עבור לתוכן

התייעצות לגבי קניית רובוט שואב אבק של Neato

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מעוניין לקנות רובוט שואב אבק של Neato, דגם xv-25.

המחיר בארץ הוא 3187 ש"ח, כפי שאפשר לראות באתר של היבואן. בשיחה איתם נאמר לי שגם אם אארגן קבוצת רכישה של 10, אוכל לקבל הנחה רק של 5%, כלומר סביב ה-3000 ש"ח.

המחיר הזה גבוה מדי לטעמי. היתרון הגדול הוא שיש אחריות לשנתיים בארץ.

באיביי מצאתי דגם מקביל אמריקאי (xv-21) שעולה 300$ עם עלות משלוח מארה"ב לארץ של 85$. סה"כ כ-1350 ש"ח. המשלוח הוא דרך FedEx, כך שלהבנתי יש סיכוי טוב שייתפס במכס, ואז אשלם עוד 33%, כלומר עוד 350 ש"ח. סה"כ המחיר יגיע לכ-1700 ש"ח, עדיין זול בהרבה מהמחיר בארץ. החיסרון הוא שאין אחריות בארץ ואם יש תקלה, אצטרך כנראה לשלוח את הרובוט לארה"ב לתיקון, מה שיעלה לא מעט אם בכלל יתאפשר.

לכן, זו ההתלבטות שלי:

- 3000/3200 ש"ח בארץ עם אחריות של שנתיים.

- 1350/1700 ש"ח בלי אחריות בארץ.

מה לדעתכם כדאי לעשות?

האם למישהו יש ניסיון עם המכשירים של neato והאמינות שלהם? קראתי כל מיני ביקורות על תקלות עם הסוללה כשהמכשיר התחיל להיות משווק בארץ, לפני שנה ומשהו. אני לא יודע אם התקלה עדיין נפוצה או לא.

תודה למסייעים :)

פורסם

אני לא מבין כל כך בתחום אבל בטח תמצא באינטרנט מידע על אמינות ועמידות של הרובוט. אבא שלי קנה רובוט ב400 שקל והוא מחזיק כבר שנה אז רובוט ב3000 שח בטח מקבל איכות בנייה גבוהה יותר.

לכן, יותר משתלם לךף לקנות מחול ובמידה והרובוט מתקלקל לקנות יחידה נוספת! אם 2 יחידות מארהב עולות כמו יחידה אחת מהארץ, החשבון הוא פשוט.

אם הרובוט מתקלקל יותר מפעמיים בשנה אז מדובר במוצר גרוע מלכתכילה ולא שווה את הכסף.

נערך על-ידי אנטי-פסטו

פורסם

אני עובד עם הROOMBA של IROBOT וסה"כ די מרוצה.

בגדול, לא קשה להתעסק איתם.

אם הרובוט ידפק ברמה של האלקטרוניקה שלו (ולא איזה סוללה או מברשת שאפשר להזמין מחו"ל), תוכל לשלוח אותו בחזרה לארה"ב.

המחיר של השליחה שלו לשם עדיין לא יתקרב למחיר בארץ, וגם הסיכויים שדבר כזה יקרה - קלושים. (אך, תמיד יש את ההסתברות)

אומנם זה קצת מרגיז לממש RMA בחו"ל, אבל זה לא סוף העולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים