פורסם 2014 באפריל 3011 שנים אלה בשורות מצוינות. אני לא מבין רק למה רונלייט החזיקו את העדכון אצלם במשך חודשים, אם זה כל השינוי הדרוש.
פורסם 2014 במאי 111 שנים אני קניתי מכשיר מהיבוא מקביל ועידכנתי לגרסה החדשה, ואין בשפות כתיבה עברית, התקנתי אפלקציה למקלדת כדאי להקליד בעברית
פורסם 2014 במאי 111 שנים מסתבר שזה הדבר שהכי קל לעשות. כולה לשנות ערך ל IL בקובץ ה build.prop, והחייגן פתאום "הופך" לישראלי.אתה מתכוון להערה הזאת? איפה נמצא הקובץ הזה ואיך אני משנה אותו
פורסם 2014 במאי 111 שנים מחבר תודה לכל העוזריםהיום הלכתי וקניתי את G2 דרך יבואן מקבילי כרגע סיימתי לעדכן אותו ל 4.4.2גרסת התוכנה של D80220a-SEA-XXעל פי גוגל SEA=South East Asia בינתיים הכל עובד מעולה כולל עבריתכמה דברים מינוריים :יש 3 שפות-עברית, אנגלית ועוד איזה שפה שלא הצלחתי להסיר אותהב quick remote אין את השלט של YES מה שאומר שצריך להשתמש בשלט אוניברסלי הטלפון לא הצליח לעכן דרך LG PC Suite בסוף עידכן דרך FOTAמכשיר מדהים ממליץ בחום ולדעתי אין טעם לקנות דרך היבואן הרשמי ולשלם יותר ממילא האחריות לסמארטפונים לא שווה הרבה.לא יודע למה בביקורות שקראתי התלוננו על הממשק של LG לדעתי ממשק נוח וטוב.
פורסם 2014 במאי 111 שנים תודה לכל העוזריםהיום הלכתי וקניתי את G2 דרך יבואן מקבילי כרגע סיימתי לעדכן אותו ל 4.4.2גרסת התוכנה של D80220a-SEA-XXשים לב שיש משתמשים שדיווחו שהגרסה שהם קיבלו היא D80220d. אז אולי שלך אינה הגרסה הכי חדשה למכשיר.אני גם מציע לך לבדוק את ה-GPS, באמצעות האפליקציה gps test. רק כדי לוודא שהמכשיר שלך לא סובל מבאג ה-GPS. נערך 2014 במאי 111 שנים על-ידי Animor
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.