עבור לתוכן

חוות דעת על מגן זכוכית מחוסנת

Featured Replies

פורסם

מישהו התנסה עם מגיני הזכוכית המחוסנת האלה?

http://www.ebay.com/itm/Tempered-Glass-Explosion-proofScreen-Protector-Filmfor-Apple-iPhone-5-5S-5C-4-4S-/271499722993?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&var=&hash=item3f36a500f1

זה באמת מגן מפני שריטות ונפילות? או שזה סתם שטויות...

וכמה זה באמת מוסיף לעובי?

אני עם אייפון 5S אם מישהו יכול לשתף אני אשמח מאוד

תודה מראש

פורסם

קניתי לי ולחברים.

יש לי גם אייפון 5 אס.

קניתי את המגן של חברת iloome בעובי 0.12 מ״מ.

בינתיים אין שריטה, התקנה מאוד קלה, רואים מצוין וההרגשה היא כמו של המסך.

בגלל השקיפות והעובי הדק של המגן, לא רואים אותן על המכשיר.

ממליץ בחום על איילום.

4amatyra.jpg

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה על התגובה.

מאיפה קנית? אפשר לינק בבקשה?

איך האיכות שלהם? הלינק ששמתי הוא של זכוכית 0.3 ממ זה די משמעותי מ0.12...

השאלה אבל אם זה באמת מגן או שזה חרטה? זה בכלל נגד נפילו או רק שריטות ומכות שטחיות?

זה מכהה את המסך או משפיע על הראות שלו?

מצטער על החפירה... :)

פורסם

זה מגן מאוד, המכשיר נפל לי מספר פעמים ומפתחות השתפשפו עם המסך ואין שריטה על המסך.

קניתי מהאתר שלהם, המשלוח לקייס אחד מוגזם, אבל הוא קבוע, 13 דולר למגן אחד או ארבעים, אז תנסה להתארגן עם חברים, יש להרבה מכשירים.

Http://www.iloome.com

לגבי המסך, למעשה הבהירות יותר טובה מאשר מגני מסך זולים, והצבעים נשמרים.

האיכות של המגן ממש טובה.

יש להם גם מגן זכוכית מחוסמת בעובי 0.4 מ״מ שמגיע בדרגת קשיות גבוהה יותר ומגיע עם קצוות מעוגלים, ככה שיותר נעים מסביב לכפתור הבית ובקצוות.

אבל גם יקר יותר.

פורסם

זה אכן מועיל מאוד נגד שריטות והמגע נעים יותר ממגן פלסטי אך זה לא יעזור נגד שבירת המסך בנפילה כי לרוב היא נגרמת ממכות בפינות המכשיר ולזה צריך כיסוי טוב שגם יכול להמעיט אחוזים שזה ייקרה אבל למנוע לגמרי שבירת מסך - אין עדיין פתרון

פורסם
  • מחבר

אוקי קייס יש לי עכשיו והוא דווקא מאוד עוזר לי. וגם יש לו גריפ טוב עי שהטלפן לא יחליק.

הקטע זה שהזכוכית העבה עולה 25 דולר בארצות הברית ו4-5 דולר באיביי (בא מסין) נראה לי שזה אותו דבר ....

כרגע אני משתמש במדבקה על המסך מסוג מאט. יש צורך לשים את המדבקה על הזכוכית?

דרך אגב אין מצב שהזכוכית עם הפינות המעוגלות תפריע להכנס לתוך הקייס נכון? זתומרת הזכוכית לא מוסיפה עובי לצדדים נכון?

פורסם

אל תקנה ב 4 דולר מסין, זה לא אותו דבר כלל. יש פרמטרים לטיב זכוכית - צלילות, חוזק, מגע וכו'.. לא הייתי מצפה מסינים שעוד לא שמעו על בקרת איכות שיוציאו כלי נאה תחת ידם.

אין שום צורך לשים את המדבקה על הזכוכית זה לא מועיל ואפילו גורע...

לא אמור להפריע לקייס שלך.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

גם אני חשבתי על מה שאתה אומר על סין....

אבל יש באיביי את אותו מוצר שמגיע מסין ב5-6 דולר, ב13-14 דולר אבל שמגיע מארצות הברית.....

אז נראה לי שהם קונים מסין ומוכרים עם רווח.

תודה רבה על התשובות :xyxthumbs:

פורסם

אממ.. לא.

למגנים היקרים יותר יש יתרונות כמו:

זכוכית איכותית יותר, ברמת צלילות גבוהה וללא פגמים.

ציפוי אוליופובי דוחה טביעות אצבע.

חומר סיליקוני להדבקה ולא דבק פשוט, שגם שומר על המגן אם הוא נשבר לרסיסים ועוזר לו לרדת מהמכשיר כיחידה.

קצוות מעוגלים להרגשה נעימה יותר.

ויצרן שנותן לך ביטחון שאתה קונה מוצר טוב ולא זבל סיני.

אל תקנה ב-25 דולר, תקנה את ה-0.12 מ"מ ב-16 דולר. קניתי שבעה כאלה, וכל הלקוחות מרוצים, וכל ההתקנות יצאו ללא בועות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים