עבור לתוכן

עזרה למפרט עבור מחשב למשחקים - 3,500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום אני רם, צריך עזרה בהרכבה של מפרט עבור מחשב נייח למשחקים.

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב, dota 2 , rome total war 2, skyrim, ועוד ועוד, פשוט משחקים חדשים.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).בעיקר בעתיד אני מתכוון לקנות מסך רחב של 23''

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי מארז בסיסי שקניתי לפני שנה ב ksp ולא השתמשתי בו.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 (אבל שיהיה שקט )

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא, שמעתי המלצות על tms

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). מעוניין ב128 גיגה של ssd על מנת להריץ עליו את מערכת ההפעלה

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? יכול להיות בהחלט.

בנוסף פניתי לחבר שהרכיב לי מפרט כלשהו,רק הייתי רוצה להוסיף למפרט עוד 4 גיגה זיכרון ram , כונן ssd.

http://www.tms.co.il/preview/spec/enyf4s8a

תודה מראש , רם

פורסם
  • מחבר

מקפיץ כי זה די דחוף.... אשמח לקבל קצת עזרה

פורסם
  • מחבר

יש מישהו בפורום הזה שכן מוכן להגיב ולעזור?

פורסם

קרא בבקשה את חוקי הפורום, במידה ולא עונים לך מותר להקפיץ אחרי 24 שעות.

שום דבר לא דחוף בקניית מחשב, אחת כמה וכמה כשמחר הכל סגור ממילא.

כעיקרון המפרט שהוא נתן סביר, אבל איפה אתה רוצה לדחוף כונן SSD? המפרט יחרוג לך מהתקציב במאות שקלים.

בהחלט מומלץ להוסיף עוד 4 ג'יגה זיכרון, אך קח סטיק אחד של 8GB במקום שניים של 4 ג'יגה, אחרת תחסום לעצמך את האפשרות להוסיף זכרון בעתיד (הלוח כולל רק 2 חריצים). יש כיום מעבדים מעט חדישים יותר, אך אני לא רואה טעם להמליץ עליהם שכן אתה תשלם יותר בשביל תוספת קטנה של ביצועי עיבוד (ואפסית במשחקים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים