עבור לתוכן

המלצה למכונת כביסה עד 2500 ש"ח- די דחוף

Featured Replies

פורסם

אתמול לאחר 14 שנות עבודה מתה לנו בבית המכונת כביסה. המשפחה חייבת דחוף (היום-מחר) לקנות מכונת כביסה שתגיע אלינו כמה שיותר מוקדם.

בגלל שהשוק מוצף במכונות שמתאימות לקטגוריה, אני מחפש המלצות של חברי הפורום.

דרישות:

נפח: 7-8 ליטר

מחיר: 1500-2500

אין צורך בפיצ'רים- עדיף אמינות ויעילות.

עדיפות למכונה חסכונית בחשמל.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

אני קניתי לא מזמן 7 ק"ג של LG בסביבות 2000 שקל אבל היא לא נכנסה לחדר שבו היא אמורה להיות, היו חסרים בערך 3 ס"מ (מימדים של 60 ס"מ על 60 ס"מ)

לא רציתי עם פתח עליון (גם כי לא נראה לי נוח וגם כי המחיר בשמיים) אז הוספתי עוד 400 שקל בערך למכונה של Candy שכן נכנסה (מימדים של 60 ס"מ על 50 ס"מ) אפילו עם הקרטון והכל.

כמעט כל המכונות היום חסכוניות בחשמל (דירוג A בד"כ), ועם משקל אוטומטי להתאמת כמות המים

חסכון בחשמל במכונות כביסה מושג בד"כ ע"י שימוש בתוכנית מתאימה, חוץ מבגדים לבנים לרוב אתה יכול להסתפק בתוכניות עם טמפ' נמוכה

פורסם

אני ממליץ לך על מכונות של בוש די אמינות ועושות את העובדה דרג A כמו שנאמר.

לא הייתי קונה מכונה יקרה חבל על הכסף במחיר של מכונה יקרה אפשר לקנות שתיים על ציר זמן של 15 שנה כל אחת

פורסם

לפני 3 שנים רכשתי LG WD80482TP 7Kg מחנות big box.

עלתה בערך 1800 ש"ח. עושה יופי את העבודה!

נראה לי שהיום לא תמצא את אותו הדגם בדיוק.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות.

בגלל הדחיפות עשינו אתמול סקר שוק בחנויות האזוריות וקנינו בסוף בוש 8 ליטר תוצרת גרמניה בשקם אלקטריק (במבצע).

כל המכונות ה 5-7 ליטר שהם במסגרת התקציב היו תוצרת סין/טורקיה/ספרד עם פלסטיקה מעפנה או מכאניקה שמראה סימנים של חוסר עמידות.

מכונות 8 ליטר וצפונה היו ברובם תוצרת גרמניה/צרפת והיו באמת בנויות טוב יותר. כמובן שהאיכות באה על חשבון העלות (8 ליטר ומעלה התחילו במחירים של 4k), אבל כמו שאמרתי קנינו במבצע ולכן העלות הסופית עם הובלה ותוספת אחריות יצא 3,600.

אז תודה באמת על ההמלצות, אבל קצת איחרתם את המועד.

פורסם

חבל על הכסף הייתה קונה lg 8 k ב 2600

פורסם
  • מחבר

תוצרת סין, והכפתוריםמשלה מרגישים שיתפרקו אחרי חודשיים.

פורסם

הכל בסין גם מה שמגרמניה בסין. תקרא תאותיות הקטנות ארץ ייצור ארץ הרכבה ארץ זה בדיוק הקאץ רק בגלל מילה אתה חושב שזה הפירמה לי יש LG 5 שנים . ושום כפתור לא התפרק. בבית של ההורים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים