עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד עד 2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מחפש מחשב נייד עד 2500 ש"ח,תתאפשר זליגה קטנה בתקציב.

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),משחקים קלים (sims3),צפייה בסרטים,סקייפ (מצלמת אינטרנט).

* גודל המסך? 15.6

* רזולוציית המסך? הרזולוציה המקובלת בטווח המחירים הנ"ל.

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא.

* משקל רצוי? כמה שיותר קל,לא יותר מ2.5 ק"ג.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לhdmi

* Bluetooth? מומלץ

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? hdd,רצוי מעל 500

* כונן אופטי? כן

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי שכן.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell,lenovo,hp אך כל חברה מומלצת אחרת תישקל ברצינות.

תודה מראש

נערך על-ידי Alonc

פורסם
  • מחבר

תוקן,אשמח לסיוע.

פורסם

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12674 - תוודא שמגיע עם מע' הפעלה

מבחינת משקל, אז מחשבים שכוללים צורב/כונן אופטי ישקלו כ-2.5-2.6 ק"ג. מחשבים ללא צורב ישקלו כ-2 ק"ג כמו במחשב הבא:

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22431

כך שאם תוותר על צורב, המחשב יהיה קל יותר.

שני המחשבים כוללים כרטיס מסך מובנה Intel 4000, שזה בסיסי ביותר למשחקים וצריך להספיק לשחק סימס3.

פורסם

הראשון הוא I3 דור 2, לא רלוונטי.

השני הוא I5 דור 1, ישן, לא רלוונטי.

אני הצעתי לך I5 דור 3, זה הכי טוב שתוכל למצוא במחיר הזה.

פורסם
  • מחבר

תודה.

אין לי ניסיון עם וינדוס 8, המחשב לחברה שלי.. אני מעדיף לקנות לה מחשב עם וינדוס 7 שהיא כבר מתמצאת בו.

האם יש אפשרות להתקין על המחשבים הנ"ל וינדוס 7?

פורסם

תתקין מה שבא לך על המחשב.

תבדוק את עניין העדכון של וינדוס 8.1 , אולי הוא רלוונטי מבחינת תפריט העבודה ודברים כאלה... אל תקנה מחשב ישן ולא רלוונטי רק כי הוא מגיע עם וינדוס 7, זה לא כדאי.

אלחנן,

לגבי שני המחשבים הנ"ל, אז הם נבדלים לא רק בביצועים אלא גם במשקל, נוכחות צורב, זמני סוללה שונים, מספר חיבורי USB, כרטיס מסך מובנה שונה ועוד.... אי אפשר סתם ככה להשוות בין 2 מחשבים.

פה הדרישה הייתה למחשב עם צורב. אני הייתי לוקח לדוגמא מחשב ללא צורב וקונה אחד חיצוני שמתחבר ב-USB, אם וכאשר אצטרך לצרוב משהו או להכניס דיסק למחשב (שזה קורה פעם בחודש-חודשיים בממוצע), אז נשתמש בחיצוני. כיום מרבית תעבורת המידע היא באינטרנט וב-DOK.

פורסם
  • מחבר

התקשרתי לברר והציעו לי מחשב כמעט אותו דבר כמו הAsus K55A-SX235 שההבדל היחיד שהוא בא עם וינדוס 7,האם הם זהים לחלוטין פרט למערכת ההפעלה?

פורסם

לא הבנתי מה הם הציעו לך.

תוודא - אחריות ל-3 שנים (איסוף והחזרה), מעבד i5-3210M

פורסם
  • מחבר

הAsus K55A-SX235H מגיע עם מערכת הפעלה וינדוס 8,התקשרתי ואין להם אותו ללא מערכת הפעלה,הוא נראה טוב והמחיר גם סביר אבל אני ממש לא מעוניין להתחיל להתקין מערכת הפעלה אחרת.

האם ה Samsung NP370R5E-A05IL מהווה חלופה טובה למרות שהוא i3? ומה הכוונה שכתוב בדגם IL?

הציעו לי גם את המחשב: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12375 ,הזיכרון שלו הוא 8gb ומנגד האחריות היא לשנה בלבד,האם הוא מומלץ ?

פורסם

מה הבעיה להתקין מע' הפעלה חדשה? זה לוקח חצי שעה כולל דרייברים.

באסוס המעבד I5 עם כונן אופטי (צורב)

הסמסונג נחמד ועם מסך מט, אך ללא כונן אופטי (צורב) - יש טעות אצלם באתר והדגם ללא צורב בגלל זה הוא שוקל 2 ק"ג בלבד.

לשימושים שציינת זה לא קריטי I3 או I5 אבל אם אתה כבר קונה מחשב אז... :)

הלנובו - לא הייתי לוקח מחשב עם אחריות לשנה אחת והוא גם יקר יותר.

זיכרון אתה יכול לשדרג בכל עת בכ-160-170 ש"ח לסטיק זיכרון של 4GB, תוך פחות מדקה אתה מתקין אותו במחשב - אז אל תתפתה ל"שדרוגים" במחירים מופקעים של חנויות שונות.

אם אתה רוצה להתלבט, אז תתלבט בין האסוס K55A שנתתי לך ל-NP370R5E, ההבדל הוא במשקל, נוכחות צורב, מסך מבריק מול מט בסמסונג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים