פורסם 2013 ביולי 312 שנים שלום לחבריי הפורום איך אוכל לשפר את המחשב שלי זה המפרט:[ATTACH=CONFIG]3223[/ATTACH]
פורסם 2013 ביולי 412 שנים מחבר הספק הוא HEC COUGER 700W[קניתי את המחשב הזה לפני 4 שנים לגיימינג אך אני כבר לא משחקאז חשבתי רק לשפר את המעבד ואת הלוח אם אשמח להמלצה AMD או אינטל תודה לעוזרים
פורסם 2013 ביולי 412 שנים מעבד מצויין ויספיק גם לצרכים של ימינו במיוחד אם השימושים שלך היום הם אינטרנט/אופיס/סרטים/מוזיקה.אתה רושם שאתה כבר לא משחק ואם אין לך דרישות מיוחדות של תוכנות גרפיקה, הנדסה וכו' אז שדרוג כאן מיותר בהחלט.
פורסם 2013 ביולי 412 שנים אתה מרגיש שהנוכחי מגביל אותך? זה לא המעבד.הוא עדיין חזק מספיק.אם כבר לשפר את המפרט אז להוסיף SSD.אני לא רואה משהו אחר.
פורסם 2013 ביולי 412 שנים SSD - Solid State Driveזה הארד דיסק שבנוי במקשה אחת, ללא חלקים נעים ולכן מהיר הרבה יותר מהדיסקים מהסוג הרגילאתה יכול לקרוא כאן: http://he.wikipedia.org/wiki/Solid_state_driveאתה תוכל להתקין עליו את מערכת ההפעלה ובכך העבודה היומיומית של גלישה, צפייה במסמכים וכד' תהיה מהירה הרבה יותרבקשר לשאר הרכיבים, אם הבנתי נכון, יש לך 2GB של זיכרון. לדעתי כדאי לך להוסיף עוד 2GB לפחות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.