פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים אין סיכוי שיש תוכנה כזאת!!!תחשוב שהתוכנה צריכה להתחבר לספק ואיך היא יכולה לעשות את זה ( רמז : אין דרך )אם כבר אתה שואל אולי תישאל על מכשיר שהוא בודק כמה נישאר ( לא יודע אם קיים )
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים זה נכון שאין כבל נתונים (מידע) לספק שיכול להגיד לך.אבל אולי יש תוכנה שבודקת כמה כל חומרה במחשב שלך צורכת, ולפי כך מחשבת אותם ביחד.ואז אתה מכניס את הוואט שהספק שלך נותן.והיא מחסרת ומראה לך כמה "נשאר".זה כבר נשמע יותר הגיוני.אבל אני לא מכיר אחת כזו.. :-\
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים זה נכון שאין כבל נתונים (מידע) לספק שיכול להגיד לך.אבל אולי יש תוכנה שבודקת כמה כל חומרה במחשב שלך צורכת, ולפי כך מחשבת אותם ביחד.ואז אתה מכניס את הוואט שהספק שלך נותן.והיא מחסרת ומראה לך כמה "נשאר".זה כבר נשמע יותר הגיוני.אבל אני לא מכיר אחת כזו.. :-\אבל אל תישכח שיכול להיות לו מאווררים , פאנלים וכו' שהם לו חלק מהחומרה אבל גם לוקחים וואט מהספק!!!
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים אמרתי את זה לפני שמישהו יגיד שזה שם מוזר כי בדרך כלל ששואלים אותי מה שמי ואני אומר ייטב אומרים שזה שם מוזר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.