פורסם 2013 ביולי 1212 שנים שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש וחזק! - שיתאים למשחקים כבדים כמו: Battlefield 3, gta 5 .... ומצאתי מחשב: All-in One של דל עם מסך מגע אבל אני לא יודע לקרוא את פירוט המחשב ועל מה לשים את הדגש ועל מה לא.. אז צילמתי את הפירוט: ואני אודה לכם אם תגידו לי אם המחשב טוב וחזק מספיק למשחקים כבדים. נ.ב: שמעתי שמערכת ההפעלה Win 8 היא מערכת לא טובה.. מה אתם אומרים זה נכון?? תודה רבה רבה לעוזרים!! נערך 2013 ביולי 1312 שנים על-ידי yehonatan28
פורסם 2013 ביולי 1212 שנים שלום וברוך הבא לפורום.מחשבי AIO מתאימים יותר לעבודה משרדית מאשר גיימינג. המפרט הזה הזה יריץ לך משחקים מודרניים על הגדרות גרפיות די נמוכות.אם אתה רוצה מחשב חזק יותר לגיימינג, תצטרך לקנות אחד רגיל (כלומר מארז ומסך לחוד...).וינדוס 8 היא מעט שונה מ-7 ויש כאלו שלא אוהבים אותה. ממליץ לך לקרוא סקירות ולראות כל מני סרטוני הסברה ברשת ע"מ שתחליט האם היא תתאים עבורך.
פורסם 2013 ביולי 1212 שנים מחבר ראשית, תודה על התגובה המהירה.שנית, אני מעדיף מחשב שהוא AIO - מחשב שהוא רק מסך ואני גם רוצה מסך מגע כיוון שלפי מה שקראתי win 8 נוחה לעבודה עם מגע.בנוסף, אני רוצה לדעת אם יש מחשב AIO שהוא מסך מגע שיריץ בצורה טובה את המשחקים על הגדרות גרפיות גבוהות.תודה על העזרה.
פורסם 2013 ביולי 1312 שנים אתה באמת רואה את עצמך יושב מול המחשב, ולמרות שיש לך מקלדת ועכבר אתה תתכופף קדימה ע"מ ללוחץ על המסך? אתה משלם פה אקסטרה מאות שקלים עבור מערכת חלשה יותר מאחת סטנדרטית.מערכות AIO לרוב מיועדות לשימושים בייתים, כאשר החומרה של חלק מהמערכות הללו בכלל מבוססת פלטפורמה ניידת (כמו במחשבים ניידים).אם אתה רוצה מחשב חזק ולגיימינג, ובכללי שיתן לך תמורה הרבה יותר טובה לכסף - רד מהעניין של AIO והמגע וקנה מחשב סטנדרטי.
פורסם 2013 ביולי 1312 שנים מחבר אוקיי אני מבין,אתה מכיר אולטרא בוק? - המחשב הנייד שיכול להפוך לטאבלט??יש מחשב מהסוג הזה שיתאים לי למשחקים או שלא?
פורסם 2013 ביולי 1312 שנים לא.חשוב שתבין, ככל שמחשב יותר חזק הוא פולט יותר חום. את החום הזה יש לפזר איכשהו, ואת זה עושים עם צלעות קירור ומאווררים. במארזים קטנים/דקים (כמו במחשבי AIO, מחשבים ניידים כולל אולטרבוקים ומחשבי מיני) לא ניתן לדחוס קירור יעיל מספיק שיסלק את החום בגלל חוסר מקום.לכן בשורה התחתונה, אם אתה רוצה מחשב חזק לגיימינג, אתה חייב לרכוש מחשב עם מארז סטנדרטי, אחרת אתה תשלם אקסטרה מאות (אם לא אלפי) שקלים עבור מחשב שהוא בכללי חלש יותר, אחת כמה וכמה בכל הנוגע למשחקים. צר לי.
פורסם 2013 ביולי 1312 שנים מחבר קודם כל אני רוצה להודות לך על העזרה שלך.שנית, אני מחפש מחשב שהוא רק מסך או נייד כיוון שבעיקרון המחשב הזה הוא בשביל החדר שלי ולי אין מקום למחשב ומסך נפרדים בחדר...אז אני לא יודע מה לעשות.... אתה יכול להציע משהו שבכל זאת יכבד את המטרה שלי - משחקים?
פורסם 2013 ביולי 1312 שנים מחשב all in one מעולם לא בנוי להיות מחשב בעל ביצעים גבוהים. מה הבעיה להכניס מארז לחדר שלך?
פורסם 2013 ביולי 1312 שנים בהחלט. לא חייבים מארז גדול.לדוגמא: http://www.tomshardware.com/reviews/high-end-mini-itx-overclocking,3506.html
פורסם 2013 ביולי 1312 שנים זה כולה טאבלט על מסך גדול בשביל זה לא משלמים כפול זה הכול גימיק וזהו אין אפשרות לשדרוג מחשבים כאלה והם לא ביניים להתמודד עם החום והלחות המגעילים שיש לנו בקיץ המגעיל שלנו שלא עושה טוב למחשבים ואל משחקים אין מה לדבר תענה על השאלון שיש באתר ואנשים פה יעזרו לך לקבל מחשב הכי טוב למחיר שאתה יכול לשלם נ.באפשר גם להשתמש בWIN8 בעכבר לא חייבים מסך מגע בשביל ממשק האריחים תקנה מקלדת טובה גם עכבר טוב לא חייב יקרעם הרבה קיצורים וכפתורים ותלמד עשו ב WIN8 מלא קיצורים נוחים שמפעלים כול דבר במחשב ויש אפילו מקלדות עם משטח מגע אין שום בעיה יש הרבה פתרונות ומוצרים חדשים ל WIN8 תבדוק מה מתאים לך
פורסם 2013 ביולי 1312 שנים מחבר אוקיי אני מבין...תודה לכולם על העזרה!אני כנראה ארד מהמחשבים AIO .אם רק אפשר קישור לשאלון באתרתודה בינתיים נערך 2013 ביולי 1312 שנים על-ידי yehonatan28
פורסם 2013 ביולי 1312 שנים http://hwzone.co.il/community/threads/467788-%D7%97%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%90!אתה תמיד יכול להשכיב את המארז ולהניח עליו את המסך.תעלה תמונה של סביבת העבודה שלך.
פורסם 2013 ביולי 1312 שנים מחבר אני אגיד לכם בקצרה מה אני צריך...1) אני מעדיף מסך גדול (23-27)כמובן שאם אפשר אז גם מגע...2) ובאופן כללי שיהיה מחשב חזק- גם קצת לעריכת סרטים וכל זה ובעיקר למשחקים כבדים3) שהמסך עצמו יהיה Full HDבסך הכול שיעלה: עד 3850 בערך...תודה רבה לעוזרים ולמציעים!תודה.
פורסם 2013 ביולי 1312 שנים א. בשביל מה אתה צריך מסך מגע? במה אתה הולך לגעת?ב. תמלא את השאלון של מפרטי מחשב ותדביק פה. אחרי זה גם תערוך את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורום (שתכיל את תמצית המפרט שאתה מבקש להרכיב).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.