פורסם 2014 בפברואר 811 שנים אני מניח שאתה מתכוון לסיבוכיות המקום, לא הזמן (את זה כבר חישבת).סיבוכיות מקום זה בדיוק כמו סיבוכיות זמן, רק שבמקום "כמה פעולות" מגיע "כמה זכרון". סדר הגודל זה כתלות בגודל הקלט, בדיוק כמו בסיבוכיות זמן. מה הקשר לתנאים כאן? מה שתופס זכרון זה אך ורק משתנים.
פורסם 2014 בפברואר 811 שנים מחבר אז כאן יש 2 משתנים x ו-y ז"א סיבוכיות המקום היא O של 2 ?מה קורה עם התנאים וההדפסה ?
פורסם 2014 בפברואר 811 שנים מה זה (O(2? להזכירך סיבוכיות מקום זה בדיוק כמו סיבוכיות זמן. אי פעם כתבת שמשהו הוא בסיבוכיות זמן (O(2?ברצינות: למדת בכלל מה זה סיבוכיות מקום? לא הראו לכם תרגילים בהם מחשבים את זה? נערך 2014 בפברואר 811 שנים על-ידי שניצל
פורסם 2014 בפברואר 811 שנים אם אני לא טועה זה כמה מקום אתה תופס בכל זמן נתון...עכשיו זה תופס N +2 ואני מאמין שהם רוצים שתקטין את זה.
פורסם 2014 בפברואר 811 שנים מערך הקלט הוא לא חלק מסיבוכיות הזכרון של הפונקציה. המערך הזה ישב בזכרון גם אם תקרא לפונקציה וגם אם לא. אז השאלה היא כמה זכרון, חוץ מהמערך, הפונקציה צורכת.
פורסם 2014 בפברואר 811 שנים מחבר הבנתי.עכשיו איך אני יכול להתשמש בפחות משתנים שיש לי עלמנת לכתוב את הפונקציה מחדש ? 2 זה לא המינימום ?
פורסם 2014 בפברואר 811 שנים מחבר סליחה, בעזרת פחות פעולות השוואה:כתבו את השיטה כך כך שתבצע את מה שביצעה בסעיף א' בעזרת פחות פעולות השוואה. שימו לב, עליכם לכתוב שיטה המייעלת את השיטה מסעיף א במספר קבוע ולא בסדר גודל! נערך 2014 בפברואר 811 שנים על-ידי falukky
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.