עבור לתוכן

דואר לא צפוי ?? לקחת לא לקחת ?

Featured Replies

פורסם

שלום

קיבלתי חבילה בדואר רשום שלא ציפיתי לקבל (הזמנתי משהו מחו"ל לפני כשבוע אבל לא נראה לי שזה זה גם כי זה הגיע מת"א וגם כי זה מהיר מדי) חוץ מאותה חבילה מדוברת לא הזמנתי שום דבר בזמן האחרון, בדקתי גם חיובי אשראי לראות שלא שכחתי שום דבר

זה מה שרשום במעקב:

"דבר הדואר האמור התקבל למשלוח בתאריך 24/07/2013 באמצעות יחידת הדואר קופת בית מיון תל אביב אשר בתל אביב-יפו. דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר המרכזית אשר בפתח תקוה בתאריך 25/07/2013 לקראת העברתו לחלוקה."

רעיונות כלליים מה זה יכול להיות ? מה הייתם עושים ? לוקחים/לא לוקחים ?

פורסם

למה אתה חושש לקחת את הדואר?

הסתבכת בשוק השחור?

לך לדואר וקח את זה.

פורסם

לך תראה מה זה. אתה יכול לראות את החבילה לפני שתחתום שקיבלת אותה.

לא תרצה - אל תחתום ואל תיקח.

אולי זו חבילה מהחברות האלה שמציעות לך מוצר חינם רק תשלם על המשלוח או משהו בסגנון..

פורסם

אל תעשה את זה גבר , זה קרה לדוד שלי פעם , הוא מת מזה , פעמיים.

פורסם

באמצעות יחידת הדואר קופת בית מיון תל אביב אשר בתל אביב-יפו

:huh:

נשמע כמו מכתב (שהגיע בדואר רשום) מארגון ממשלתי \ מסחרי\ עו"ד או דברים שכאלו...

פורסם

אם הדואר הזה מסמל בעיה בעבורך, היא תרדוף אחריך עד שהיא תמצא אותך, רק עם ריבית. עדיף לך להפטר מהעניין כשזה עוד קטן.

פורסם

מה זה כבר יכול להיות? הרי אנתרקס שולחים במעטפה רגילה, מטען נפץ לא עובר רנטגן בחיים... אולי פשוט תקח את זה?

פורסם

מספר המעקב של הדואר יכול להעיד על תכולתו ומאין נשלח. הזמנות מחול יכולו להגיע מהר מהצפוי - יצא לי כמה פעמים להזמין מוצרים מאמזון/איביי כאשר נכתב שזמן ההגעה הוא חודש + וגיליתי שהחבילה הגיעה תוך שבוע.

כמו שנאמר, אם אתה לא מצפה לחבילה מחול ובכל זאת אתה מקבל דואר רשום, רוב הסיכויים שמדובר בדואר רשום - הזמנה לבית משפט, מכתב מהמשטרה, דוח, תביעה, עורכי דין וכדומה....

עצם קבלת הדואר מהווה אסמכתא שקיבלת את את המכתב ולכן, אם אתה מסובך עם המשטרה/בית המשפט ממליץ לא לקחת.

שוב, מאוד יעזור אם תרשום את מספר החבילה (המספרים אתה יכול לרשום ב XX) כדי לקבל מידע על השולח.

פורסם
  • מחבר

RRxxxxxxxxxxx

אני יילך לקחת בראשון/שני

פורסם

RTxxxxxxxxxHK

האותיות האחרונות מעידות על מאיפה המכתב - במקרה הזה הונג קונג.

אם זה ישראל , אז IL.

פורסם
  • מחבר
RTxxxxxxxxxHK

האותיות האחרונות מעידות על מאיפה המכתב - במקרה הזה הונג קונג.

אם זה ישראל , אז IL.

אין אותיות בסוף, RR ו-11 מספרים אחריו

פורסם

עצם קבלת הדואר מהווה אסמכתא שקיבלת את את המכתב ולכן, אם אתה מסובך עם המשטרה/בית המשפט ממליץ לא לקחת.

אני חייב להודות שזו העצה הכי גרועה שאי פעם שמעתי /ראיתי ,

כי אם הוא יתעלם אז יוותרו לו על הדוח/קנס/משפט/הוצאה לפועל , ברור שאף אחד לא ירדוף אחריו במקרה שכזה ..:bash:

פורסם
אל תעשה את זה גבר , זה קרה לדוד שלי פעם , הוא מת מזה , פעמיים.

ענק!! :smiley1::smiley1::smiley1:

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לקחת בסוף????

גם אני קיבלתי אותו הדבר ולא לקחתי

(לא לקחתי בגלל הדואר ששלחו לי ישר הודעה שניה ולא הספקתי לקחת. הם החזירו לשולח....)

ההימור שלי שזה איזה קנס עברת תנוע וכד'

פורסם

קיבלתי משהו דומה וזה היה בקשה לבוא לעשות רענון נהיגה (אחרי 5 שנים רשיון צריך)

זה שכבר עשיתי רענון בצבא זה נושא לשרשור אחר :(

אם לא הייתי לוקח את הדואר אז עוד שנה לא היה מגיע לי חידוש לרשיון וזה היה בעסה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים