עבור לתוכן

האם המחשב עשה את שלו? או שהחלפת כרטיס מסך...

Featured Replies

פורסם

תספיק, כדי להריץ משחקים בצורה נורמלית?

המחשב אצלי בערך 3 שנים

השאלה אם כדאי לשפץ או לקנות חדש?

תודה :cheesy::cheesy:

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום.

המחשב הרי אצלך, תריץ משחקים ותראה אם זה סבבה לך. לאחד המפרט הזה לא יספיק כי הוא רוצה לשחק רק על הגדרות גרפיות גבוהות, ולאחר הוא יהיה מעל ומעבר. זה שיקולים שלך, ושלך בלבד.

פורסם
  • מחבר
שלום וברוך הבא לפורום.

המחשב הרי אצלך, תריץ משחקים ותראה אם זה סבבה לך. לאחד המפרט הזה לא יספיק כי הוא רוצה לשחק רק על הגדרות גרפיות גבוהות, ולאחר הוא יהיה מעל ומעבר. זה שיקולים שלך, ושלך בלבד.

הבעיה זה שהכרטיס לא מצליח להריץ ברמה גבוהה במשחק כמו company of heroes 2 לא יודע כמה המשחק הזה נחשב כבד...

בטח גם בעתיד שיצא משחקים הוא יתקשה עוד יותר...

אם מחליפים כרטיס מסך הוא יהיה טוב?

אני לא באמת יודע כמה התקדמו מאז פעם אחרונה שקניתי את המחשב, והאם כדאי להחליף את כולו או רק כרטיס מסך יעשה את העבודה

פורסם

לא רשום שם את דגם המעבד (אלא רק תדר). כנס בבקשה ל"מחשב שלי" וברקע הלבן לחץ קליק ימני ובחר Properties. דגם המעבד אמור להיות רשום שם.

כעיקרון COH2 אינו משחק כבד מאוד, אך הוא גם לא משחק קל, זה תלוי גם על אילו הגדרות אתה מריץ. ראשית, בטל את כל הפילטרים הכבדים (כמו AA למשל) ואולי גם vsync כדי שלא יוריד לך את הFPS בצורה משמעותית.

כרטיס טוב בעשרות אחוזים יעלה לך מעל 1000 ש"ח, לכן זה תלוי האם זה שווה את ה"סבל" שלך.

פורסם
  • מחבר

הדגם של המעבד זה intel i5 cpu 760 @ 2.80GHz

מה התפקיד של הפילטר AA?

אין לי בעיה להשקיע בכרטיס מסך גם 2000 שח אם זה יביא לשיפור משמעותי,

הכרטיס שלי כבר נחשב עתיק?

פורסם

אתה רוצה להגיד לי שאתה נכנס למשחק ובד"כ פשוט שם הגדרות גרפיות מקסימאליות?

אני מציע לך מעט לקרוא בנושא (בפורום כרטיסי מסך), שכן לא מעט הגדרות גרפיות שגוזלות כח עיבוד אדיר עם שינוי קטן באיכות הגראפיקה.

למשל, AA (ר"ת Anti Aliasing) "מחליק" לך את הקצוות של הטקסטורות על מנת שהמשחק יראה חלק יותר ויש כמובן מספר סוגים ורמות החלקה.

במשחק הזה למשל, בטל לגמרי אופציה זו, ובטל גם את V-Sync ותראה אם יש שינוי.

הכרטיס שלך די ישן, אבל ממש לא אנטיקה. לי למשל יש כרטיס מאותה הסדרה (GTX480) אם כי כמובן מעט חזק יותר ואני עדיין מרוצה ממנו עד הגג (פרט לזה שהוא מקפיץ לי את חשבון החשמל פי 3 ויכול לשמש כמחבת ביום חול ופלטת שבת בסופ"ש).

פורסם
  • מחבר
אתה רוצה להגיד לי שאתה נכנס למשחק ובד"כ פשוט שם הגדרות גרפיות מקסימאליות?

אני מציע לך מעט לקרוא בנושא (בפורום כרטיסי מסך), שכן לא מעט הגדרות גרפיות שגוזלות כח עיבוד אדיר עם שינוי קטן באיכות הגראפיקה.

למשל, AA (ר"ת Anti Aliasing) "מחליק" לך את הקצוות של הטקסטורות על מנת שהמשחק יראה חלק יותר ויש כמובן מספר סוגים ורמות החלקה.

במשחק הזה למשל, בטל לגמרי אופציה זו, ובטל גם את V-Sync ותראה אם יש שינוי.

הכרטיס שלך די ישן, אבל ממש לא אנטיקה. לי למשל יש כרטיס מאותה הסדרה (GTX480) אם כי כמובן מעט חזק יותר ואני עדיין מרוצה ממנו עד הגג (פרט לזה שהוא מקפיץ לי את חשבון החשמל פי 3 ויכול לשמש כמחבת ביום חול ופלטת שבת בסופ"ש).

האמת שלא, כי כשניסיתי זה בקושי זז, עכשיו בדקתי והורדתי את מה שאמרת וזה הרבה יותר טוב,

בכל אופן אם ארצה להחליף כרטיס מסף יש משהו מומלץ שנותן תמורה טובה לכסף ?

המעבד עדיין נחשב טוב?

תודה

פורסם

המעבד בסדר גמור.

כרטיס מסך כמו HD7870XT שעולה סביב ה-1200 ש"ח או GTX760 שעולה סביב ה-1500 ש"ח יתן תוספת ביצועים טובה במשחקים (אם כי צריך לבדוק אם ספק הכח שלך איכותי ומספיק חזק).

יש לך סה"כ אחלה כרטיס, פשוט לפני שאתה מדליק משחק, בדוק אילו הגדרות מכבידות עליו ותבטל אותן. רוב הסיכויים שלא תראה הרבה שינויים בגראפיקה (אם בכלל), אבל זה ירוץ לך בצורה הרבה יותר טובה, אחרת גם בכרטיסים חזקים הרבה יותר אתה תרגיש האטות.

פורסם
  • מחבר
המעבד בסדר גמור.

כרטיס מסך כמו HD7870XT שעולה סביב ה-1200 ש"ח או GTX760 שעולה סביב ה-1500 ש"ח יתן תוספת ביצועים טובה במשחקים (אם כי צריך לבדוק אם ספק הכח שלך איכותי ומספיק חזק).

יש לך סה"כ אחלה כרטיס, פשוט לפני שאתה מדליק משחק, בדוק אילו הגדרות מכבידות עליו ותבטל אותן. רוב הסיכויים שלא תראה הרבה שינויים בגראפיקה (אם בכלל), אבל זה ירוץ לך בצורה הרבה יותר טובה, אחרת גם בכרטיסים חזקים הרבה יותר אתה תרגיש האטות.

לא דווקא יש לי ספק טוב אני חושב, אם אני לא טועה של קרוסאיר, 750W

נשקול באמת את החלפת הכרטיס...

האם הם רועשים במצב מנוחה? במצב משחק פחות איכפת לי כי במלא אני שם אוזניות אבל אם המחשב נשאר דלוק בלילה שלא יעשה רעש...

ועוד שאלה לא קשורה אולי אתה יודע ונחסוך שרשור חדש, הכרטיס קול שיש לי גם עושה כבר מלא בעיות יש לי אותו 5 שנים,

אני רוצה כרטיס קול שיהיה לו יציאת קוקסיאל טובה לסרטים שיוצא לרסיבר ושיהיה לו יציאה טובה לאוזניות (אני משתמש בסנהייזר HD595)

עד 1000 שח בערך או קצת יותר אם זה באמת יביא רמה יותר טובה

תודה רבה לך!!!

פורסם

זה משתנה מדגם לדגם, בכללי הם לא אמורים להרעיש.

איזה כרטיס קול יש לך עכשיו? כעיקרון אני לא מזמן קניתי את ה-Xonar DX של אסוס שהוא אחד מכרטיסי הקול היותר משתלמים שיש תוך מתן איכות קול טובה למדי, אך למיטב ידיעתי אינו כולל מגבר לאוזניות. אמליץ לך לשאול בפורום האודיו כדי שתקבל שם המלצה מאנשים שמבינים ומנוסים יותר.

פורסם
  • מחבר
זה משתנה מדגם לדגם, בכללי הם לא אמורים להרעיש.

איזה כרטיס קול יש לך עכשיו? כעיקרון אני לא מזמן קניתי את ה-Xonar DX של אסוס שהוא אחד מכרטיסי הקול היותר משתלמים שיש תוך מתן איכות קול טובה למדי, אך למיטב ידיעתי אינו כולל מגבר לאוזניות. אמליץ לך לשאול בפורום האודיו כדי שתקבל שם המלצה מאנשים שמבינים ומנוסים יותר.

קראטיב פיטאלטי מה שרשום בתמונה, הוא כרטיס יחסית יקר שעלה מעל 1000 שקל ועשה את העבודה כמה שנים ובזמן האחרון עושה קצת בעיות עם היציאה של האוזניות...

ושאלה אחרונה, כמה לדעתך אפשר לקבל על הכרטיס מסך שלי ביד 2?

תודה

פורסם

אני אישית אוהב מעט יותר את כרטיסי הקול של אסוס, בעיקר בשל התמיכה התוכנתית. בכללי יש לך את ASUS Xonar ST/STX, אם כי אמליץ לשאול בפורום האודיו כמובן.

על כרטיס המסך שלך תוכל לקבל סביב ה-350 ש"ח כמחיר ריאלי. אתה יכול לנסות ולמכור במעט יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים