עבור לתוכן

המלצה למשטח קירור.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ניסיתי.. גם עם שואב אבק ופשוט לא יצא אבק מהפתחים האלה.

פורסם

תראה, הייתי באיזה קורס טכנאים לצעירים וזה פשוט דבר נורא.

מלמד איזה טכנאי רמאי שמלמד יותר איך להרוויח כסף מאנשים מאשר לתקן מחשבים.

ועובדים עם חומרי לימוד מלפני 15 שנה. אז ווינדוס 95 היה חוד החנית ופנטיום פרו נחשב חיה.. עצוב, אין פלא שרוב הטכנאים בארץ כאלה ״מקצועיים״.

סער, אני כבר רואה איך הדיון הזה הופך לדיון של 12 עמודים שבו אתה מתחבט איך לנקות את המחשב ואם תשים אצטון על פתחי האוורור זה יעזור..

קח מיכל אוויר דחוס ורסס את הפתחים.

פורסם
סליחה שהמלצנו לאדם שלטענתו לומד להיות טכנאי ועומד להבחן על פירוק מחשב (ראה ת'רד אחר שלו..),

לפרק את הנייד שלו (כמה ברגים מסכנים?) ולנקות אבק.

בשבילך זה כמה ברגים, אבל לו זה לא. אני ראיתי נושאים אחרים שלו, הוא טוען שהוא לומד על מחשבים נייחים. נייד ונייח זה שונה, בניידים זה סיפור אחר שיכול להיגמר בצורה אחרת. בגלל זה אני לעולם לא ממליץ לאנשים לפתוח ניידים כי אז אם הם מפשלים זה יעלה להם הרבה יותר.

פורסם

ואם הם מתקנים לבד כראוי הם חוסכים המון כסף (תיקון נייד יקר יותר משמעותית מתיקון נייח אאל"ט). מי שסומך על עצמו יכול לתקן לבד, ומי שלא שילך לטכנאי. בינינו, גם ככה רוב הטכנאים לא יודעים הרבה יותר טוב.

אם הוא לא יכול לאזור חלציו כגבר ולצלול לים הברגים של הנייד מבלי לגרום לנזק מיותר, אני לא רואה איך הוא מנקה שם כמו שצריך (אולי עם קומפרסור הוא יצליח), או מה לעזאזל מלמדים אותו שם בשיעור/קורס טכנאות.

פורסם
מה לעזאזל מלמדים אותו שם בשיעור/קורס טכנאות.

מה שמלמדים בכל קורס, פינקי - Restart ! :)

פורסם
  • מחבר

אחלה, המסע אל ה-12 עמודים, נמשך! קדימה חברים!

פורסם

אני בעד הוצאה להורג בפומבי, למען יראו ויראו.

פורסם

זה מה שהוא...

פורסם

עלה לי רעיון מבריק - אולי נחבר אותו לספק ABPower?

פורסם
  • מחבר

את מה נחבר?

פורסם
אחלה, המסע אל ה-12 עמודים, נמשך! קדימה חברים!

בואנה אתה הזוי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים