עבור לתוכן

הוספת זכרון למחשב נייד!

Featured Replies

פורסם

היי,

קניתי לפני כמה ימים מחשב נייד של HP דגם 650 NOTEBOOK והוא הגיע עם זכרון 4 גיגה DDR3 1600MHZ והייתי רוצה להוסיף לו עוד 4 גיגה בסלוט הפנוי.הזכרון הקיים הוא של קינגסטון.השאלה האם צריך להוסיף זכרון של אותה חברה או שזה לא מאוד משנה רק שיהיה מאותו סוג?

האם בכלל עדיף לי לקחת את זה לאייבורי (שם הוא נקנה) ולבקש שהם יוסיפו זכרון במקום? בכל מקרה ראיתי שלהוסיף זכרון במחשב הזה זה מאוד קל ותכלס אני יכול להוסיף בעצמי רק פשוט לא מומחה גדול במחשבים ניידים.

תודה לעונים

:ylsuper:

פורסם

- לא משנה, שיהיה אותו סוג ומהירות כמובן.

- אתה יכול לעשות את זה לבד, זה ממש פשוט. הם עוד עלולים לגבות ממך תשלום על זה, כמעט כמו להחליף נורה.

- בשביל מה אתה רוצה לשדרג את הזיכרון? לרוב השימושים 4GB מספיקים, כך שלא ברור לי על מה אתה רוצה לזרוק כסף.

- לדעתי יכולת לבחור אחרת בבחירת המחשב ולפחות מחשב עם 3 שנות אחריות. אבל תתחדש.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה. איך אני יודע מה התזמון של הזכרון הקיים? אני אעלה תמונה ותעזרו לי עם זה בבקשה אוקיי?

תודה.

:D

פורסם

DDR3 1600MHZ

סטנדרטי למחשבים החדשים.

להבא פשוט תרשום בגוגל את סוג הזיכרון, כמו כן נתונים כאלה רשומים באתר היצרן של המחשב.

שוב, אני לא יודע מה אתה רוצה להשיג בשדרוג, מבחינת ביצועים אם בכלל...

פורסם
  • מחבר

תודה.ועוד שאלה קטנה איזה דיסק קשיח מומלץ לנייד? משהו שחשוב לשים אליו לב?

פורסם

תלוי בשימושים שלך ומה אתה מנסה להשיג.

יש דיסק קשיח סטנדרטי ויש מסוג SSD שהוא מהיר יותר בנגישות אך יקר יותר ובעל נפח קטן למחיר בהשוואה לדיסק קשיח סטנדרטי.

לדיסק קשיח סטנדרטי יש לרוב 2 מהירויות סיבוב 5400 ו-7200, זה מתבטא בפועל בזמני העתקת קבצים גדולים. למשתמש הממוצע זה לא קריטי.

SSD יהיה בנפח קטן יותר אך עם זמני גישה מהירים יותר, אך הוא יקר יותר.

אני קצת מתקשה להבין את קו המחשבה שלך, אתה קנית מחשב לא משהו (לדעתי) וזול ומנסה לשדרג אותו? בוא תפרט קצת כי אני באמת מנסה להבין.

כמו כן, מדוע לא התייעצת בפורום לפני קניית המחשב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים