פורסם 2014 בפברואר 911 שנים שלום לכולם,לאחר סגירת SIPME אני מחפש ספק SIP בעל מספר ישראלי, כמובן עם עדיפות לתעריפים על פי שיחות בלבד (לא ב 5$ לחודש עבור קו לפני שיחות או התחייבות למינימום 10 קווים) ומחירי שיחה הגיוניים.הרעיון הוא להשתמש בהפניית השיחות למספר זה בזמן שאני בחו"ל ושימוש ב softphone עם גלישה וסים מקומי שם.מישהו מכיר ספק שירות כזה ?תודה.
פורסם 2014 בפברואר 1111 שנים מצטרף לבקשה.הייתי משתמש ב-SIPME בחו"ל, אבל הבנתי שסגרו את השירות.יש תחליף?
פורסם 2014 בפברואר 1311 שנים מחבר מקריאה ברשת מצאתי את TeleCallMart.מספר וירטואלי ב 2$ לחודששיחה לנייד (ישראלי) $0.02196שיחה לנייח (ישראלי) $0.01מישהו מכיר את השירות ? התנסה איתו ?
פורסם 2015 בינואר 2510 שנים חברת Aerosip הינה חברת SIP הפועלת גם בארץ.מאפשרת שכירת קווים בארץ ובעולם, שיחות בינלאומיות בעלות אטראקטיבית לכל יעד בעולם (נייח.נייד) , מפעילה כ- 5,000 מספרי גישה מקומיים בערים ראשיות בעולם.משווקת גם סים בינ"ל אטראקטיבי ועם התעריפים הנמוכים בארץ.לחברה נציגות בארץ, מכירה ותמיכה בעברית, מוקד שרות בעברית.מומלץ לבדוק..www.aerosip.com , info@aerosip.com
פורסם 2015 בינואר 2510 שנים מכיר את חברת TelCallMartהחברה מציעה שכירת קווים (DID) , בכ- 60 מדינות בעולם.יש שתי בעיות:א. מחייבים רציפות שכירת הקווים (אם רכשת בינואר לחודש ורכשת שוב ביוני - תשלט על כל התקופה שהקו לא היה בשימוש....).ב. דורשים מסמכים לגבי רוב הקווים (תצלום תעודת זהות/דרכון, צילום חשבון ארנונה במדינה בה אתה שוכר את הקו וכו...).לרוב האנשים, לא ישים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.