פורסם 2013 במאי 1212 שנים שלום לכולםאני מעוניין לרכוש מחשב נייד. לצורך העניין לנובו. I5 עם מסך ״15.6 וחלונות 8.בכל המפרטים שראיתי החלונות הם 64ביט.חבר שלי שהוא מתכנת אמר לי שלא טוב לקחת 64 ביט כי אין לכל החברות דרייברים לחומרה ולא כל התוכנות עובדות על זה.מצד שני שאלתי מישהו בחנות מחשבים שאמר לי שהמחשבים באים ככה כדי לנצל את כל הזכרון.מה עושים? אשמח לעזרה בנושא ועל הדרך להמלצה על חנות טובה שתוכל למכור לי שגם מתקנת מחשבים במקום באיזור ר״ג,גבעתיים ת״א או באשדוד.עוד משהו - כל הלנובו עם שנה אחריות?תודה רבה!
פורסם 2013 במאי 1212 שנים אם אתה רוצה המלצה למחשב ענה על השאלון הבא: קישור64 ביט כבר שנים שעובדים איתם ולמערכת יש מצבי תאימות מובנים לתוכנות שהן "32" כך שלא צריכה להיות בעיה.
פורסם 2013 במאי 1212 שנים שלום לכולםחבר שלי שהוא מתכנת אמר לי שלא טוב לקחת 64 ביט כי אין לכל החברות דרייברים לחומרה ולא כל התוכנות עובדות על זה.תודה רבה!חבר שלך הפסיק להתעניין במה שקרה בעולם המחשבים ב12 השנים האחרונות?
פורסם 2013 במאי 1212 שנים זה אולי היה נכון לתקופה שבא Windows XP יצא , עם התמיכה העקומה ב64 ביט ,אבל מאז Vista ו7 גרסאות 64 ביט השתלטו על עולם המחשבים ,וכל חברה שמכבדת את עצמה מוציאה דרייברים ל64 ביט .. אחרת כנראה שמשהו אצלה לא בסדר.
פורסם 2013 במאי 1212 שנים שים לב שמערכת 32BIT מגבילה אותך ל-4GB זיכרון בלבד (לכל המערכת - בפרט יישאר קרוב ל-3GB זיכרון RAM) ורק 2GB זיכרון פר תהליך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.