עבור לתוכן

מחשב של Dell עם כרטיס מסך חזק

Featured Replies

פורסם

היי,

אני בשבוע הבא טס לארהב ואני מתכנן לחזור עם מחשב נייד חדש.

הדרישות העיקריות הן: מעבד i7 ולפחות 8 ג'יגה זיכרון וכרטיס של לפחות 1 ג'יגה.

הסתכלתי על סדרת הדגמים הזאת:

http://www.dell.com/us/p/inspiron-15z-5523/fs

וחשבתי לקנות את הדגם היקר של ה1100 דולר שזה מחיר מצויין למחשב עם מפרט שכזה!

אך אמרו לי שלא מומלץ ללכת על מעבדי i7 עם הU בסוף הדגם. מזה בכלל אומר?

מה משמעות הסיומות בדגם?

ושאלה נוספת היא איך המחשב בתמורה למחיר?

תודה רבה :)

- - - תגובה אוחדה: - - -

אגב, אני פתוח גם להצעות אחרות טובות ומקצועיות ומאוד חשוב לי שזה יהיה Dell כי אני מאוד מרוצה מהמחשבים שלהם

אבל אם יש לכם הצעה אחרת אני פתוח לשמוע :)

פורסם
פורסם
  • מחבר

המדינה בה המחשב יירכש: ארה"ב.

תקציב: עד 1500 דולר בערך.

מטרות המחשב: בעיקר לעריכה גרפית דו מימדית לא משהו רציני מידי, משחקים קלים (אבל עדיף כרטיס של 1 ג'יגה לפחות) וצפייה בסרטים בFull HD.

גודל מסך: בין 13-15 אינץ'. עדיף מבריק אבל אני לא קטנוני.

רזולציית מסך: אם אמרתי סרטים בFull HD אז אני מעדיף משהו שיוכל להציג את זה כמו שצריך.

משקל: לא באמת חשוב.

יציאות מיוחדות: לא יודע אם לקרוא לזה יציאות מיוחדות, אבל HDMI מאוד מאוד חשוב לי למרות שאני מאמין שהיום ברובם יש.

כונן קשיח: 500 ג'יגה לפחות עם שילוב של SSD.

זיכרון: 8 ג'יגה לפחות.

כונן אופטי: רצוי. לא קריטי.

בקשות נוספות: עדיף שיהיה דק ולא עבה. המשקל פחות חשוב.

העדפה לחברה כלשהי: Dell אבל אפשר לפתוח את הראש לחברות אחרות אם הן שוות את זה, כמובן במסגרת התקציב.

חברה שלא באה בחשבון: HP.

כמו כן, אשמח לקבל המלצות לחנויות בארה"ב לקנות את המחשב שם.

חשוב לי לציין - אני טס ביום ה' הקרוב, לכן אני אשמח אם נוכל להגיע לתשובה עד אז :)

תודה רבה רבה !

פורסם

תזמין מאתר אינטרנט. אני לא יודע איך זה עובד, אבל לפעמים כשאתה מזמין מאתר אינטרנט אתה לא תשלם מס רכישה (די מזכיר מע"מ אצלנו) בעוד שאם תקנה בחנות פיזית בטוח תשלם מס רכישה.

מדובר בסכום שנע בין 5%-8.5%.

פורסם
  • מחבר
תזמין מאתר אינטרנט. אני לא יודע איך זה עובד, אבל לפעמים כשאתה מזמין מאתר אינטרנט אתה לא תשלם מס רכישה (די מזכיר מע"מ אצלנו) בעוד שאם תקנה בחנות פיזית בטוח תשלם מס רכישה.

מדובר בסכום שנע בין 5%-8.5%.

לא לגמרי מדוייק. באתר של דל אני כן משלם מס רכישה לדוגמא. בעוד אני קונה בחנות פיזית אני יכול לקבל טופס להחזר המס הזה בשדה התעופה.

אבל אני אבדוק את הסוגייה הזאת.

בכל מקרה אם למישהו יש אתר כזה אני אשמח לקבל המלצות.

פורסם

בתקציב כזה לך על alienware (מבית dell)

יש עכשיו מבצע עם קופון לרכישה באתר של dell על ה14" ב1100$

Alienware M14x laptop featuring Core i7-3630QM Quad-core CPU, 1GB GeForce GT 650M, 16GB RAM, 750GB 7200RPM Hard Drive + 32GB mSATA SSD

http://www.logicbuy.com/deals/alienware-m14x/30912.aspx?config=37173

פורסם
  • מחבר

Alienware M14x laptop featuring Core i7-3630QM Quad-core CPU, 1GB GeForce GT 650M, 16GB RAM, 750GB 7200RPM Hard Drive + 32GB mSATA SSD

חשבתי באמת ללכת לכיוון של סדרת המחשבים הזאת ועכשיו שאני רואה שזה מבצע זה נשמע ממש שווה!

מה אתם אומרים לגבי הדגם הזה?

אולי עוד הצעות?

פורסם

לדעתי, לא שווה שקל ה-AW.

1. היתרון הגדול ביותר ב-AW זה האחריות והשירות שדל נותנים עליהם. מכיוון שאתה לא בארה"ב (תקן אותי אם אני טועה) אז זה לא רלוונטי אליך.

2. מדובר במסך 14" אבל הגודל של המחשב יותר קרוב ל-15.6" והוא שוקל הרבה יותר מ-15.6" ממוצע: 6.45 פאונד שזה 2.93 ק"ג.

3. לא ציינת האם אחריות רלוונטית אליך.

אם לא, הייתי בוחר אולי במחשבים של CLEVO אבל כך בחשבון שאין אחריות בארץ עם כל המשתמע מכך. במקרה זה תוכל לקנות במחירים מעולים ב-GENTECH, XOTICPC ועוד מקומות. GENTECH נותנים 2% הנחת סטודנט גם לישראלים.

אם כן, תבחר במחשבים שיש להם אחריות בישראל, עדיף לך לדעתי ללכת על Y580 של לנובו, אומנם מדובר בדגם משנה שעברה אבל יש לו אחריות של שנה בישראל והוא אמור לעלות פחות מאלף דולר. אפשרות אחרת ויותר טובה היא MSI GE60 שהוא 15.6" עם האסוול ואתה יכול לקנות אותו ב-1200 בלי SSD ואז להוסיף בעצמך או לקנות אותו ב-1300 עם 128GB. לשניהם אחריות של שנה בישראל. בכל מקרה ה-MSI הוא מחשב משחקים לגמרי אז תחשוב טוב אם אתה צריך דבר כזה.

פורסם
  • מחבר
לדעתי, לא שווה שקל ה-AW.

1. היתרון הגדול ביותר ב-AW זה האחריות והשירות שדל נותנים עליהם. מכיוון שאתה לא בארה"ב (תקן אותי אם אני טועה) אז זה לא רלוונטי אליך.

2. מדובר במסך 14" אבל הגודל של המחשב יותר קרוב ל-15.6" והוא שוקל הרבה יותר מ-15.6" ממוצע: 6.45 פאונד שזה 2.93 ק"ג.

3. לא ציינת האם אחריות רלוונטית אליך.

אם לא, הייתי בוחר אולי במחשבים של CLEVO אבל כך בחשבון שאין אחריות בארץ עם כל המשתמע מכך. במקרה זה תוכל לקנות במחירים מעולים ב-GENTECH, XOTICPC ועוד מקומות. GENTECH נותנים 2% הנחת סטודנט גם לישראלים.

אם כן, תבחר במחשבים שיש להם אחריות בישראל, עדיף לך לדעתי ללכת על Y580 של לנובו, אומנם מדובר בדגם משנה שעברה אבל יש לו אחריות של שנה בישראל והוא אמור לעלות פחות מאלף דולר. אפשרות אחרת ויותר טובה היא MSI GE60 שהוא 15.6" עם האסוול ואתה יכול לקנות אותו ב-1200 בלי SSD ואז להוסיף בעצמך או לקנות אותו ב-1300 עם 128GB. לשניהם אחריות של שנה בישראל. בכל מקרה ה-MSI הוא מחשב משחקים לגמרי אז תחשוב טוב אם אתה צריך דבר כזה.

שוב- השימוש העיקרי לא יהיה משחקים. זה רק יהיה פלוס.

אני רוצה מחשב חזק לתוכנות כבדות ושיריץ טוב תוכנות גרפיות וכזה שגם בעתיד אוכל לעסוק איתו בתלת מימד אם אצטרך לכן אני מתעקש על כרטיס מסך טוב.

גם נקודה שמאוד חשובה לי היא שיהיה כונן SSD. ואם זה משנה, אני מתכוון להריץ על המחשב וינדוס 7.

הסתכלתי על מחשבים אחרים קצת וראיתי את הלנובו הזה שהוא נראה טוב במחיר טוב:

http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=7746608&CatId=3998

אבל אני לא סגור על לנובו. איך איכות המוצרים שלהם?

לגבי האחריות, האמת שהיא לא כל כך חשובה לי. זה לא משהו שאני לוקח בחשבון. אם יהיה - מה טוב.

- - - תגובה אוחדה: - - -

הסתכלתי עכשיו על המחשב, באתר הנ"ל נכתב שיש הארדיסק של 750 ג'יגה + 32 ג'יגה SSD

אך באתר של דל לא מוזכר שוב דבר כזה.

פורסם

1. איכות הבניה של לנובו די בינונית בסדרות שהן לא עסקיות קרי Essential ו-IdeaPad.

2. זה שזה לא מופיע באתר של דל זה בסדר, לפעמים החנויות האינטרנטיות מוסיפות כל מיני פיצ'רים שלהם. בכל מקרה אין לך מה לקנות מחשב עם SSD של פחות מ-120GB. 32GB סביר להניח שישמש ל-Cache ולא למערכת ההפעלה.

3. אני חושב שתעשה סקר קטן לגבי הכרטיס מסך שדרוש לתוכנות שאתה עובד איתן, כי לבוא להגיד שאתה רוצה כרטיס עם 1 ג'יגה לא אומר הרבה.

פורסם
  • מחבר
1. איכות הבניה של לנובו די בינונית בסדרות שהן לא עסקיות קרי Essential ו-IdeaPad.

2. זה שזה לא מופיע באתר של דל זה בסדר, לפעמים החנויות האינטרנטיות מוסיפות כל מיני פיצ'רים שלהם. בכל מקרה אין לך מה לקנות מחשב עם SSD של פחות מ-120GB. 32GB סביר להניח שישמש ל-Cache ולא למערכת ההפעלה.

3. אני חושב שתעשה סקר קטן לגבי הכרטיס מסך שדרוש לתוכנות שאתה עובד איתן, כי לבוא להגיד שאתה רוצה כרטיס עם 1 ג'יגה לא אומר הרבה.

אני פשוט מרגיש שה4000 של אינטל לא יספק את הצרכים שלי בבוא הזמן שארצה להתחיל להתעסק עם תלת מימד.

פורסם

שוב, כדאי שתעשה סקר קטן של איזה כרטיס מסך מומלץ לתוכנות שתתעסק איתן בעתיד.

יהיה יותר קל להתאים לך מחשב בצורה הזאת.

פורסם
  • מחבר
שוב, כדאי שתעשה סקר קטן של איזה כרטיס מסך מומלץ לתוכנות שתתעסק איתן בעתיד.

יהיה יותר קל להתאים לך מחשב בצורה הזאת.

אוקיי. עשיתי סקר כמו שאמרת והגעתי למסקנה שכרטיס מסך של 1 ג'יגה בהחלט יספיק לי.

אז אני אשמח לעזרה עם הבקשה המקורית שלי.

המדינה בה המחשב יירכש: ארה"ב.

תקציב: עד 1500 דולר בערך.

מטרות המחשב: בעיקר לעריכה גרפית דו מימדית לא משהו רציני מידי, משחקים קלים (אבל עדיף כרטיס של 1 ג'יגה לפחות) וצפייה בסרטים בFull HD.

גודל מסך: בין 13-15 אינץ'. עדיף מבריק אבל אני לא קטנוני.

רזולציית מסך: אם אמרתי סרטים בFull HD אז אני מעדיף משהו שיוכל להציג את זה כמו שצריך.

משקל: לא באמת חשוב.

יציאות מיוחדות: לא יודע אם לקרוא לזה יציאות מיוחדות, אבל HDMI מאוד מאוד חשוב לי למרות שאני מאמין שהיום ברובם יש.

כונן קשיח: 500 ג'יגה לפחות עם שילוב של SSD.

זיכרון: 8 ג'יגה לפחות.

כונן אופטי: רצוי. לא קריטי.

בקשות נוספות: עדיף שיהיה דק ולא עבה. המשקל פחות חשוב.

העדפה לחברה כלשהי: Dell אבל אפשר לפתוח את הראש לחברות אחרות אם הן שוות את זה, כמובן במסגרת התקציב.

חברה שלא באה בחשבון: HP.

חשוב לי לציין - אני טס ביום ה' הקרוב, לכן אני אשמח אם נוכל להגיע לתשובה עד אז :)

תודה רבה רבה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים