עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד גיימינג

Featured Replies

פורסם

החלטתי לזנוח את הקופסא הגדולה והשידה שתופסת מקום מיותר...

אני רוצה לקנות מחשב נייד גיימינג הכי טוב שאפשר להשיג

התקציב אין הגבלה אבל אם זה הכרחי לציין אז בסביבות 8 10 אלף...אני רוצה מחשב נייד מהיר חזק עם כרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג בסכום הזה

אני באמת רוצה מחשב שיריץ לי משחקים הכי חדשים כמו

assassin's creed 4

COD החדש שאמור לצאת...

תודה לעוזרים

פורסם

הוא יתחבר למסך חיצוני או לא?

אם לא, אני מבין שיש עדיפות למסך 17". האם אני צודק?

פורסם
  • מחבר
הוא יתחבר למסך חיצוני או לא?

אם לא, אני מבין שיש עדיפות למסך 17". האם אני צודק?

צודק אבל אם יש אפשרות להתחברות למסך במחשב אז זה יתרון אם לא לא נורא

פורסם

אז תמתין כמה חודשים, אין טעם לקנות עכשיו את הדגמים היקרים של "שנה שעברה".

לגבי מסך חיצוני - כל מחשב תומך במסך חיצוני בחיבור VGA או אחר טוב יותר, תלוי גם לאיזה מסך תחבר כמובן.

פורסם
  • מחבר
אז תמתין כמה חודשים, אין טעם לקנות עכשיו את הדגמים היקרים של "שנה שעברה".

לגבי מסך חיצוני - כל מחשב תומך במסך חיצוני בחיבור VGA או אחר טוב יותר, תלוי גם לאיזה מסך תחבר כמובן.

מה זה כמה חודשים? שאני ידע אם באמת יש טעם לחכות כמה חודשים יכול להיות גם 12

פורסם

חודשיים נראה לי זמן סביר כדי שהדגמים יושקו ויגיעו לארץ.

מחשב חדש שאני חושב עליו זה המחשב הבא:

http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=N550JV-CM049H

ככל הנראה זה בהזמנה מוקדמת כי הדגם עוד לא נמכר לפי מה שאני יודע.

אבל ייתכנו טובים יותר ועם כרטיס מסך חזק יותר, במיוחד בתקציב הגבוה שלך.

ד"א, עדיף להוציא 5-6 אלף ש"ח כל 3 שנים בערך, מאשר לקנות בבאת אחת מחשב ב-9-10 אלף ש"ח. כי ה-5000 ש"ח שלך יהיו "שווים" יותר עוד 3 שנים ותקנה איתם מחשב טוב יותר. בנוסף תוכל להחזיר לעצמך עוד כמה אלפים על מכירת המחשב הנוכחי שתרכוש.

כמו כן לדעתי בהזמנה מארה"ב כולל משלוח ומיסים תוכל לקנות מחשב טוב יותר אם אכן תרצה לנצל את מלוא התקציב.

שים לב שמבחינת ביצועים בפועל, מחשב נייד תמיד יהיה חלש יותר מאשר מחשב שולחני רגיל.

פורסם
החלטתי לזנוח את הקופסא הגדולה והשידה שתופסת מקום מיותר...

אני רוצה לקנות מחשב נייד גיימינג הכי טוב שאפשר להשיג

התקציב אין הגבלה אבל אם זה הכרחי לציין אז בסביבות 8 10 אלף...אני רוצה מחשב נייד מהיר חזק עם כרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג בסכום הזה

אפשר במחיר הרבה פחות יקר לקנות מחשב בפורמט ITX שיהיה קטן יחסית למחשב רגיל וגם ישאיר אבק לכל מחשב נייד יקר ממנו פי 3-4.

לדוגמה מפרט שמבוסס על מארז PC-Q03 (בגודל של 199mm x 245mm x 210mm) עם מעבד i7 וכרטיס מסך כמו זה - http://ksp.co.il/?uin=19079

פורסם
  • מחבר

אז תוכל להמליץ על מחשבי גיימינג עד 5000 מדגמים שאמורים להגיע? אם ידוע לך אני פשוט לא כל כך מבין בניידים בגלל זה אני צריך המלצה

פורסם

ב-5000 שח לנייד, אתה תקבל ביצועים ששקולים במקרה הטוב ל-GTX660M של הדור הנוכחי (משהו כמו ה-7500 של נוידיה מהדור הבא)

במילים אחרות הניידים האלו מכילים כרטיסים שלא חזקים בהרבה מה-650M של הדור הנוכחי, והנה דוגמה להפרש ביצועים לנייח:

50225.png

ברזולוציה גבוה, על מסך נפרד אתה תתחיל להתלונן על ביצועים כבר בעוד כמה חודשים כנראה.

אם אין לך סיבה אמיתית לקנות מחשב נייד, אלא רק כדי לחסוך במקום, תתכונן להתפשר.

פורסם
  • מחבר

יש לי הזדמנות להביא את זה בזול

18" Dell Alienware M18x Core i7-3630QM 2.4GHz

האם כדאי? ואם כן אשמח לקבל עליו מידע על יבצועי שחקים מפרט וכו תודה

פורסם

אתה תביא את המפרט של המחשב, מאיפה לנו לדעת.

ל"דגם" הזה יש כמה וכמה מפרטים שנמכרים תחת השם M18X והבדלים עצומים בליבות הגרפיות שמשולבות שם.

פורסם
  • מחבר

18" Dell Alienware M18x Core i7-3630QM 2.4GHz/8GB/750GB

GTX 680

ויש אפשרות להוסיף כונן קשיח נוסף זה המידע שיכלו להגיד לי

פורסם

אולי שווה לחכות כי ה-780M שמחליף אותו לפי דיווחים הוא בעל שיפור של כ-30% לעומת ה-680M.

במיוחד כשאתה מתכנן להוציא הרבה כסף.

לגבי "דיסק קשיח נוסף", במחשב בגודל כזה ברור שיהיה מקום לעוד דיסק קשיח...בעצם אתה יכול לשים שם 4 דיסקים קשיחים... 3 סטנדרטיים (כאשר יש מגבלה גובה מסויימת) + כונן בחיבור mSATA.

המחשב שוקל 5.6 ק"ג + מטען במשקל של 1.4 ק"ג = אל תוציא אותו מהבית

המסך קצת מאכזב בכך שהוא מבריק ולא מט.

כמו כן, זמן הסוללה שלו הוא בדיחה - בערך שעה וחצי בלבד. אבל זה הגיוני לטנק שכזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים