם הSnapdragon 805..אני מאמין שכל החברות ילכו להפציץ ממש כשהם יצאו..

פורסם

אני מחכה לדור הבא... 805 סך הכל יוסיף כוח גרפי, אבל לא משהו מבחינת עיבוד ואני לא מרבה לשחק.

פורסם
  • מחבר

מה זה "הדור הבא" לדעתך?איך אתה מתאר את המכשיר שלטעמך ישנה את השוק?

פורסם

הדור הבא יהיה 64bit ועד אז כנראה שהמכשירים יגיעו גם עם 4GB זכרון RAM. בעצם ה- 805 הוא האחרון שעדיין 32bit. הוא בגדול אמור להיות לטאבלטים, היות והוא ללא מודם, והיצרניות שישתמשו בו לסמארטפונים יצטרכו להוסיף מודם.

פורסם

אנחנו רחוקים עדיין כמה שנים מצורך אמיתי ב64 ביט/שבירת מגבלת ה 4GB.

אל תצפו לראות כל שיפור ביצועים במכשירי 64 ביט מהדור הראשון וגם לא מהדור השני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים