עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד חזק להרצת קוד מורכב עד 10,000 ש'ח

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מתחיל ללמוד השנה הנדסת תוכנה ואני מחפש לקנות מחשב נייד חזק שייתן ביצועים טובים בהרצת קוד לפחות בארבעת השנים הקרובות :)

מעבר ליכולת להריץ קוד מסובך מהר, אני כמובן ארצה גם לראות עליו סרטים בHD וגם לשחק קצת (לא משהו משוגע מידי).

התכנון שלי כרגע זה מעבד I5 או I7, זכרון פנימי 4-8 ג'יגה DDR3, מסך סטנדרטי 13-15.6 אינצ', הארד דיסק SSD של כמה מאות ג'יגה (יש לי כונן חיצוני של טרה בשביל כל השטויות), כרטיס מסך עצמאי ממוצע ומעלה (כמובן עם יציאת HDMI).

קיבלתי כמה המלצות על סדרת THINKPAD שנותנים את הביצועים הכי טובים במחירים סבירים, אני לא מכיר דגמים ספציפיים אבל..

אני מוכן להשקיע גג 10,000 שקל על המחשב, כמובן שאם לדעתכם אני יכול להביא מחשב שיענה על הצרכים שלי בפחות זה יהיה מצוין.

תודה מראש!!

פורסם

א. מיותר לקנות מחשב בתקציב גבוה כל כך.

ב. ללימודים אתה ממש לא צריך מחשב חזק. אתה לא עובד על הקוד של הפנטגון.

ג. אם אתה מעוניין במחשב ללימודים, תקנה אותו באוקטובר סמוך למועד התחלת הלימודים או בכלל עדיף שתתחיל את הלימודים ותראה איזה מחשב אתה צריך, מאשר לקנות סתם משהו שלא תנצל בסופו של דבר וגם יקר מעל ומעבר.

ד. לכן אני לא אמליץ לך כרגע על מחשב וזה יהיה חכם לחכות.

פורסם

בתור בוגר מדעי המחשב אתה לא צריך מכונה מטורפת כי הקוד שכותבים לרוב הוא לא מטורף.

כן ממולץ לקחת מינימום I5 כי לפעמים מריצים מכונות וירטואליות לגבי כרטיס מסך זה החלטה שלך עד כמה האתה משחק...

שיים לב שיש מעבדים לזמן עבודה ארוך יותר עם U בסוף בדרך כלל שגם יתאימו לך אז אל תפחד לקחת אותם.

לגבי הגודל מסך אישית הלכתי עם המחשב כמו מחברת כי אני לא אוהב לכתוב אז לקחתי 13.3 ומי שלקח 15.6 לא הביא את המחשב ללימודים כי הוא היה כבד מידי למרות שהיום המחשבים קלים, אך עדיין אם אתה רוצה ללכת איתו ללימודים הרבה תיקח 13.3-14 אם אתה רוצה תחנת עבודה חזקה לרוב 15.6 יתנו לך ביצועים טובים יותר לאותו מחיר.

בנוסף תקנה כחודש לפני הלימודים ואין לך מה לברר היום יותר מידי מחירים כי זה יכול להשתנות ומחשב מחליטים שצריך ואז קונים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים