פורסם 2004 בפברואר 2621 שנים גלשתי קצת באתרי מודינג ומה ראיתי את זה!!! העיניים שלי יצאו מהחורים הרשת מדהימהההההההההה!!!!!!!!!משהו יודע איפה אפשר להשיג כזה חומר בארץ?
פורסם 2004 בפברואר 2621 שנים מחבר קשה קצת לראות זה רשת מברזל?אני יודע שזו היא רשת מברזל...אבל איפה משיגים כזו רשת?!
פורסם 2004 בפברואר 2621 שנים מחבר צריך לברר תנסה נירא לי יש במסגריות ואפשר לדעת למה במסגריות אמורה להיות רשת ברזל?
פורסם 2004 בפברואר 2621 שנים למה לא הם מתסקים הם הרבה ברזלים ואולי הם משתמשים גם ברשתות צריך לברר אחרת לא תדע
פורסם 2004 בפברואר 2621 שנים אולי זה יישמע לך טיפה משוגע, ואולי יש פתרונות יותר פשוטים אבל תנסה לחפש במכוני שיפור למכוניות, שם משתמשים הרבה ברשתות כאלה....דוגמת Max-Power בראשון(באיזור תעשייה אם אני לא טועה): שים לב לגריל הקדמי(אם הבנתי נכון זה מה שאתה מחפש):
פורסם 2004 בפברואר 2621 שנים תעשה refresh אצלי זה כן פועל(התמונה כבדה תן לה קצת זמן, מקסימום תלחץ show picture )בכל מקרה זאת הכתובת:http://mishuna.image.pbase.com/u17/guy_si4/large/21928298.Dscn4420.jpg
פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים אני משתמש ברשת ברזל ביציאה למרפסת כי רשת רגילה החתולה שלי קורעת..רשת ברזל יקרה רק בקצת ונורא נורא קל להשיג אותה בכל חנות כמעט..רעיון יצירתי אבל לא אסטטיכל היופי בחלון זה שאתה רואה בבירור מה קורה שםעם רשת לדעתי זה לא נראה משהו....כמובן שמאורר לא תוכל לחבר ל"חלון" כי הרשת לא תסחובאבל יכנס אוויר מהשאיבה שהמאוררים שמוציאים אויר יוצריםבכל מקרה אתה מודע לכך שכל זמן קצר תצטרך להוציא את הדלת ולשטוף כי אני מתאר לעצמי שברשת יתקע לך הרבה אבק..
פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים מחבר נקיון זה לא בעיה ויש לי כבר מספיק מאוררים מכול הצדדים 15 לייתר דיוק 2 בצד הדלת למטה שתיים בצד הדלת למעלה ,בדלתה השנייה 3 למעלה 3 למטה ושתיים מוצאים מהגג,ו3 מאחורה
פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים מחבר סתם עומס במאוררים זה לא נותן שום דבר...ממש לא... מה שבגג זה שתיי מאוררי דלתא 80 מ"מהמחשב כמעט עף.
פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים ממש לא... מה שבגג זה שתיי מאוררי דלתא 80 מ"מ המחשב כמעט עף. טכנית, המאווררים האלה דוחפים את המארז כלפי מטה לי יש שלושה וזה מספיק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.