פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים א. תחפש ספריי לפלסטיק שיהיה מבריקב. תצבע את זה בצבע מיונז עם תלתלים מטאליים (?!? מה לעזאזל הצבעים האלה ?!?)
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים ממתי יש פה מה כפרה?בקיצור תחפש צבע כסף, אמור לצאת בנזונה...הלבן באמת לא נראה טוב (הצביעה עצמה כן..)או שתעשה לבד מכסה מפרספקט
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים עכשיו הצביעה נראית הרבה יותר טוב.....למרות זאת כמו שאמרו פה הצבע לא מתאים כל-כך, אבל זה לפחות נראה נורמלי...
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים בז' ??? חס וחלילה !! לבן בונבון פשוט יש שכבת פלסטיק שנותנת לו ברק מקדימה ומאחור פלדת אל-חלד במראה "מראתי" 8)
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים Chevy, זה דגם הישן יותר של האיפוד, נכון? כי לחבר שלי יש איפוד כזה שאין לו כפתורים. יש לו מעיין כפתור עגול גדול (כמו כל הכפתורים שלך מחוברים), וזה כזה "כפתור" מגע, שאיתו אתה עושה בערך הכל, נראה לי.. :
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים OFF TOPIC כאן זה לא המקום לשאלות, פשוט באתי להדגיש כי הצבע אינו ממש בז'...בז' יותר "צהבהב" ..... --------------------------------------- מוד נחמד מאד, בהתחשב בצבע המקורי אך כפי שנאמר, כסף-מטאלי יהיה יפה יותר. נסה אפילו לעשות נגיד "פסים" וכד' כאשר אתה צובע (שים עם סילוטייפ או משהו...) 8)
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים מחבר העניין הוא... שכל הכסופים למינהם... זה לא מיוחד.. פשוט כל מיני בא היום באיזה צבע מטאלי... תאמת אני מנסה לברר איך אני יכול ליצור גימור וצבע שיראה כמו עץ אם יש למישהו רעיון זה יהיה מצויין... ובכללי נמאס מכל הכסוף והמבריק והמטאלי.... לחזור קצת לעבר הקודר יותר...
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים אכן סטייל של עץ יהיה מראה יפה מאוד לדעתי!אך פלסטיק בהדמיה של עץ, לא תמיד נראה טוב.לכן תצטרך לעשות את זה יותר בסגנון של מלוטש ולא מבריק, אלה אם אתה רוצה את זה בסגנון פרקט ;D.
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים מחבר כפי שכתבתי מהתחלה.... חכו זה יהיה מעניין יותר...ובכלל נחמד לראות איך שיעמום של יום שבת גררה ת'רד כזה רציני....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.