עבור לתוכן

צריך שלד למחשב חדש עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני טס הלילה לחו"ל ומתכוון להביא מעבד i3570K, כרטיס מסך 7870/7970, 8 גיגה זכרון, כרטיס קול 7.1 PCIe ובבעלותי 2 כוננים קשיחים ו SSD. מה שאני אצתרך לקנות בארץ כשאחזור עוד שבועיים זה לוח אם (Z77), מארז (שקט יחסית וכמה שיותר אטום לאבק), ספק כח וקירור למעבד.

על איזה חנות באזור אשקלון/אשדוד הייתם ממליצים? ואיזה חלקים? תודה! :)

פורסם

חנות - IQPC.

חלקים - כשתחזור יהיה יותר חכם לבדוק.

אם כבר תה בחו"ל, תבדוק את הכרטיסים החדשים של NVIDIA.

פורסם
  • מחבר

שאלתי פה בדיון אחר לפני שבוע וכולם אמרו שנכון להיום, כרטיסי רדאון מובילים מבחינת תועלת למחיר. מה השתנה?

בדיוק הזמנתי מסך Samsung S23A700D והבנתי שאפשרות ה 3D במסך נתמכת ע"י כרטיסי רדאון בלבד?..

פורסם

אני חושב שזה היה יותר רלוונטי לארץ מה שאמרו לך... אבל לא ראיתי את הדיון בכדי להיות בטוח.

פורסם
בדיוק הזמנתי מסך Samsung S23A700D והבנתי שאפשרות ה 3D במסך נתמכת ע"י כרטיסי רדאון בלבד?..

לא נכון בכלל.

פורסם
  • מחבר

עכשיו גיליתי שהחל מיום שני כבר אפשר לקנות מעבדי HASWELL ולוחות אם Z87 בארה"ב...... עכשיו זה נהיה עוד יותר מסובך. :P

פורסם
  • מחבר

נכנסתי ל MICRO CENTER, חנות אחת בגודל כל סניפי KSP בארץ ביחד ולא יכלתי להשתלט על עצמי, כמו ילד בחנות ממתקים.

בקיצור יצאתי עם:

i5-4670K $200

Asus Z87 1150 ATX $120

MSI 770GTX $400

Corsair CX750M $75

2x8GB Crucial LP Tactical (1600Mhz 1.35V CL8) $110

CoolerMaster Hyper 212 Evo $30

סה"כ 3500 ש"ח לפני מכס ולא כולל ה SSD וכונן 2TB שהיה לי מקודם (סביבות עוד 1000 ש"ח)

עכשיו רק נשאר לעבור במכס ולקנות מארז... :P

פורסם

אל תבנה על לעבור במכס בשלום. לפחות תצטרך לשלם רק מע"מ.

אגב, אחלה קנייה עשית לך שם...

פורסם
  • מחבר

כן לא נראה לי שאני אצליח לעבור בקלות... זה 2 שקיות גדולות וכבדות. :P

רק מע"מ נשמע סביר, כלומר 17% מסך כל המחיר ששילמתי?

פורסם

אני הייתי קונה גם מארז יד שניה מצ'וקמק ולא גדול, מרכיב הכל בפנים ועובר עם זה ככה...לוקח חלק מהקופסאות החשובות בתיק.

פורסם
  • מחבר

אני דווקא חושב להחזיר את ספק הכח והמאוור כי גם בארץ הם לא יקרים מדי. אולי אני אפילו אשיג באנדל מארז+ספק ויצא אפילו זול יותר.

את שאר החלקים אני יכול להכניס לתיק... :sheikhHessam:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים