פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים נשרט כמו גדול..אין לי כוח שוב לחתוך ולעשות לו חור של מאוווררררררר כל פעםאין איזה משחה אנערף
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים מחבר המממממ אז אני יקח דלת חדשה..מה אפשר לעשות עם דלת לבנה ומארז שחור?איך אני עושה אותה כסופה מטאלית כזאת ?
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים פתחתי תארד על זה לפני שבוע וחצי תחפש אותו הציעו שם הצעות ממש נחמדות שאני בטוח שישפרו את המצב
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים אני זוכר שיש חומר ממלא שריטות לפלסטיק ראיתי באחת החנויות בחו"ל - אני כמעט בטוח שאין דבר כזה בארץ
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים זה נקרא קארקיט , יש בארץ אבל זה לא שקוף ... משתמשים בזה בדרך כלל בצביעת מכוניות כדי למלא סריטות
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים יש באמת חומר שממלא שריטות לפלסטיק אבל הוא לא מתאים לשקוף! כי במילא יראו את המילוי.והחומר שהזכירו פה "הקארקיט" הוא לא מתאים לפלסטיק.והיו פה כמה דיונים על להוריד פרספקט שכבר הודבק ולהסתיר שריטות. למיניהן.תשתמש בחיפוש. ;D
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים אחד המנהלים של הפורום (נדמה לי זה שעשה את פרויקט ספיידי) המליץ לי על כל מיני שיטות אם תריץ חיפוש אני בטוח שתמצאחלק מזה היה נייר מים ועוד איזה חומר שמסוכן לשימוש אז לא ניסיתי..לנסות לשייף עם נייר מים איך שהוא אמר אני ינסה השבוע (לא היה לי זמן לקפוץ להום סנטר השבוע) ויגיד איך יצא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.