עבור לתוכן

קונה מחר סמארטפון וההתלבטות בשיאה

Featured Replies

פורסם

היי כולם,

הגלקסי נוט 1 שלי כבר לא משהו.

ה-GPS לא עובד טוב. הוא איטי בטירוף.

המכשיר שאני מחפש הוא בעיקרון התקציב הוא באזור 2000 שקל מסך 5 אינץ +- 32 ג'יגה מינימום(16 ג'יגה + כרטיס זיכרון גם תופס)

אני ממש רוצה להימנע מסמסונג כי יש להם מערכת הפעלה מעאפנה מקרטעת וכל הקטע של ה KNOX בכלל מעצבן.

HTC ONE הוא בתקציב קצת יותר גבוה אבל יש לו מצלמה 4 מגה (WTF?).

משפחת הנקסוסים לפי הביקורות הסוללה שלו חלשה ויש לו 3-4 שעות זמן מסך שזה ממש מעט בשבילי

וה LG G2 העדכונים שלהם על הפנים + 4.4.2 מלא באגים.

אני גם ממש לא רוצה סוני כי יש לחברה שלי ניסיון ממש רע איתם.

רוב השימוש לי יהיה משחקים / ניווט / מיילים / אינטרנט

חשבתי אולי על ה LUMIA 1520 אבל הוא עולה 2900 שקל והבנתי שה WAZE עובד לא משהו ב WP 8.1

יש מצב לעזרה? אני ממש לא יודע מה לקנות

פורסם

לדעתי פסלת כמעט כל טלפון שיש (מלבד הסינים).

כרגע המכשיר הכי טוב מהדור הקודם הוא ללא ספק הG2 (אין לי מושג מאיפה הבאת את העסק על עדכונים)

פורסם
  • מחבר

מה שמלחיץ אותי ב G2 זה גם שהרבה אנשים בפורום IANDROID התלוננו שיש להם בעיות עם ה GPS...

או סתם בעיות כאלה ואחרות...

מישהו אגב התנסה בסמסונג גלקסי S4 עם 4.4.2 רישמי?

אולי הם שיפרו את עניין הלאגים

פורסם

יש למוטורולה שני דגמים מעולים, moto g שיש לי כבר כמה ימים, ו moto x שמתאים יותר לדרישותיך.. תקרא עליהם.

פורסם
מה שמלחיץ אותי ב G2 זה גם שהרבה אנשים בפורום IANDROID התלוננו שיש להם בעיות עם ה GPS...

או סתם בעיות כאלה ואחרות...

מישהו אגב התנסה בסמסונג גלקסי S4 עם 4.4.2 רישמי?

אולי הם שיפרו את עניין הלאגים

אני לא מכיר בעיות GPS ב- G2, ולא "בעיות כאלה ואחרות..." הדבר היחיד שאפשר לקרוא לו "בעיה" שב- 2% מהפעמים הוא לא "קולט" הקשה להדלקת המסך (98% מהפעמים הוא כן).

ה- S4 הוא לאגי גם ב- 4.4.2 הלאגים פחות מורגשים ב- I9505 מאשר ב- I9500.

אין כזה דבר מכשיר מושלם ללא משהו שמפריע למשתמש, ובטח לא חברה מושלמת (שבכלל לא תמצא תלונות עליה ברשת).

פורסם

כבעל של G2, לא יצא לי להשתמש הרבה ב-GPS, אבל לא היו איתו בעיות בכלל.

משתמש בו לעיתים רחוקות אבל עדיין.

פורסם

WAZE עובד בסדר גמור ב WP למרות שאני מעדיף את הניווט של HERE הרבה יותר טוב וגם OFFLINE

פורסם

ללא ספק ג'י2 - בהתחשב בתקציב שלך. 1520 זה בכלל פאבלט אבל אם אתה אוהב וינדוס ואת הגודל שלו אז זה אחלה מכשיר. אם לא היתה לך בעיה בתקציב הייתי אומר לחכות לזי2 - מכשיר אדיר לפי הביקורות, אבל הוא בכלל בסביבות ה 3...:

;)
פורסם

יש לי בערך חודש את ה- G2 ויצא לי כמה פעמים להשתמש ב- WAZE ועבד מצוין.

מאוד ממליץ על ה- G2.

פורסם

אם אתה יודע איך להוציא את המיץ מהטלפון. G2

אם אתה לא מתעסק,לא יודע,לא רוצה לדעת, אייפון כלשהוא.

כבעל g2 שאותו קניתי מאיביי בזמנו כשהוא יצא מאוד מרוצה מהמכשיר.

המכשירים בארץ לפי מה שראיתי הם עם sufix ישראלי אז כן העדכונים יוצאים לאט.

אני עם ה 4.4.2 בg2 הקוריאני שלי, לא ראיתי משהו מדהים מה 4.2.2 אולי אולי ה art.

אז בהחלט g2 אם אתה הולך להתעסק איתו קצת

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
WAZE עובד בסדר גמור ב WP למרות שאני מעדיף את הניווט של HERE הרבה יותר טוב וגם OFFLINE

אני שדרגתי L920 לL1520 כמובן שניווט הרבה יותר נוח עכשיו בגלל הגודל של המכשיר. רכשתי לאישתי ולי שנינו מאוד מרוצים. בנוסף יצא עידכון של נוקיה cyan ששיפר את הסוללה עוד יותר ואת המצלמה. אתה גם יכול להשתתף ולהוריד את ה Preview for developers שזה נותן גישה לעידכונים בגירסת בטא השבוע יצא כבר עידכון gdr1 לwp8.1 שיפורים בעיקר בקישוריות ומשהו שניקרא תיקיות חיות דווקא מגניב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים