עבור לתוכן

התייעצות - מפצל שקעי חשמל זול ב-Ebay (שנראה אוניברסלי)

Featured Replies

פורסם

בחיים לא קניתי מכשירים שקשורים לשקעים בארץ מחו"ל, כי תמיד ראיתי שהשקע שונה מהשקע הישראלי, אבל נראה לי שהמכשיר הזה:

Universal Power Strip

הוא בצורה כללית מספיק כדי להתאים גם לשקעים הישראליים. (וכתוב עליו שהוא יודע להתמודד עם כל מתח בטווח 100-250V)

אני מפספס משהו?

נערך על-ידי DjangoUnchained
תיקון קישור

פורסם

למה לא לקנות מפצל מהארץ? עם תו תקן?

פורסם

"Safe-Stabile-high quality" פחחחחח

בכול מקרה השקע שלו לא מתאים לתקעים בארץ.

פורסם

אמור להיות בסדר, רק תחתוך את התקע שמגיע איתו ותשים תקע ישראלי רגיל... ואז תוכל לחבר אליו כל דבר ש "נתמך" (אני לא בטוח שתקעים ישראליים "נתמכים" - צרילבדוק אם הוא יוצר מגע טוב אם כל 3 הפינים)

בעיה אפשרית אחת היא כזאת : בחול נפוץ לשים מגן ברקים מובנה במפצלים כאלה. חיבור מגן ברקים של 120V ל 240V יגרום לו להישרף על המקום ולקצר. גם אם המגן ברקים הוא של 240V, יש מגיני ברקים שפשוט לא בטיחותיים (המעגל של המגן יכול לעלות באש). לכן תפרק אותו ותוודא אם יש או אין שם מגן ברקים, אם יש תעלה תמונה ונתונים של הרכיבים לבירור וייתכן שיהיה צריך פשוט להעיף משם את המגן (שיהיה הפס שקעים בלי מגן)

פורסם

אני ממש לא בעד שתקנה את זה, אין שום תו תקן ולך תדע ממה עשוי החומר.

יש שם מיליון שקעים שזה מתכון ליצור עומס יתר, משם לשריפה זה כבר לא רחוק.

והכי גרוע? זה יקר! במחיר הזה אתה כבר יכול לקנות אחד נורמלי בארץ...

פורסם

למה לקנות דברים כאלו מאיביי? אחרי שראיתי עדויות על מטענים שהתפוצצו אני לא מתקרב לדברים כאלו מאיביי וכו..

פורסם

מטען הוא מעגל אקטרוני שיש לו את התופעות שלו. מפצל (שלא מכיל בתוכו מגן ברקים) הוא קופסה מפלסטיק אם כמה פסי נחושת - מה בדיוק יכול להתפוצץ שם ?

חומר גרוע - נכון יכול להיות, אבל ראיתי מספיק מפצלים מחומר גרוע גם בארץ וגם כאלה שיש להם תו תקן. תיקח בערבון מוגבל את התו תקן הישראלי. לפי התקן הזה מותר לך להעמיס 16A על שקע חשמל רגיל, אבל אם תנסה את זה במציאות אתה תקבל פלסטיק נמס.... ויש עוד דוגמאות. אז נכון שתו תקן לא מזיק, אבל הוא לא מחייב ב 100% שהכול טוב ובטוח לא מהווה תחליף להערכה עצמאית - פשוט תסתכל על השקע ותראה עד כמה הפלסטיק טוב או גרוע....

עומס יתר - לא נגרם על ידי כמות של תקעים מחוברים, אלא רק על ידיי סכום ההספקים של כל מה שמחובר. אם פינת המחשב שלך מכילה מחשב, מסך (או כמה), רמקולים, ראוטר, מודם, כמה מטענים, מנורת שולחן, תחנות עגינה לטאבלט ולמחשב נייד, מדפסת ועוד דברים, הנה אתה כבר לקראת ה 15 שקעים (כלומר 2 מפצלים גדולים אחד מחובר לשני) אבל מבחינת עומס לא הגעת אפילו ל 800W מתוך ה 2400 ששקע 1 יכול להחזיק בלי בעיה

פורסם

זה נאמר מחוסר ידע כמובן, וטוב לדעת שכלום לא יכול להתפוצץ.

בכל זאת לא עדיף ללכת על משהו עם תו תקן? הרי גם בארץ יש כאלו זולים (בטח עם הפרש קל כדי שהחנות תרוויח)

פורסם

יכול להיות שמה שאתה קונה שם יגיע אליך ואתה ישר תראה שהוא פשוט נראה דפוק לגמרי (פלסטיק דק שמתפרק), ויכול להיות שהוא יהיה טוב ואיכותי

עכשו כמה הוא מתאים לך ? האם הוא יכול לחבר אדמה כמו שצריך לתקעים ישראליים ? או שאתה קונה אותו רק בשביל כל המטענים שיש להם תקע של 2 פינים ? וכו.....

כל אחד וההעדפה שלו..... אני משתמש אם כמה כאלה ישראליים, ולא בגלל התו תקן אלא פשוט כי הם מתאימים לתקע הישראלי (בלי אוליי ובלי מצב שיש מתח אבל אין אדמה), וכי את אלה ניתן לראות ולהחזיק בידיים לפניי שאני קונה כך שיש לי שמץ ממש של מה אני קונה ולא רק תמונה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים