עבור לתוכן

מה לעשות עם גלקסי S3 תקול?

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי גלאקסי S3 i9300 שאצלי כבר שנה וחצי ושירת אותי נאמנה.

לאחרונה הופיעה בעיה מציקה מאוד, אין סאונד בעת שיחות ואז הטלפון מאבד קליטה והשיחה מתנתקת.

למען הסר ספק לא מדובר בבעיה של הרמקולים או הסאונד של הטלפון וכל פעולה אחרת בטלפון עובדת יופי, החל מסמסים לגלישה וצפייה בסרטים.

עכשיו אני עם זה כבר שבועיים ואחרי שהחלפתי רום\מודם הבעיה לא הסתדרה, כך שיכול להיות שהבעיה בעצם חומרתית ויכול להיות שמישהו קצת יותר מוכשר ממני יכול להוציא מהמכשיר הזה (שדרכו אני כותב את הפוסט באוטובוס) טלפון פעיל לחלוטין.

אני כרגע סטודנט ואני מעדיף שלא להתחיל להתעסק עם לנסות לתקן את המכשיר אלא לקנות אחד חדש או לקחת משומש מחברים.

אז מה הייתם עושים עם המכשיר הישן? הוא מתפקד יופי ביום יום וכרגע אני משתמש בסקייפ עם חשבון דקות לישראל בתור הטלפון כך שהוא לחלוטין שמיש חוץ מהבעיה שייתכן וניתן לפתור.

בכמה נראה לכם זה הגיוני למכור אותו?

פורסם

שווה אולי לשדרג בחניות שנותנות RECELL עליו כמו באג ועוד כמה כאלו שרואות שהמסך תקין ואין קורזיה ואז תקבל הנחה בקנית מכשיר אחר.

נראה לי גם KSP עושים את זה...

http://www.bug.recell.co.il/

תקבל שם 450 ש"ח עליו.

ובכללי הייתי מתקשר למעבדת תיקונים ושואל כמה עולה להחליף את החלק שלו ואולי שואל מעבדות פרטיות לשידרוג, זה בסך הכל שיחות מהבית ולא התעסקות של ללכת לחניות ומעבדות..

פורסם
  • מחבר

תודה על הטיפ של הrecall!

ההבעיה היחידה עם להתקשר למעבדות ולהחליף חלק זה שאין לי שמץ אם מדובר בבעיה של חלק מסויים או לא...

אגב, במכירה פרטית כמה היית אומר ששווה למכור אותו?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אוכל להסביר לך איך לנסות לסדר

לא כל כך מסובך

nand earse all בodin ואז התקנת pda מלא (גם כן דרך הodin)

חבל לזרוק מכשיר סתם ככה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים