עבור לתוכן

שדרוג מחשב ב2K שקל.

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק חדש שיוצא (גיימינג כבד)

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 2-3

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?כן, איזה רמה קושי? אני לא יודע להגיד. עכשיו יש לי 20% בכרטיס מסך ו20% במעבד. תגידו לי אתם איזה רמת קושי זאת. כמו שיש לי עכשיו זה סבבה.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? בינתיים לא.

המפרט שלי:

מארז: Termaltake V3 black edition

מעבד: AMD Phenom II X4 925 2.8GHz OverClocked to 3.36 GHz

קירור למעבד: Scythe Mugen 3

לוח אם: Gigabyte GA-770T-USB3

זיכרון ראם: 4GB DDR3 1333MHz

כרטיס מסך: NVIDIA Ge-Force GTX 460 768MB OverClocked to GPU: 845MHz, Memory: 1995MHz, Shader:1690MHz

ספק כוח: Seasonic 500Watt

דיסק קשיח: 500GB יש לי גם חיצוני של 2TB.

פורסם

תקציב לשדרוג למטרות OC, אין לך. בכללי, שווה לגרור עוד עם המפרט כמו שהוא ולחסוך כסף. אתה צריך כעיקרון להחליף את המעבד הלוח, כרטיס המסך, ולהוסיף זיכרון, וזה תחת ההנחה שיש לך את החלקים כדי להרכיב את הקירור על לוח ומעבד של אינטל.

פורסם
  • מחבר
תקציב לשדרוג למטרות OC, אין לך. בכללי, שווה לגרור עוד עם המפרט כמו שהוא ולחסוך כסף. אתה צריך כעיקרון להחליף את המעבד הלוח, כרטיס המסך, ולהוסיף זיכרון, וזה תחת ההנחה שיש לך את החלקים כדי להרכיב את הקירור על לוח ומעבד של אינטל.

בפורום FXP הציעו לי את החלקים הבאים:

Logo.jpg

מפרט זה הורכב ב -
- סטארט מחשבים

1030 ₪ | Intel Quad Core i5 3570K 3.4Ghz

552 ₪ | Gigabyte GA-Z77MX-D3H

1110 ₪ | Sapphire HD 7870 XT 2GB GDDR5 BOOST

מחיר סופי:
2692 ₪

וכן אני יודע שזה מעל התקציב שלי. איך זה נראה לך? לגבי הזכרונות זה לא בעיה זיכרונות זה לא יקר.

פורסם

הייתי מוותר על אופציית ה-OC.

פורסם
  • מחבר

מדוע לוותר על הOC?

הייתי מוותר על אופציית ה-OC.

מדוע?

פורסם

עם הקירור הזה לא תצליח להגיע רחוק עם IB, בנוסף עכשיו בדיוק מתחילים להגיע המעבדים החדשים מומלץ לחכות (לא שיש הבדל ביצועים ששווה תוספת, אבל זה יעלה את ערך המערכת ויאפשר שדרוג עתידי).

פורסם
  • מחבר
עם הקירור הזה לא תצליח להגיע רחוק עם IB, בנוסף עכשיו בדיוק מתחילים להגיע המעבדים החדשים מומלץ לחכות (לא שיש הבדל ביצועים ששווה תוספת, אבל זה יעלה את ערך המערכת ויאפשר שדרוג עתידי).

בסדר כל עוד הOC אפשרי (לא משנה איזה) למה לא? זה תוספת ביצועים בחינם. אתה רוצה להגיד שהמעבדים החדשים של אינטל יהיו שונים לגמרי שידרשו תושבות אחרות ולוח אם בהתאם?

פורסם

כן כבר עברנו ל-1150, הם הושקו לפני כמה ימים.

אין הבדל ביצועים בלבד, אבל יש ה'פעה על אופן השדרוג שניתן יהיה לבצע למחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים