פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים אני עובד על המוד שלי ואני לא רוצה לעשות כבלים עגולים אז החלטתי לצבוע אותם כדי לעשות אותם יפים רציתי שהם יזהרו מהאור של הקטודה השאלה שלי היא האם יש צבע כלשהו שרגיש לקרינת UV שהקטודה מוציאה תודה לכל מי שייעזור
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים avner צבע עד כמה שזכור לי בצבע\ספריי שרגיש לקרני האולטרה סגולידוע לי שיש גם טושים, אבל חלקם מוליכים חשמל (אז צריך להזהר) אפשר למצוא אותם בחנויות נוסח קנה-ובנה (הום סנטר למינהם)
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים כבר היו הרבה דיונים על זה וגם העלתי תמונה של מה שקניתיזה נקרא intensity gel ואפשר לקנות את זה באופיס דיפו ואלו לא טושים אלא עטיםבעיקרון אם אתה מתכוון להשתמש בספריי אני חושב שאתה יכול לרסס את זה בלבן כי זה צבע שמחזיר תמיד את ה UV
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים למה לא? יש לי אזיקונים לבנים שזוהרים. לא נראה לי שיש הבדל בין קתודת UV למנורת אולטרה סגול של מסיבות. (חוץ מהעוצמה. שהפלורסנט UV שיש במסיבות, חזקה יותר מהקתודה הקטנה במחשב). ככה שאם תקרב עצם לבן כלשהו לקתודה שלך במחשב, סביר להניח שהוא יזהר.. או שמה אני טועה..:
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים לפי מה שאני יודע, רן אתה צודק בהחלט!!!יש לי בחדר אולטרה סגולה של מסיבות ואם אני מדליק אותה הצבע הרגיש לuv מתחיל לזהור ( לא חזק כמו תמיד אבל עדיין זוהר )
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים זה נכון שבעוצמה גבוהה (כמו האולטרה במסיבות) הלבן זוהר, אבל תנסה לשים ליד אולטרה ענקית משהו שצבוע בצבע רגיש (כמו ירוק או צהוב רגישים) ותראה את ההבדל בין הרגישות של הלבן לרגישות של הצבע הרגיש (הצהוב או הירוק...או צבעים אחרים), במחשב יש אולטרה חלשה מאוד ביחס לאולטרה הענקית שיש במסיבות, בגלל זה אם תקרב משהו לבן לקטודת UV הוא לא יזהר. (ושלא תגידו שזה לא נכון כי ניסיתי ועשיתי השוואה גם באולטרה גדולה.)
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים עידו, אתה צודק בהחלט! גם המבנה של האולטרה הגדולה והמבנה של הקתודה יחסית שונים. (מבנה פנימי). ואתה צודק שדברים לבנים לא יזהרו מהקתודה במחשב. אבל לא שהם לא יזהרו בצורה מוחלטת! כי עובדה שהאזיקונים שלי אחרי הכל זוהרים קצת מהקתודה במחשב, והם לבנים. אז ככה שהם יזהרו, אבל במידה נמוכה..
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים Don't be heavy יהודה לוי. אתם כאלה לא יצירתיים. תולים מחרוזת שיניים במחשב. ברגיל זה צהוב-לבן ובUV זה מקבל גוון ירוק...
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים קראתי ששתן של חתולים גם מגיב ל-UV, אין לי מושג אם זה מבוסס, אבל יש בזה משהו... זה יכול להיות Water DYE נחמד מאד מישהו מתנדב ?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.