עבור לתוכן

רכישת Galaxy s5

Featured Replies

פורסם

החלטתי לקנות Galaxy S5 ואני מחפש א' לקנות אותו בזול. ב' לוודא שאני קונה את המכשיר שאני רוצה. אז השאלות שלי הן כאלה:

הבנתי שיש שני דגמים. האם שניהם נמכרים בארץ? בכל חנות יש את שניהם או שכל חנות מוכרת דגם אחר? איזה דגם עדיף בכלל?

האם גם היום יש כל מיני חסימות על המכשירים? צריך לוודא שהוא "פתוח" או משהו כזה?

ואני מאמין שיותר זול לקנות באילת כדי לחסוך את המע"מ. למישהו יש חנות מומלצת?

פורסם

ישנם 2 גרסאות של המכשיר הנמכרות בארץ, האחת תומכת ב-LTE 4G עם ערכת השבבים Snapdragon 801 ואחת שלא.

הגרסה העדיפה ללא ספק היא התומכת 4G.

לא אמור להיות שום חסימות.

פורסם

אני גם מתלבט בין שני הדגמים, הגרסה בלי LTE זולה בארה"ב ב-100$ והמעבד שלה חזק יותר.

מתי נוכל להשתמש ב-LTE בארץ ועד כמה המהירות הזאת קריטית למישהו שרק גולש באתרים כמו גלובס, כלכליסט ופייסבוק?.

בתודה מראש,

תומר

פורסם

מכרז התדרים יתקיים בחודש הבא, והצפי הוא שיהיה ניתן להשתמש בדור הרביעי לקראת סוף השנה או בתחילת 2015.

מעבד חזק יותר זה שטויות, לדעתי מאז ה-snapdragon 800 זה סתם משחק כדי למשוך קהל לקנות את המכשיר הרי בשימוש יומיומי של רוב המשתמשים אין צורך אפילו ב-800.

פורסם

לעניות דעתי, גם ה-LTE הוא סתם משחק למשוך קהל ולרוב המשתמשים זה לא באמת יזיז. אבל אולי אני מפספס משהו.

התלבטות קשה:

G900H

http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-S5-SM-G900H-Octa-Core-FACTORY-UNLOCKED-Black-White-Blue-Gold-/221416357555?pt=Cell_Phones&var=&hash=item338d717eb3

G900F

http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-S5-SM-G900F-White-FACTORY-UNLOCKED-5-1-Full-HD-16MP-IP67-/221412305706?pt=Cell_Phones&hash=item338d33ab2a

פורסם

לדעתי העניין הוא לא LTE, מעבד Qualcomm Snapdragon 800 זה אחד המעבדים הכי מתקדמים וטובים שיש היום בשוק, לא יודע האם זה מצדיק 120$ הפרש במחיר.

פורסם

אז הייתם הולכים על ה-

G900H?

פורסם

אני הייתי הולך על S4 או על S4 Active או על נקסוס 5 וכד'.

אפשר למצוא באיזור 400$ ב-eBay

לדעתי זה מוגזם להוציא 600-700$ על טלפון סלולארי.

פורסם

^ כאשר הפלאפון הזה עושה הכל ונמצא איתך כל הזמן? אני לא חושב שזה מוגזם, ואחרי תקופה מסוימת מבינים כמהזה משתלם.

פורסם
^ כאשר הפלאפון הזה עושה הכל ונמצא איתך כל הזמן? אני לא חושב שזה מוגזם, ואחרי תקופה מסוימת מבינים כמהזה משתלם.

שאלה : מה S5 יודע לעשות ש-S4 לא יודע ?

קצת יותר מהיר, סוללה קצת יותר טובה, מצלמה קצת יותר טובה, פספסתי משהו ?

פורסם

חחח, במילים פשוטות זה ההבדל בין כל הדורות של המכשירים, כל שנה מוציאים שיפור לדור הקודם + מס' פיצ'רים.

ב-S5 חיישן ביומטרי שלפי ביקורת ברשת של אתרי הטכנולוגיה לא מבצע עבודתו נאמנה ולא נוח לשימוש בכלל.

ישנו בנוסף מד דופק שגם לא מציג נכון את הנתונים ולפעמים מציג לאנשים דופק שאומר שיש להם התקף לב.

יש גם מייצב אופטי.

פורסם

בנוסף חסינות למים ואבק.

פורסם
בנוסף חסינות למים ואבק.

צודק, אבל גם S4 Active חסין לאבק ומים.

הנקודה שלי שאפשר לקנות טלפון סלולארי דור אחד לפני האחרון במחיר שהיום קרוב לחצי ביחס למחיר של מכשיר מהדור האחרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים