עבור לתוכן

בהתלבטות G3 Vs Z2 VS Z3

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב!

אני חייב להחליף את S2 הזקן שלי.

בעוד מספר ימים הG3 יוכרז, מה שבעיקר משך אותי זה המסך הגדול עם הרזולוציה המטורפת אבל עם זה גם בא חשש גדול מאוד והוא עניין הסוללה, אני מפחד שהרזולוציה הגבוהה תטחן לי את הסוללה.

חוץ מהמסך לא ראיתי שיפור בשום פרמטר נוסף מלבד שיפור תוכנה וזה מאוד מוריד לי ממנו.

הZ2, מפרט מעולה, רמקולים באיכות מצויינת הבנתי, מצלמה הכי טובה בשוק, עמידות למים ואבק, עיצוב קלאסי ויפה, מסך באיכות טובה וצבעים "אמיתיים", סוללה חזקה - נראה לי כמו המכשיר האולטימטיבי רק המחיר קצת פחות כרגע.

הZ3, הבנתי שהוא יוכרז באוגוסט, האם יש כבר הדלפות מעניינות?שווה לחכות?

*כמובן שאחכה להשקה של הG3 לפני שאקבל החלטה סופית אבל בינתיים אשמח לכיוון.

*אם יש פלאפון "מושלם" אחר שלא הזכרתי פה אז אני פתוח להצעות.

תודה מראש:)

נערך על-ידי IDan2013

• תגובות 34
  • צפיות 9.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זי2 בסה"כ המכשיר הכי טוב בשוק כרגע למי שרוצה את הכל במכשיר אחד. הייתי קונה אותו בלי לחשוב פעמיים אם לא היה לי טלפון. הוא אמור להמכר באופן רשמי בארץ בימים הקרובים. מעבר למה שרשמת, הוא בנוי מזכוכית קשיחה ומתכת והג'י3 בנוי מפלסטיק, כל הביקורות של הזי 2 מעולות, הסוללה הכי חזקה בשוק - המסך של הג'י3 בטוח שיהיה זולל סוללה רציני. רמקולים סטרואופוניים, אוזניות עם ביטול רעשים דיגיטלי, ממשק קרוב לסטוק.

זי3 יוכרז בספטמבר ב IFA מה שאומר שהוא כנראה לא ימכר בארץ לפני נובמבר. אם אתה חייב להחליף עכשיו אז בטח שלא תחכה עד אז. בקיצור, מבחינתי זי2.

נערך על-ידי progame

פורסם
  • מחבר

מאיפה ניתן לקנות אותו כעת בסביבות ה3000 שקל?

בנוגע לעלות תיקון וקלות תיקון, אשמח לקבל כמה פרטים בנושא..

תודה רבה!

פורסם

אני לא חושב שניתן לקנות אותו כרגע במחיר כזה. תחכה ליבואן הרשמי. בדרך כלל במכירה מוקדמת המכשיר כולל אביזר נוסף. לא רע. יש ליבואן פורום בפייסבוק. תשאל שם.

פורסם
  • מחבר

המכירה הקבוצתית כנראה כבר לא תתקיים, החברה לא משתפת פעולה.

אני אבדוק אם יש י מישהו בחו"ל שיוכל לייבא לי לארץ, רק איזה דגם אני צריך לחפש שהוא הכי טוב וגם תומך ברשתות בארץ?איפה הוא נמכר הכי זול?

שוב, מה לגבי עלות התיקון וקלות התיקון של מכשיר זה?

פורסם
והג'י3 בנוי מפלסטיק,

מאיפה אתה יודע? כנראה שלא בסוף או לא כולו...

פורסם

ה- Z2 הוא לא המכשיר המושלם, גם לו יש כל מיני בעיות וחסרונות (המצלמה מסתבר לא הכי טובה, במספר מקרים ה- S5 גובר עליו) הקלטה דרך המיקרופון שלו לא משהו בכלל, והרמקולים שלו פחות טובים ואיכותיים משל ה- M8 ופחות חזקים וברורים מה- S5. אין לו IR בשביל שלט אוניברסלי והמסך בגרסתו האחרונה לא מציג צבעים אמיתיים, כפי זה שהיה בהשקה שלו. אני הייתי מוותר עליו, מחכה לראות מה יהיה עם ה- G3 (ביקורות) או ל- N4. לחכות ל- Z3 שסוני אמורה להציגו בסוף אוגוסט, לדעתי לא רלוונטי בגלל שהיבואן כנראה ימשוך את המכירה של ה- Z2 ואי יבוא של ה-Z3 לזמן ממושך, אחרת הוא יפסיד על ה- Z2.

פורסם
  • מחבר

אני כבר מבולבל..אשמח אם יש מישהו שיש לו את המכשיר ביד יוכל להגיב פה וקצת לחדד יותר את העסק.

תודה!

פורסם

מה בדיוק אתה רוצה לדעת? מה חשוב לך במכשיר, מה פחות?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה את הדבר הכי קרוב למושלם, אני רוצה תמורה טובה לכסף רב שאני משלם על מכשיר.

זה מה שחשוב לי בפלאפון:

-מסך גדול ואיכותי.

-מצלמה טובה.

-רמקולים עם איכות שלא תבייש סמארטפון של 2014.

-חיי סוללה ארוכים ללא פשרות כל שיהיו.

-ממשק מהיר וללא לאגים ותקיעות מיותרות.

אני חושב שדי הקפתי כל רכיב ורכיב.

פורסם
מאיפה אתה יודע? כנראה שלא בסוף או לא כולו...

ההדלפות אומרת brushed plastic וזה גם נראה בבירור פלסטיק.

ה- Z2 הוא לא המכשיר המושלם, גם לו יש כל מיני בעיות וחסרונות (המצלמה מסתבר לא הכי טובה, במספר מקרים ה- S5 גובר עליו) הקלטה דרך המיקרופון שלו לא משהו בכלל, והרמקולים שלו פחות טובים ואיכותיים משל ה- M8 ופחות חזקים וברורים מה- S5. אין לו IR בשביל שלט אוניברסלי והמסך בגרסתו האחרונה לא מציג צבעים אמיתיים, כפי זה שהיה בהשקה שלו. אני הייתי מוותר עליו, מחכה לראות מה יהיה עם ה- G3 (ביקורות) או ל- N4. לחכות ל- Z3 שסוני אמורה להציגו בסוף אוגוסט, לדעתי לא רלוונטי בגלל שהיבואן כנראה ימשוך את המכירה של ה- Z2 ואי יבוא של ה-Z3 לזמן ממושך, אחרת הוא יפסיד על ה- Z2.

מי אמר שזי2 מכשיר מושלם? צפיתי במלא ביקורות והשוואות מאתרים שונים, הוא זוכה להכי הרבה ביקורות טובות בסה"כ, שוב אין גם מצלמה מושלמת, אבל בסה"כ הוא מצטיין בהכי הרבה פרמטרים. כל מי שניסה אותו ולמד מהשתמש בפונקציות המצלמה השונות כתב שהמצלמה שלו מעולה או הכי טובה באנדרויד כרגע, תצפה בביקורות באתרים שונים. יש בשפע. אני שם את המצלמה של אס5 במקום השני מבחינתי. המיקרופון שלו בסדר גמור לפי הביקורות והסירטונים שהעלו. רמקולים סטראופונים - אתה צודק חלקית. הווליום של אס5 יותר חזק אבל הסאונד של הזי2 יותר נקי ועשיר. כן, לאמ8 יש רמקולים יותר עוצמתיים אבל בהתחשב בכך שלזי2 יש דירוג כמעט הכי גבוה לחסינות למים ואבק אז זה בא על חשבון עוצמת הרמקולים (עקב הצורך באטימות) וזה בסה"כ עדיף לדעתי מאשר רמקולים קצת יותר עוצמתיים. הרמקולים של זי2 איכותיים מספיק. צודק, אין לו IR, אבל אני לא מכיר הרבה אנשים שלא יקנו מכשיר רק בגלל שאין לו את זה. כמו שרשמתי בסה"כ זה המכשיר ה"שלם" ביותר שקיים כרגע. מסך - אתה טועה, טמפרטורת הצבעים של הזי2 הכי קרובה ל reference 6500k. נכון ה live color LED טיפה מקצינים את הצבעים שלו אבל זה ממש ממש בקטנה ולטעמי זה רק מוסיף לו, וזה לא פוגע בצבעים המציאותיים שהמסך שלו מפיק, בניגוד למסכי amoled עם עם הצבעים המזוייפים שגם אחרי שינוי המוד של המסך עדיין הצבעים מזוייפים. זי3 - אתה מדבר שטויות, כמו שרשמתי סוני הולכת להכריז עליו בספטמבר והסיכויים שהוא ימכר לפני נובמבר מאוד קטנים.

אני בטוח שג'י3 יהיה מכשיר מצוין, אבל אם תקרא למעלה את מה שרשמתי, כתבתי למה אני חושב שזי2 עדיף לפי ההדלפות.

אני רוצה את הדבר הכי קרוב למושלם, אני רוצה תמורה טובה לכסף רב שאני משלם על מכשיר.

זה מה שחשוב לי בפלאפון:

-מסך גדול ואיכותי.

-מצלמה טובה.

-רמקולים עם איכות שלא תבייש סמארטפון של 2014.

-חיי סוללה ארוכים ללא פשרות כל שיהיו.

-ממשק מהיר וללא לאגים ותקיעות מיותרות.

אני חושב שדי הקפתי כל רכיב ורכיב.

אז זי2, לא הייתי בונה על ג'י3 בסוללה וברמקולים איכותיים. מה שרשמתי למעלה עונה לך לכל הצרכים שרשמת.

יש העדפות אישיות אבל אין מכשיר מושלם, לא תמצא.

נערך על-ידי progame

פורסם

הדלפות נוספות אומרות שהוא יהיה מאלומיניום (ה-G3).

אתה לא יכול לשפוט מכשיר לפני שיצא, ללא כל ידע מוקדם החלטת שהוא לא מכשיר טוב... על סמך מה?

ב-G2 קיבלנו הוכחה לכך שעם ההתאמות המתאימות המכשיר יכול להחזיק זמן ממושך ללא טעינה, לעבוד בצורה חלקה לאורך זמן ולכלול פיצרים רבים.

ב-G3 אני מצפה שהם לא ירדו ברמה.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין למה LG לא שיפרו את המצלמה בG3 לפחות לפי השמועות..

ושלא נדבר על הסוללה שירדה מ3200 ל3000..WTF?!מה ההגיון להוריד נפח סוללה כשמגדילים רזולוציית מסך

פורסם

הסוללה אותה סוללה והיא 3000mAh, דווקא השמועות אומרות ששיפרו באופן ניכר את המצלמה והוסיפה לה מיקוד לייזר.

יכול להיות מאוד שמה שהודלף עד עכשיו זה הפרטים על המכשיר הקוראני, ולא הבינלאומי, אז יש עוד מקום להפתעה ביום שלישי הקרוב.

אגב,

אם היום הייתי צריך לקנות מכשיר הייתי הולך על ה- Z2, אבל אני לא לחוץ אז נחכה ל- G3...

ה- S5 נופל בעיקר בגלל סמסונג וה- S-LAG.

ה- M8 נופל בעיקר בגלל המצלמה והאלומיניום (היה לי HTC בעבר, האלומיניום יפה מאוד, אך אינו עמיד כמו הפלסטיק ואינו זול לתיקון).

נערך על-ידי LazyCat

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים