עבור לתוכן

סאני (יבואנית סאמסונג) מצאה איפה הכסף

Featured Replies

פורסם
הם גם מנסים לתפוס טרמפ על העניין של האחריות...

אין לי סמארטפון, אבל לא יותר זול לשלם על תיקון מאשר על ההפרש במחירים?

הרבה חנויות נותנות אחריות לשנה

בגדול בדרך כלל היצרניות נותנות לפחות שנת אחריות אחת

יש מדינות שהן חיבות לתת גם שנתים אחריות

ככה שבמיקרה הטוב ,האחריות של יבואן (אני מדבר על מצב שהתיקון הולך מהכיס שלו ) ,אמורה להתחיל שנה אחרי

ואז גם ככה יש שחיקה במחיר המכשיר

בנוסף האחריות זה לא ביטוח ולא מכסה חלק מהדברים ,כמו שבירה או מיים לדוגמה

פורסם

לא כל כך הבנתי למה התכוונת, אבל בכל מקרה, אם אני קונה מכשיר באיזו חנות פרטית שעושה יבוא מקביל, אני יכול לסמוך על האחריות שהיא נותנת לי?

מה היא עושה (חוץ מלהתנער) במידה ואני מגיע אליהם עם בעיה במכשיר (שלא נגרמה על ידי) אחרי כמה חודשים?

פורסם

א) לא תמיד

ב) הרבה פעמים עושים קונצים עם התיקונים

ג) הרבה פעמים המכשיר לא חוזר להיות כמו קודם, גם אם התיקון מקצועי (והרבה פעמים הוא לא)

פורסם

וזו בעיה של החנות שהטלפון לא חוזר לקדמותו?

אם לצורך העניין "היבואן הרשמי" טיפל לי במכשיר, יכול להיות שהוא יוחלף או אפילו יתוקן ויחזור לקדמותו או שאין הבדל ביחס..?

פורסם

ברור שאצל יבואן רשמי ההסתברות שאתה תבוא על סיפוקך גדולה יותר, אך היא עדיין לא 100%. גם לא 95%.

פורסם

כמו שאמרו ,אתה לא יודע על מי תיפול ,בחנות \יבואן , מי שזה לא יהיה

היצרן עצמו ,כמו שאמרתי בדרך כלל נותן שנה אחריות לפחות ,בארצות מסוימות זה גם שנתיים כי זה חוק בחלק מהמדינות

מה יעשו בפועל בישראל ? -אין לי מושג כל עניין לגופו

אבל תיזכור שחלק מהפגמים שיכולים להיות ,לא באחריות לא ביבואן ורישמי לא ביבוא מקביל

אני אישית לפני הכל היתי משקיע קצת במגן משבירות ,ולפחות חלקית ממים

זה מה שעשיתי ישר עם הנוט שלי ,כל עוד הוא יחסית יקר אני משאיר את המגן

ההגנה ממים חלקית ,כי זה רק מחסה חריצים ,אבל לא את כל המכשיר

ככה שזה לא יעזור בצלילה חופשית לשרותים ,אבל כן יעזור ממצב של גשם קל שכמה טיפות לא יחדרו לחריצים

הסלולרי הבא אני כבר יקנה עמיד מיים ,שקניתי את הנוט פשוט לא היה עמיד מיים עם מיפרט נורמלי ובגודל כזה של מסך

פורסם

האמת שלקנות שכפ"צ לסמארטפון זה הכרחי מבחינתי.

השאלה שלי היא לגבי פגמים במכשיר שלא קשורים אלי אלא לרכיבים. אני לא שולט ברכיב מסוים אם הוא החליט לשבוק חיים.

למקרים האלו, התייחסתי בשאלה לגבי האחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים