עבור לתוכן

נראה לי שהקליטה בפלאפון החדש שלי-לא טובה...חייב ת'דעה שלכם!

Featured Replies

פורסם

אהלן, חברים.

היום קיבלתי ת'טלפון החדש שלי מארה"ב- Motorola Droid Mini.

אחרי חששות שהוא לא יפעל בארץ- היום התקנתי כרטיס nano-SIM שנתנו לי במרכז שירות של פלאפון [סים משומש, אגב], והכל נראה שעובד.

אממה?

פתאום אני שם לב שאני בקושי מקבל קליטה מלאה [ב BAR של השיחות].

מתוך 5 BARS / מקלות של קליטה ברשת H - אני מקבל 2-3 מקלות. בעוד שבטלפון הישן שלי- Motorola Defy+ לא זכור לי שירדתי מ-5 מקלות מלאים.

[[- כניסה לתפריט Info>Network Type & Strength בטלפון, מראה לי- UMTS= -81dBm עם 3 פסי קליטה -]]

ה DROID MINI תומך בתדרים 850 + 2100, כך שלא אמורה להיות בעיה. בינתיים גם שיחות וגלישה היו תקינים. אך, חיווי הקליטה הנמוך מציק לי, במיוחד כשאני יודע שקליטה נמוכה גורמת לטלפון לפלוט יותר קרינה, שזה לא כיף.

אני מנסה להבין, האם יש פה מעין סדר היררכי לתדרים [H, 3G וכו'] כך שאם אני מקבל 2 מקלות ברשת H, זה נחשב יותר טוב מאשר לקבל 5 מקלות מלאים כשנורית 3G דולקת? אולי אז בעצם יש לי אחלה קליטה, רק שהיא לא מלאה בתדר H?

נראה לי מוזר שהטלפון הישן כאילו קלט יותר טוב מהחדש.

אשמח להסבר שלכם, או לכל טיפ שיוכל לשפר את המצב.

פלאפון כמובן שלא עוזרים בדיוק...

תודה רבה!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

חוויתי בעיה דומה עם שני קווים שהיו ברשותי בפלאפון, כדאי להסתלק משם.

פורסם
  • מחבר
חוויתי בעיה דומה עם שני קווים שהיו ברשותי בפלאפון, כדאי להסתלק משם.

לא יאומן, אחי. גם אתה?

אני מגלה שלפעמים חברים מתקשרים אליי ואני במצב לא זמין בשבעחם, כשבעצם הטלפון תקין, עם קליטה, ופתוח כל הזמן! (הם מגיעים ישר למזכירה).

-אז האם יש חברה שיש לה פחות בעיות קליטה?

גם גולן טלקום היו על הפנים ועזבתי אותם.

במידה ואעזוב את פלאפון-אני בטח אתקל בנסיונות לשיטת מצליח שלהם...שמעתי סיפורי אימים עליהם..מחייבים אנשים שעזבו וכו'...כאילו הם ההוט של עולם הסלולר :/

פורסם

שמעתי דברים טובים על 012. הם חולקים את אותה רשת עם אורנג' (שייכים לפרטנר).

פורסם
  • מחבר
שמעתי דברים טובים על 012. הם חולקים את אותה רשת עם אורנג' (שייכים לפרטנר).

1. חוץ מהעובדה שאני משלם כעת 69 שקל בפלאפון, בעוד 012 דורשים רק 49 שקל, גם אני הבנתי מחבר, שכדאי לעבור אליהם.

עדיין יש לי הרגשה שזה עדיין גם קטע של מזל :)

תכלס הייתי מבקש ממישהו שב 012 לנסות שניה את הסים קארד שלו בפלאפון שלי ולראות אם המצב טוב יותר, אך אני לא יודע אם זה ידפוק למכשיר שלי או שלו ת'הגדרות, אנשי-קשר או דברים אחרים בניסוי שכזה..

2.מישהו יכול לומר לי מהו תזמון טוב לעזוב חברה סלולרית? מתי שרוצים? או שכדאי לעשות ת'ניוד בסמוך לתאריך החיוב של החברה שאתה עוזב אותה?

אני ביצעתי ת'ניוד מגולן לטלקום בדיוק יום אחד אחרי תאריך החיוב בחודש של גולן, והם אשכרה דרשו ממני תשלום על חודש מלא (100 שקל!) על היממה שעוד הייתי שם.

חסמתי אותם בויזה ואני החוב הנפשע הזה עדיין קיים במקרה ואני אחזור אליהם אי פעם. הזוי.

פורסם

אני במבצע פסח של גולן טלקום.

35 שקל אאל"ט עד סוף השנה.

לפלאפון או סלקום או אורנג' אני בחיים לא חוזר.

הם חברות חרא מהסוג הכי גרוע.

רשע!! ממש רשע!! פועל ברמת הניהול הגבוהה של החברות האלו.

להוט מובייל אני גם מעדיף לא להצטרף כי הוט הם חרא.

גולן מבחינתי מגיע לו הכי מכולם כי הוא שבר את השוק ופועל בתום לב אמיתי.

פורסם

מאז שהייתה בעיה בפאלפון מלפני שבוע +- עדיין יש לי מלא תקלות עם הקו ( הוט מובייל ) מלא ניתוקים/קליטה נמוכה/אינטרנט מתאפס

אני כבר שנה פלוס בהוט מובייל ולא היו לי בעיות כאלו ... אגב זה תלוי באיזורים ( אני איזור אשקלון )

פורסם
  • מחבר

גם אני הייתי בעד גולן ונגד חזרה לציר הרשע (פלאפון/סלקום/אורנג') אבל היו לי מלא בעיות קליטה עם גולן במרכז הארץ ועוד שילמתי 100 שקל כלקוח "משומש" שתמך בהם מהתחלתם...

נראה לי שזה עניין של מזל...כל אחד ממליץ על משהו אחר..

פורסם

המחיר לא קשור ללקוח חדש או משומש, הייתי לקוח כמעט שנה עד שאני ואשתי עברנו למסלול ב 59 ש"ח. אחי גם היה כבר לקוח כשעבר למסלול ב 35 ש"ח (המוגבל בגלישה) וגם שיניתי את ההגבלה ל 6GB במקום 3 GB . הכל ניתן לשינוי, רק צריך להיכנס

לחשבון באתר שלהם.

המדובר כמובן על גולן טלקום.

נערך על-ידי yigael_o

פורסם
  • מחבר
המחיר לא קשור ללקוח חדש או משומש. הכל ניתן לשינוי....

אז בוא אני אספר לך שני דברים:

1. התקשרתי לגולן פעמיים וביקשתי מהם כלקוח וותיק לשנות את התוכנית שלי מ 100₪ לחודש ל 59₪ לחודש כמו שעשו לחבר שלי. הם לא הסכימו ואמרו ששינו רק לחלק מהלקוחות.

2. כשהתניידתי מגולן לפלאפון-"ביליתי" פחות מ 24 שעות על הרשת של גולן בדיוק עוד לפני שהתחיל מחזור חיוב לחודש חדש.

גולן פנו אליי אמרו לי שאני חייב להם 100 שקל על היום היחיד שעוד הייתי איתם. כלומר, מבחינתם אין כזה דבר חיוב יחסי.

מיהרתי לחסום אותם בויזה לפני שהגניבה תתבצע.

אחרי 3 חודשים בפלאפון- קיבלתי מכתב ממשרד עורכי דין של גולן הדורש ממני לשלם 170 שקל כקנס. בריונות, קיצר.

לא יודע מה לעשות אבל מה שבטוח זה שאולי גולן ירוויח 170 שקל אבל יפסיד הרבה יותר מזה. לגולן לעולם לא אחזור.

עכשיו ניראה מה פלאפון יעשו לי כשאתנייד מהם בגלל הקליטה הגרועה. שמעתי שהם ממשיכים לחייב לקוחות שלא שלהם.

פורסם

מה זה לחייב לקוחות שלא שלהם?! זו עבירה על החוק! לא יכול להיות..

פורסם
  • מחבר
מה זה לחייב לקוחות שלא שלהם?! זו עבירה על החוק! לא יכול להיות..

כנס לקבוצה בפייסבוק בשם Blacklist Israel ותראה מלא סיפורים של חברה מסכנים מחו"ל שעלו לארץ ומדווחים על קומבינות שעשו עליהם.

אחת סיפרה שעזבה את סלקום, לדוגמא, ואלו המשיכו לחייב אותה וברגע שכ.האשראי שלה כבר לא עבר להן-הם התקשרו להתלונן בפניה שהם לא מצליחים לחייב אותה ושתתקן את זה במיידי. כל נודע לה בעצם..

אבל אל תלך רחוק.

פשוט כנס לפייסבוק של פלאפון ותראה את כמות התלונות הסיפורים ההזויים של חבר'ה ישראלים צברים מספרים. כמה שיטות מצליח הולכות בפלאפון. אני לקחתי את הסיכון כי אמרו לי של פלאפון היא מספר 1 באיכות הקליטה ובמהירות האינטרנט משאר החברות.

גם אם היציאה מפלאפון תהיה חלקה -הבנתי שהם מתקשרים כל כמה זמן ומציקים לך שתחזור. בצורה ממש קומפולסיבית אבל.

לא יודע אם כדאי לי להודיע להם לפני, שאני מתנתק מהם.

פורסם

אני מזועזע מהשחיתות...

בקשר למעבר, כדאי לך פשוט לקבוע עובדות - תבצע ניוד וזהו. הם יתקשרו לשאול למה עשית את זה, ואז שפוך עליהם חזרה את כל הדלי חרא שהם שפכו עליך ושלום על ישראל.

דברים כאלה גורמים לי להתחיל להאמין באלימות...:gguyz:

פורסם
  • מחבר
אני מזועזע מהשחיתות...

בקשר למעבר, כדאי לך פשוט לקבוע עובדות - תבצע ניוד וזהו. הם יתקשרו לשאול למה עשית את זה, ואז שפוך עליהם חזרה את כל הדלי חרא שהם שפכו עליך ושלום על ישראל.

דברים כאלה גורמים לי להתחיל להאמין באלימות...:gguyz:

אין מה לשפוך, אחי. אין פה מצב לעשות לאף אחד רגשי כי מדובר בחברות מפלצתיות שלא אכפת להן מהפרט.

בעקרון, מה שקרה לי איתם זה שאני מקבל קליטה ירודה אפילו בתל אביב. אנשים מתקשרים אליי ומקבלים רנדומלית ישר ת'מזכירה..כאילו אני לא זמין. מקבל סמסים באיחור של יום. הם אמרו לי שאולי זה הטלפון שלי או הסים. החלפתי את שהיהם. לא עזר.

בתכלס, אין להם מושג איך לפתור את זה.

שמעתי על 012 שהם טובים, אבל נראה לי שזה נטו מזל. הלוורי ויכולתי לבדוק ת'קליטה שלהם לפני מעבר אליהם.

אין ל 012 משרדים, ואפילו להגיע אליהם טלפונית זה קשה אם אתה לא מנוי שלהם (מחייבים אותך להקיש מספר מנוי) .ככה אי אפשר לברר פרטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים