עבור לתוכן

חוות דעת לגבי מפרט שקיבלתי - מחשב ביתי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

היום שבק חיים המחשב הוותיק שלי, boot משנת 2006. עבר הרבה והחזיק מעמד עד היום בערב.

אני מעוניין להחליף אותו במחשב חדיש, אך לא במחיר מוגזם מדי. שימושים עיקריים: מולטימדיה, משחקים (לא יעוד ראשי).

אני כבר לא מבין בחומרה כמו פעם ולכן כל ההצעות שקיבלתי בחנויות לא נראו לי, גם המחיר וגם המפרט הכללי, יש המון דברים מיותרים לדעתי.

אני מצרף סיכום למפרט שקיבלתי למחשב ב 3700 ש"ח, אני מעוניין להישאר באזור ה 2500 מינוס, למחשב יהיו חיים קלים ללא אתגרים מיוחדים.

יש דברים שבאמת לא אכפת לי לחסוך בהם כמו מארז, לוח ואולי מעבד (ההצעה לאחד חדיש), אני בטוח שתוכלו לסייע לי באיתור אלטרנטיבות טובות

[TABLE=class: outer_border, width: 300]

[TR]

[TD=align: right]מעבד אינטל :[/TD]

[TD=align: left]Intel Core i5 4430 Haswell 3.0Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]מאוורר למעבד :[/TD]

[TD=align: left]Arctic Alpine 11 GT[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]לוחות אם למעבדי אינטל :[/TD]

[TD=align: left]Gigabyte GA-H87M-HD3 LGA1150, Intel H87, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]זכרונות :[/TD]

[TD=align: left]G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]כרטיסי מסך :[/TD]

[TD=align: left]Gigabyte GT640 OC 2GB DDR3 DX11 2xDVI HDMI PCI-E[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]כונן קשיח[/TD]

[TD=align: left] Western Digital Caviar Blue 1TB 64MB 7200RPM Sata III WD10EZEX[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]צורב DVD[/TD]

[TD=align: left]LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]ספק כוח[/TD]

[TD=align: left]Corsair CX 500W V2 Series Active PFC 12cm Fan[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]מארז[/TD]

[TD=align: left]Sharkoon REX3 Value Black ATX Case No PSU[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]מערכת הפעלה[/TD]

[TD=align: left] Microsoft Windows 7 Home Premium Multilanguage OEM[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

בתודה מראש לכולם

אני מוסיף תשובות לשאלון:

quote_icon1.png

1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD, עבודה משרדית ומעט משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - בגלל המחשב השין לא היו לי משחקים, אני משאר שארצה לנסות את החדשים, נגיד סדרת assasins creed, GTA,

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - יש לי 22 אינצ'

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי להוסיף עוד מאוורר

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? חלונות 7 ביתית

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מעדיף באזור תל אביב

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? quote_icon2.png תמיד טוב שיהיו אפשרויות לטווח של 4-5 שנים

פורסם

תענה על השאלון בסטיקי. תתמקד בצרכים הכבדים יותר - משחקים. איזה סוג,באיזו תדירות, הגדרות ואיזה מסך יש לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים