עבור לתוכן

Black Friday 2013 - ריכוז מבצעים בארץ

Featured Replies

פורסם

אבל בדר"כ המבצעים היו בעיקר על ציוד היקפי.

תזכרו שרוב הלקוחות הם לא חובבי חומרה, אלא קונים מחשב מוכן, ובעיקר קונים אוזניות, DOK וכד'.

• תגובות 310
  • צפיות 114k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רוב הלקוחות הם לא חובבי חומרה, אלא קונים מחשב מוכן, ובעיקר קונים אוזניות, DOK וכד

צודק.

אם כי זה נכון בעיקר לבאג ורשתות מסוגה ולא לksp ,tms ,ואייבורי, שמתעסקים המון אם לא לרוב בחומרה.

אגב יכול להיות שזה הקטע גם באופן כללי בקשר למבצעים, שאין בארץ שוק כ''כ גדול של לקוחות שיודעים מהם רוצים ומה הם נתונים טובים (גם באוזניות או בdok כמובן שיש הבדים מבחינת טווח צליל וכו' ומהירות כתיבה וקריאה בפועל וכו'), לכן חנות מפרסמת למכירה אוזניות בצבע לבן... וזה מספיק.

פורסם

i5 בתדר של 3.5 חזק מi5 בתדר של 3 , ואי אפשר לערער על זה , אבל אוזניות זה לא רק שחור ולבן כמו מעבדים - זאת אומרת שלא תמיד אוזניה תוגדר כטובה יותר משתי אפשרויות בשביל 2 אנשים שונים.

m50 למשל , הן אוזניות טובות למחיר שלהן , אבל אם מישהו שונא את איך שהן נראות , או שהן לא נוחות לו , או שהוא צריך מיקרופון , אז הן לא יתאימו לו.

וגם אוזניות קשה מאד לשפוט בלי להשתמש בהן , וזה כמעט תמיד בלתי אפשרי לבדוק אותן באמת לפני הקנייה.

למשל , האם אתה חושב שהאוזניות marshall major טובות יותר מj88i או פחות טובות?

פורסם
i5 בתדר של 3.5 חזק מi5 בתדר של 3 , ואי אפשר לערער על זה

אפשר ועוד איך אפשר... זה תלויי בארכיטקטורה של אותו I5, למשל I5 מהדור הראשון חלש מ-I5 של הדור האחרון באופן משמעותי.

פורסם

קודם כל נראה לי שלא הבנת את כוונתי. התכוונתי שרוב האנשים צורכים אלקטרוניקה ומיחשוב וכו' רוב היום מבלי לדעת על זה כלום. אמנם הקהל יעד הספציפי שקונה חלקי חומרה בעצמו זה משהו אחר. כמובן שגם בכל דבר כולל אוזניות יש כאלו שמבינים מה הם קונים , אבל אתה לא חייב לדעת מה בדיוק אתה צריך , בשונה מחומרה (אני מקווה..)

אני לא מבין מספיק באוזניות כדי לאשר או לשלול. אבל ברור שיש קרטריונים ויש חריגים או צורך גם בביקורות של נסיינים מקצועיים

i5 בתדר של 3.5 חזק מi5 בתדר של 3

בטוח...

i7 3930K הוא המעבד K הכי חזק בשוק (למעט ה4930K) אבל הוא בתדר של 3.2 אז אני מניח שאתה ממליץ על i3 3220.

אבל זה כבר פינה אחרת.

פורסם
אפשר ועוד איך אפשר... זה תלויי בארכיטקטורה של אותו I5, למשל I5 מהדור הראשון חלש מ-I5 של הדור האחרון באופן משמעותי.

אתה מתחכם...

אני התכוונתי להשוואה כמו i5 4570 מול i5 4430 , זה ברור פה בדיוק מי המעבד הטוב יותר , ולא ניכנס פה לשיקולי עלות-תועלת כי זה לא הכוונה שלי.

באוזניות (וגם במסכים והרבה דברים אחרים , אבל באוזניות זה בולט) , זה מאד תלוי באדם עצמו , ובהרבה מקרים אי אפשר להגיד באופן נחרץ שמוצר אחד טוב יותר מהשני , ולכן זה יותר קשה להחליט מה לקנות.

ומהניסיון שלי , למחיר של אוזניות אין שום קשר לאיכות שלהם.

פורסם

מבחינת הרמקול עצמו אפשר טכנית להחליט איזה עדיף אם היו באמת באנצ'מארקים ברשת. זה לא איזה מגבר מנורות של גיטרה שכל אחד נותן אופי אחר לצליל, ואין כזה דבר צליל "נכון" - כל מה שזה צריך לעשות זה לספק את התוצאה הכי דומה למקור כדי להחשב טוב יותר.

מבחינת התאמה אישית זה כבר אם האוזניות נוחות, אבל האיכות זה דווקא דבר די טכני וניתן למדידה.

פורסם

מחפש כרטיס זיכרון ל גלאקסי 4 I9505 שלי.

אשמח לאיזה דיל טוב :)

שיהה מהיר במשחקים וסרטים וכולי''

עדיפות ל 32GB וקלאס 10

תודה רבה:)

נערך על-ידי spider272

פורסם

ומהניסיון שלי , למחיר של אוזניות אין שום קשר לאיכות שלהם

בדיוק.

זה הנקודה. היות וזה לא נקנה לרוב עפ"י שיקולים טכניים זה גם לא מתומכר כך.

שמח שהסכמנו במשהו.:rolleyes:

פורסם

אהלן אנשים, תגידו האוזניות Steel Series Siberia V2 איכותיות לדעתכם? כדאי לקנות אותם ב 200 ש"ח?

אם לא יש אוזניות אחרות שכדאי לקנות :)?

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

הן נחשבות אוזניות טובות לגיימינג אבל יש טובות מהן, תלוי בשימושים שלך

פורסם

מישהו נתקל באוזניות in ear עם מיקרופון שתומכות באנדרואיד?

נערך על-ידי ast
טעות כתיב

פורסם
מבחינת הרמקול עצמו אפשר טכנית להחליט איזה עדיף אם היו באמת באנצ'מארקים ברשת. זה לא איזה מגבר מנורות של גיטרה שכל אחד נותן אופי אחר לצליל, ואין כזה דבר צליל "נכון" - כל מה שזה צריך לעשות זה לספק את התוצאה הכי דומה למקור כדי להחשב טוב יותר.

מבחינת התאמה אישית זה כבר אם האוזניות נוחות, אבל האיכות זה דווקא דבר די טכני וניתן למדידה.

איך זה טכני בדיוק? זה שיש לך נתונים מומצאים על הדף שלא אומרים לך כלום?

אם בנאדם אחד אוהב צליל עם יותר טרבל בו, והשני אוהב שדווקא המיד דומיננטי, ואחד אחר מעדיף באס חזק על כל דבר אחר, איך אפשר למדוד אוזניות בצורה שווה?

כל אחד מעדיף משהו אחר, ואפשר למדוד איכות של אוזניות כמו שאפשר למדוד איכות של מוזיקה ולהסכים שפינק פלויד עדיף על ג'סטין ביבר, אבל בנוגע להעדפות של אוזניות באותה רמת מחיר, זה כבר משהו אחר.

יש הרבה אנשים שיעדיפו גראדו על כל סנהייזר קיים, ויש כאלה שיאמרו שבלי הSENNHEISER VEIL שבHD600, המוסיקה פשוט לא נשמעת טוב.

פורסם

טכני לחלוטין

אם יש לך אוזניות שיכולות לשמור על אותה עוצמה לכל טווח התדרים, לעומת אוזניות שמאבדות 2DB ב200-400 הרץ ו1DB בין 560 ל610 הרץ, הראשונות עדיפות

אם אתה צריך יותר או פחות מתחום תדרים מסויים, לדוגמא אם אתה צריך יותר טרבל כמו שאמרת, אתה צריך להשתמש באקולייזר שיגביר בדיוק את אותם תדרים שאתה רוצה בדיוק בעוצמה שאתה רוצה.

פורסם

יו אנשים די להתחכם!! הבנאדם כולה ניסה להוכיח נקודה מסויימת שבאוזניות זה יותר תלוי בשימוש ובצרכים של כל בנאדם מאשר כמה גיגה הרצים יש למעבד...

די לקחת כל דבר נקודתית!!!

זה דיון על מבצעים של בלאק פריידי לא השוואת אוזניות.

הגענו כבר ל20 עמודים של שטויות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים