עבור לתוכן

מבקש מפרט ב- 3800 ש'ח: לעריכת סרטים ובעיקר משחקים כבדים

Featured Replies

פורסם

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש וחזק! - שיתאים למשחקים כבדים כמו: Battlefield 3, gta 5 ....

ומצאתי מחשב: All-in One של דל עם מסך מגע אבל אני לא יודע לקרוא את פירוט המחשב ועל מה לשים את הדגש ועל מה לא..

אז צילמתי את הפירוט:

f03e493d7108cd5f8f0e7452c263f6a0.png

ואני אודה לכם אם תגידו לי אם המחשב טוב וחזק מספיק למשחקים כבדים.

נ.ב: שמעתי שמערכת ההפעלה Win 8 היא מערכת לא טובה.. מה אתם אומרים זה נכון??

תודה רבה רבה לעוזרים!!

נערך על-ידי yehonatan28

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום.

מחשבי AIO מתאימים יותר לעבודה משרדית מאשר גיימינג. המפרט הזה הזה יריץ לך משחקים מודרניים על הגדרות גרפיות די נמוכות.

אם אתה רוצה מחשב חזק יותר לגיימינג, תצטרך לקנות אחד רגיל (כלומר מארז ומסך לחוד...).

וינדוס 8 היא מעט שונה מ-7 ויש כאלו שלא אוהבים אותה. ממליץ לך לקרוא סקירות ולראות כל מני סרטוני הסברה ברשת ע"מ שתחליט האם היא תתאים עבורך.

פורסם
  • מחבר

ראשית, תודה על התגובה המהירה.

שנית, אני מעדיף מחשב שהוא AIO - מחשב שהוא רק מסך ואני גם רוצה מסך מגע כיוון שלפי מה שקראתי win 8 נוחה לעבודה עם מגע.

בנוסף, אני רוצה לדעת אם יש מחשב AIO שהוא מסך מגע שיריץ בצורה טובה את המשחקים על הגדרות גרפיות גבוהות.

תודה על העזרה.

פורסם

אתה באמת רואה את עצמך יושב מול המחשב, ולמרות שיש לך מקלדת ועכבר אתה תתכופף קדימה ע"מ ללוחץ על המסך? אתה משלם פה אקסטרה מאות שקלים עבור מערכת חלשה יותר מאחת סטנדרטית.

מערכות AIO לרוב מיועדות לשימושים בייתים, כאשר החומרה של חלק מהמערכות הללו בכלל מבוססת פלטפורמה ניידת (כמו במחשבים ניידים).

אם אתה רוצה מחשב חזק ולגיימינג, ובכללי שיתן לך תמורה הרבה יותר טובה לכסף - רד מהעניין של AIO והמגע וקנה מחשב סטנדרטי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני מבין,

אתה מכיר אולטרא בוק? - המחשב הנייד שיכול להפוך לטאבלט??

יש מחשב מהסוג הזה שיתאים לי למשחקים או שלא?

פורסם

לא.

חשוב שתבין, ככל שמחשב יותר חזק הוא פולט יותר חום. את החום הזה יש לפזר איכשהו, ואת זה עושים עם צלעות קירור ומאווררים. במארזים קטנים/דקים (כמו במחשבי AIO, מחשבים ניידים כולל אולטרבוקים ומחשבי מיני) לא ניתן לדחוס קירור יעיל מספיק שיסלק את החום בגלל חוסר מקום.

לכן בשורה התחתונה, אם אתה רוצה מחשב חזק לגיימינג, אתה חייב לרכוש מחשב עם מארז סטנדרטי, אחרת אתה תשלם אקסטרה מאות (אם לא אלפי) שקלים עבור מחשב שהוא בכללי חלש יותר, אחת כמה וכמה בכל הנוגע למשחקים. צר לי.

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני רוצה להודות לך על העזרה שלך.

שנית, אני מחפש מחשב שהוא רק מסך או נייד כיוון שבעיקרון המחשב הזה הוא בשביל החדר שלי ולי אין מקום למחשב ומסך נפרדים בחדר...

אז אני לא יודע מה לעשות.... אתה יכול להציע משהו שבכל זאת יכבד את המטרה שלי - משחקים?

פורסם

מחשב all in one מעולם לא בנוי להיות מחשב בעל ביצעים גבוהים. מה הבעיה להכניס מארז לחדר שלך?

פורסם

אתה יכול ללכת על מארז קטן יחסית אבל שיצליח להכיל כרטיס מסך בינוני פלוס

פורסם

זה כולה טאבלט על מסך גדול בשביל זה לא משלמים כפול זה הכול גימיק וזהו אין אפשרות לשדרוג מחשבים כאלה והם לא ביניים להתמודד עם החום והלחות המגעילים שיש לנו בקיץ המגעיל שלנו שלא עושה טוב למחשבים ואל משחקים אין מה לדבר תענה על השאלון שיש באתר ואנשים פה יעזרו לך לקבל מחשב הכי טוב למחיר שאתה יכול לשלם

נ.ב

אפשר גם להשתמש בWIN8 בעכבר לא חייבים מסך מגע בשביל ממשק האריחים תקנה מקלדת טובה גם עכבר טוב לא חייב יקר

עם הרבה קיצורים וכפתורים ותלמד עשו ב WIN8 מלא קיצורים נוחים שמפעלים כול דבר במחשב

ויש אפילו מקלדות עם משטח מגע אין שום בעיה יש הרבה פתרונות ומוצרים חדשים ל WIN8 תבדוק מה מתאים לך

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני מבין...

תודה לכולם על העזרה!

אני כנראה ארד מהמחשבים AIO .

אם רק אפשר קישור לשאלון באתר

תודה בינתיים

נערך על-ידי yehonatan28

פורסם
  • מחבר

אני אגיד לכם בקצרה מה אני צריך...

1) אני מעדיף מסך גדול (23-27)

כמובן שאם אפשר אז גם מגע...

2) ובאופן כללי שיהיה מחשב חזק- גם קצת לעריכת סרטים וכל זה ובעיקר למשחקים כבדים

3) שהמסך עצמו יהיה Full HD

בסך הכול שיעלה: עד 3850 בערך...

תודה רבה לעוזרים ולמציעים!

תודה.

פורסם

א. בשביל מה אתה צריך מסך מגע? במה אתה הולך לגעת?

ב. תמלא את השאלון של מפרטי מחשב ותדביק פה. אחרי זה גם תערוך את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורום (שתכיל את תמצית המפרט שאתה מבקש להרכיב).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים