עבור לתוכן

שאלה|רזה עם בטן

Featured Replies

פורסם

אני בטוח שאני לא היחידי, אבל אני ממש רזה(72 קילו 1.90) והמקום היחיד שיש לי שומן זה בבטן, וזה לא מעט - ממש יש צמיגים גדולים כשאני מתכופף למשל.

בגלל שלאחרונה אני מתחיל להתאמן ומנסה להתנפח אני מסתבך באיך להוריד מצד אחד את הבטן ומצד שני להעלות מסה כללית. חשוב לציין שאני כמעט ולא אוכל שטויות ולא שותה מיצים בכלל, בנוסף אני גם מקפיד על תרגילים לחיזוק שרירי הבטן.

מה עלי לאכול בשביל לעלות במסה, ומצד שני להוריד את הבטן הזאת?

פורסם

רקמת שומן בבטן תישרף בדיוק כמו רקמת שומן בכל מקום אחר (פעילות שורפת שומן ודיאטה נכונה)

פורסם
  • מחבר
רקמת שומן בבטן תישרף בדיוק כמו רקמת שומן בכל מקום אחר (פעילות שורפת שומן ודיאטה נכונה)

אוקיי. אבל אני לא רוצה לשרוף שומן אני רזה בכל מקרה..

פורסם

פשוט תעלה מסת שריר ותתאמן על הבטן. אחרי שתעלה במשקל, תתחיל לשרוף שומן.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אין דבר כזה לשרוף שומן בנקודות ספיציות בגוף. אימוני בטן לא יורידו שומן מהבטן.

פורסם

הם לא יורידו שומן בבטן אבל הם עשויים להגדיל נפח שריר באופן שיסווה את המבנה השומני הקיים

משהו בסגנון הזה:

article-2028752-0D85D24A00000578-511_634x410.jpg

פורסם

לא ממש, השרירים אומנם יגדלו אבל הם עדיין יוסתרו ע"י שומן. הם יחשפו רק אחרי שהשומן ישרף..

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

זו בעיה נפוצה, ומדובר בשילוב של גנטיקה יחד עם חוסר פעילות גופנית.

היכנס לחיטוב, למשך חודש מקסימום, תזונה טובה, שינה, המון מים.

שלב עם זה אימוני כוח, לאחר שתגיע למצב בו הבטן במצב טוב יותר,

התחל מסה, איטית ונקייה, התוצאות לא יאחרו להגיע.

פורסם

מז"א רזה עם בטן?

יש לך צמיגים באיזור הבטן התחתונה? מדובר חד וחלק בשומן.

זה שאתה שוקל 72 ק"ג על 190, לא אומר שאחוז השומן שלך נמוך מספיק(אני מניח שאתה בסביבות ה 18%, לא הגיוני שיותר).

מה שלי אישית עוזר(עדיין בתהליך) לשטח את הבטן זה כמה דברים. תזונה נכונה שממוקדת בשריפת שומנים(פחמימות ממקור בריא, שומנים איכותיים וחלבון איכותי,

כל זה באיזון נכון - אני הלכתי לתזונאי ספורט שיבנה לי תפריט),

פעילות אירובית בעצימות גבוהה לפחות פעמיים בשבוע ואימוני כוח של 3 פעמים בשבוע שעובדים על ידיים, גב, שכמות, כתפיים ועוד.

עבודה גם על שרירי גב תחתון. בקיצור, משהו שירים את העור העודף והשומנים למעלה, יעניק לך מראה של בטן שטוחה יותר יחסית,

אפילו אם תהיה שמנמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים