עבור לתוכן

מיתלבט לגבי קניית נקסוס 5..??

Featured Replies

פורסם

אני מיתכוון ליקנות לחברה שלי נקסוס 5 בתיאלנד וכמובן בחנות

מוכרת ומקורית שמוכרת את המכשיר..ויש בעיה שקצת מטרידה

אותי...משום מה המכשיר הזה ממש לא פופלרי לפחות בכל

המקומות ששאלתי עליו בתיאלנד..

האם זה אמור להפריע לי ??? אם ישבר חלילה מסך וארצה

להחליף חלק של משהו אני ימצא חלקים חלופים בלי בעיה ??

תודה רבה לכל מי שיענה !! (:

נערך על-ידי kobi1473

פורסם

זה שהוא לא פופולרי בתאילנד לא אומר כלום על זמינות החלקים שלו בעולם.

פורסם

בתור אחד שהיה בתאילנד לא מזמן ואוהב מאוד את סדרת הנקסוסים, התלבטתי כמוך, ולבסוף לקחתי את ה G2.

הסיבה: במחיר של 100~ שח פחות היה רק את הנקסוס 32GB גרסה אמריקאית, כנראה ללא תמיכה עתידית בתדרי ה LTE הישראלי העתידי. (כן, אני יודע, מטופש. אך אני מחזיק מכשיר לפחות 3 שנים בדר"כ) באותו מחיר כמו ה G2 היה את גרסת ה 16GB הבינלאומית של הנקסוס.

בסופו של דבר, אני מאוד מרוצה מהבחירה שלי ב G2, ולו רק בגלל חיי הסוללה הטובים מסוגם.

אם אתה צריך המלצה איפה לרכוש בבנקוק ובמחיר הטוב ביותר, תגיד. (וזה אחרי מחקר רב שעשיתי)

- - - תגובה אוחדה: - - -

^ מחיר מצוין גם לנקסוס 5/7 , G2, וסמסונגים למניהם.

אגב, ה G2 מגיע עם עברית מובנית בממשק ללא שום קומבינות, רק לבחוק בהגדרות השפה. רק שבחייגן הטלפון המובנה חסר את האותיות בעברית על המספרים. (לחיפוש מהיר של אנשי קשר) לי זה לא מפריע כי בכל מקרה אני משתמש בחייגן אחר. אך אם זה חשוב לך, ניתן בקלות לזרוק עליו רום ישראלי.

פורסם
  • מחבר
בתור אחד שהיה בתאילנד לא מזמן ואוהב מאוד את סדרת הנקסוסים, התלבטתי כמוך, ולבסוף לקחתי את ה G2.

הסיבה: במחיר של 100~ שח פחות היה רק את הנקסוס 32GB גרסה אמריקאית, כנראה ללא תמיכה עתידית בתדרי ה LTE הישראלי העתידי. (כן, אני יודע, מטופש. אך אני מחזיק מכשיר לפחות 3 שנים בדר"כ) באותו מחיר כמו ה G2 היה את גרסת ה 16GB הבינלאומית של הנקסוס.

בסופו של דבר, אני מאוד מרוצה מהבחירה שלי ב G2, ולו רק בגלל חיי הסוללה הטובים מסוגם.

אם אתה צריך המלצה איפה לרכוש בבנקוק ובמחיר הטוב ביותר, תגיד. (וזה אחרי מחקר רב שעשיתי)

- - - תגובה אוחדה: - - -

^ מחיר מצוין גם לנקסוס 5/7 , G2, וסמסונגים למניהם.

אגב, ה G2 מגיע עם עברית מובנית בממשק ללא שום קומבינות, רק לבחוק בהגדרות השפה. רק שבחייגן הטלפון המובנה חסר את האותיות בעברית על המספרים. (לחיפוש מהיר של אנשי קשר) לי זה לא מפריע כי בכל מקרה אני משתמש בחייגן אחר. אך אם זה חשוב לך, ניתן בקלות לזרוק עליו רום ישראלי.

תודה רבה קודם כל שהגבתם וכן ני מאוד

ישמח לודעת כמה עלה לך ה G2

איפה קנית אותו בתיאלנד ??

העלת גם נקודה חשובה בשבילי

לגבי ה LTE חדוב שפלאפון יתמוך

עתידית !! (;

פורסם

צר לי לנפץ את כל הבסיס שעליו אתה בונה את האשליות שלך, אבל תאילנד לא זולה יותר ממקומות אחרים בעולם ואין שום סיבה הגיונית לקנות את הטלפון דווקא שם.

פורסם
  • מחבר
צר לי לנפץ את כל הבסיס שעליו אתה בונה את האשליות שלך, אבל תאילנד לא זולה יותר ממקומות אחרים בעולם ואין שום סיבה הגיונית לקנות את הטלפון דווקא שם.

תאמין לי שלא נסעתי במיוחד לתיאלנד כדי ליקנות

פלאפון,אתה יודי על הדרך ככה במהלך טיול..ולנפץ

לי אשליות אתה ממש לא,כי אני יודע שהמחיר שלו

בתיאלנד ובשאר העולם די דומה..ועדיין אני בוחר

ליקנות,ודרך אגב זול יותר בתיאלנד מישראל

ב- 600 ש"ח לידע הכללי שזה גם משהו חח

פורסם

שיהיה במזל במכס. קח בחשבון שזה עלול לצאת הרבה יותר יקר מבישראל

פורסם

למיטב הבנתי אפשר להביא עד 3 פלאפונים לשימוש אישי

פורסם

בטח שאפשר. רק שצריך לשלם מס קניה ומע"מ על כל אחד מהם. סה"כ 35.7%

הרעיון בעד 3 זה שמדובר עדיין ביבוא אישי שלא מצריך אישורים למניהם, אבל בטח לא נותן פטור ממיסים.

פורסם
ודרך אגב זול יותר בתיאלנד מישראל

ב- 600 ש"ח לידע הכללי שזה גם משהו חח

זה לא זול יותר ב-600 שקל, אתה מתעלם מתשלום המכס שאתה צריך לשלם בכניסה חזרה לישראל.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מאיפה אתה מכניס מוצרים לארץ..ועל 3 מכשירים להכניס על

זה לא שמעתי,בכל מקרה לפני שיצאתי מהארץ בדקתי במכס שהחוק מתיר

לי,להביא מכשיר סלולר אחד ומחשב נייד אחד לשימוש אישי אם אני רוצה

מבלי להצהיר או לשלם מכס..אפשר ליסגור את הדיון תודה רבה לכולכם !! ( :

נערך על-ידי kobi1473

פורסם

סבבה, לא ראיתי לא שמעתי. מה שעושה לך את זה.. יום טוב :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים