עבור לתוכן

דרוש מפרט עד 4000 ש"ח לגרפיקה כולל מסך

Featured Replies

פורסם

שלום רב, הפעם אני צריך מחשב לאחי. הוא קיבל המלצה על מחשבי מותג שצירפתי למטה, אודה לכם אם תחוו דעתכם על כדאיות העניין ויתרונות/חסרונות של מחשבי מותג. לי יש מסך DELL U2311 שאני מרוצה ממנו וחשבתי להמליץ לו על משהו דומה, אולי U2312 או מה שהולך עכשיו.

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי כגון אינטרנט, סרטים וכיו"ב. גם תוכנות גרפיות, לא תלת מימד אבל שימוש די תדיר.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופCS5 , Indesign, Illustrator. בכולן שימוש תדיר.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רמקולים

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך במערכת הפעלה WIN8 והרכבת המחשב.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור ראשל"צ, אודה על המלצות לחנויות אמינות עם אחריות שקל להתנהל איתן.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא. המחשב צריך להחזיק כמה שנים.http://www.pccenter.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9E%D7%95%D7%AA%D7%92-dell-inspiron-660-in-rd33-6635-1 http://www.pccenter.co.il/Product/dell-inspiron-660-in-rd33-6871

פורסם

מחשבי מותג לא מומלצים במקרה הזה.

הנה מפרט עם מספיק עודף למקלדת + עכבר:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 BOX

כמות: 1 - מחיר: ₪957

לוח אם:

Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪474

מארז:

באנדל תקציבי - Fractal Design Core 1000 + Seasonic SSET400W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪450

זיכרון:

Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪146

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪461

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪110

מסך:

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM

כמות: 1 - מחיר: ₪879

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3623

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3551 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/ft69kxsp

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההצעה, אודה לך אם תוכל להרחיב לגבי מחשבי מותג ולמה זה לא כדאי.

כמו כן, האם הוספת כרטיס מסך תתרום משהו לשימושים שציינתי ולאיזו עלות צריך להגיע כדי שהתרומה תהיה מורגשת

פורסם

מחשבי מותג נותנים תמורה נמוכה מאוד ברמת החומרה - אתה מקבל פחות ומשלם יותר.

היתרון של מחשבי מותג הללו הוא התמיכה והאחריות. אם אתה זקוק למחשב לפרנסה, מבצע חישובים ולא יכול לסבול יום-יומיים שלושה למימוש אחריות,

אז זה יכול להתאים.

הוספת כרטיס מסך בשימושים שציינת לא יועיל כ"כ. כמובן שישנם שימושים שכן ינצלו ליבות CUDA ועיבוד GPGPU אבל אלה דברים ספציפיים יותר.

יכול להיות שאחיך יודע יותר מה הוא צריך והאם הוא יקבל תמורה משמעותית מכרטיס כזה. כמובן שאין בעיה להוסיף כרטיס כזה אח"כ.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההצעה.

ממה שאני מבין TMS זו חנות מומלצת כאן באתר והם עושים משלוח עד הבית, נכון? האם יש חנויות נוספות מומלצות באיזור ראשון שנותנות שירות דומה?

בכל אופן אני מנסה לשכנע את אחי ש4000 ש"ח זה מעבר למה שהוא צריך להוציא על המחשב, לא יודע אם אני צודק בעניין הזה, אבל אשמח לקבל הצעות לחסכון של 500-1000 ש"ח במחיר על מחשב עם כמה שיותר תמורה לכסף.

תודה

פורסם

TMS אכן מומלצת, אתה יכול לבדוק גם אצל RSM וזיגזג.

המפרט שהבאתי כבר כולל את החיסכון. אם אתה רוצה לחסוך עוד טיפה, אפשר ללכת על מעבד+לוח מדור קודם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים