פורסם 2013 ביוני 912 שנים שלום לכולם.קניתי לפני כשלושה חודשים מחשב נייד, מסוג ASUS דגם K55V. המפרט של המחשב מופיע כאן: https://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/K55VM/#specificationsקראתי קצת ברשת והבנתי שיש למחשב 2 כרטיסי מסך, אחד של INTEL שהמחשב משתמש בו במצב רגיל, ואחד של NVIDIA (דגם 610M). המחשב עושה סוויץ' בעצם מתי שיש צורך בכרטיס המסך השני (לדוגמא משחקים וכו'). תקנו אותי אם אני טועה.אני משתמש בסימולטור נהיגה, אולי חלקכם מכירים וחלקכם פחות LFS. המחשב הכי בסיסי שיש צריך להריץ את הסימולטור על ההגדרות הכי גבוהות ללא תקיעות וFPS גבוה.כרגע המחשב עובד לפי מצבי רוח, קרה לי מידי פעם שהוא הריץ את LFS על 130 FPS וזה נמשך לכמה דקות, וככה הוא מריץ אותו בקושי על 60 FPS ותמיד צונח למטה. ניסיתי להוריד דרייברים חדשים, להגדיר, וכלום! אשמח לקבל עזרה, תודה!
פורסם 2013 ביוני 912 שנים שתי סברות:1) המחשב מתחמם יותר מדי כזה קורה. כדי לוודא, תתקין speed fan ותדווח על הטמפרטורות שיש כשזה קורה.2) התנאים במשחק משתנים (כלומר, אתה מגיע לאיזור כבד יותר ואז ה FPS יורד). האם יכול להיות?
פורסם 2013 ביוני 912 שנים מחבר יש לי פלטה עם 2 מאווררים מתחת למחשב הנייד.עשיתי את מה שעושים בסירטון מספרים ופעמים, הFPS אותו FPS. בLFS הוא רושם שהכרטיס מסך שנמצא בפעולה הוא INTEL ® GRAPHICS.
פורסם 2013 ביוני 912 שנים אתה מחובר לחשמל ופרופיל צריכת החשמל מוגדר כ-High Performance ?נראה לי שאפשר ב-BIOS לבטל את הכרטיס מסך המובנה של אינטל ולהשתמש ב-Nvidia בלבד.תוודא שאין תוכנות שרצות אצלך ברקע שעלולות פתאום לצרוך משאבים מיותרים מהמחשב או איזו סריקת וירוסים של האנטי-וירוס פתאום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.