עבור לתוכן

תנורים של חברת KING!!!(קינג) הדלת התפוצצה!!!!

Featured Replies

פורסם

רכשתי תנור כזה לפני שנה מדגם K22 דו תאי ובמהלך שימוש פתאומי זכוכית התנות התפוצצה של התא למטה פניתי ליבואן הניקרא מיני ליין " ויש לציין שענייה לטלפונים מתבצעת מהר אך בפועל

הטיפול מזוויע בלשון המעטה וחסר אחריות ואין באמת עם מי לדבר

טענתי היא שכיוון שהמקרה נחשב כלא שיגרתי וכהזוי גם אחרי 7 שנים של שימוש שזכוכית תתפוצץ לכן דרשתי תיקון

ו

הם טענו שזה קרה באשמתי אולי בטעות נתתי מכה והסברתי שחובת ההוכחה עליהם אם הם טוענים כך אך בפועל לא היה עם מי לדבר והתקליט חזר על עצמו

המקסימום שהסכימו אחריי טירטורים זה לעשות הנחה של 25% הנחה ממחיר הזכוכית.

הקלטות של כל הדיון מול החברה נמצאות בידי למי שרוצה!!!.

פורסם

עזור לי להבין משהו, יש לך בעיה עם תנור והחלטת לפתוח משתמש בפורום מחשבים כדי לספר לנו על זה?

פורסם

כמה זמן האחריות? ומה כוללת האחריות? כי בד''כ יש שנה אחריות כללית ואפשרות הארכה לשנתיים נוספות או אחריות ממושכת רק על גוף החימום.

פורסם

and?!... What do you want from us?

פורסם
  • מחבר
כמה זמן האחריות? ומה כוללת האחריות? כי בד''כ יש שנה אחריות כללית ואפשרות הארכה לשנתיים נוספות או אחריות ממושכת רק על גוף החימום.

האחריות 5 שנים

שנה ראשונה ללא תשלום לטכנאי

ואחכ ללא תשלום חלקים

והחריות לא כוללת שברים נכון אבל התפוצצות של דלת תנור במהלך שנה ראשונה ואפילו אחרי שבע שנים זה מראה על מוצר תקול ולא בלאי נורמטיבי כמו טורבו או גוף חימום ..

פורסם

אתה יכול להתלונן רק לבורא עולם. האחריות נגמרה.

קח את ה25% הנחה שהציעו לך ותגיד תודה.

שלום :hi:

פורסם

זה פורום צרכנות ב- Off topic. אפשר להתלונן/לכתוב על כל דבר שקשור לצרכנות, גם אם לא קשור למחשבים...

בהתייחסות למקרה, לדעתי אם נגמרה האחריות היבואן לא חייב לך כלום. קח את ההצעה שלו או שתנסה את מזלך בתביעות קטנות.

פורסם

אולי אם תאיים לשרוף את הבית של היבואן תקבל תיקון חינם.

אבל רק אם מאחורי האיום יש כוונה אמיתית ויכולת ביצוע.

מדינת פשע.

פורסם

מסכים - אין שום חבות שלהם לתקן לך אתהמוצר או בכלל להתייחס לעניין לאחר סיום תקופת האחריות.

הם נתנו לך שירות מלפנים לשורת הדין ואתה עוד בא בתלונות...

הפוסל במומו פוסל

מעבר לכך - כל הסיפור נראה לי קצת חשוד - כפי שנאמר - משתמש חדש עם 2 הודעות... שאין להם דבר ועניין עם מחשוב (אלא אם כן אפית חלקי חומרה בתנור)

פורסם
  • מחבר
מסכים - אין שום חבות שלהם לתקן לך אתהמוצר או בכלל להתייחס לעניין לאחר סיום תקופת האחריות.

הפוסל במומו פוסל

מעבר לכך - כל הסיפור נראה לי קצת חשוד - כפי שנאמר - משתמש חדש עם 2 הודעות... שאין להם דבר ועניין עם מחשוב (אלא אם כן אפית חלקי חומרה בתנור)[/QUO

היי גברבר נראה לי אתה שתול של חברת מיני ליין הארורה ואתה מה זה לא ענייני כי כתבתי שכן יש אחריות יצרן ל5 שנים!!!!!!!והמקרה הוא לא בלאי כמו טורבו שהלך או גוף חימום אלא דלת התפוצצה במבלך שימוש נורמטיבי לעזאזאל!!!!!!!!!!!

פורסם

אין לך אחריות, למה אתה מצפה?

פורסם

מה אתה מקשקש?

אם הסיפור נכון, לא רק שיש כאן אחריות, יש כאן רשלנות, כי הדבר הזה מסוכן מאוד.

בארה"ב על כאלו מקרים משלמים פיצויים גדולים.

- - - תגובה אוחדה: - - -

^ מה הקשר בכלל לאחריות.

אם בלמים ברכב שטופל נכון מפסיקים לעבוד תוך כדי נהיגה גם לאחר תום האחריות ומדובר בפגם ביצור הרכב, יש כאן אחריות פלילית !

- - - תגובה אוחדה: - - -

ולשאלה למה הבנאדם כותב פה... תגידו, אתם בסדר ? מדובר בפורום צרכני, וכנראה הוא רוצה לספר על העוול שנעשה לו לדעתו.

אם מדובר בשקר, החברה יכולה לתבוע אותו על השמצה.

פורסם

הפוסל במומו פוסל

מעבר לכך - כל הסיפור נראה לי קצת חשוד - כפי שנאמר - משתמש חדש עם 2 הודעות... שאין להם דבר ועניין עם מחשוב (אלא אם כן אפית חלקי חומרה בתנור)[/QUO

היי גברבר נראה לי אתה שתול של חברת מיני ליין הארורה ואתה מה זה לא ענייני כי כתבתי שכן יש אחריות יצרן ל5 שנים!!!!!!!והמקרה הוא לא בלאי כמו טורבו שהלך או גוף חימום אלא דלת התפוצצה במבלך שימוש נורמטיבי לעזאזאל!!!!!!!!!!!

אויי ויי...

לא שתול של אף אחד (הלוואי שהייתי... אולי אז הייתי עובד פחות קשה ומרוויח יותר)

האחריות 5 שנים והמוצר התקלקל לאחר 7 - אז אני לא מבין בדיוק איפה הטענה שלך

ניתן לך דוגמא אחרת - ספק כח יכול להתפוצץ (סמוך עלי - מתפוצץ גם מתפוצץ ויש להבה ירקרקה שיוצאת ממנו אח"כ)

לשרוף לך את הבית יכול? (בהחלט)

אחריות של מי זה?

"לעזאזאל" - תשאיר את השפה הזו למקום אחר ונא תשאיר את הפורום הזה נקי מהתלהמות - אפשר להגיד דברים חדים מאוד גם מבלי לרדת בשפה

פורסם

אויי ויי...

לא שתול של אף אחד (הלוואי שהייתי... אולי אז הייתי עובד פחות קשה ומרוויח יותר)

האחריות 5 שנים והמוצר התקלקל לאחר 7 - אז אני לא מבין בדיוק איפה הטענה שלך

ניתן לך דוגמא אחרת - ספק כח יכול להתפוצץ (סמוך עלי - מתפוצץ גם מתפוצץ ויש להבה ירקרקה שיוצאת ממנו אח"כ)

לשרוף לך את הבית יכול? (בהחלט)

אחריות של מי זה?

"לעזאזאל" - תשאיר את השפה הזו למקום אחר ונא תשאיר את הפורום הזה נקי מהתלהמות - אפשר להגיד דברים חדים מאוד גם מבלי לרדת בשפה

ופה אתה טועה.

המוצר באמת באחריות עד 5 שנים. וכל מה שזה אומר זה שאחרי חמש שנים אין בעייה שהמוצר יתפוצץ, אבל אתה טועה!

האחריות אומרת שברגע שהיא תמה, אין החברה אחראית לתיקון המוצר התקול (לדוגמא הפסיק לפעול)

בשום מצב אין המוצר צריך להתפוצץ! ובמידה וכן זוהי תקלה וסכנה חמורה, תחשוב שהילד שלך היה מול התנור הזה כשזה קרה. את מי היית מאשים? את חברת קינג!

פורסם

אני מסכים.

המוצר לא התקלקל, הוא התנפץ בצורה מסכנת חיים. אם בן אדם היה במטבח באותו הרגע, הוא היה מגיע לבית חולים במצב רציני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים